Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pon led 18, 2021 9:50 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 9:46 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
ted tak trochu nechapu problem
kazdopadne navod u nas je mozna trochu zastaraly

v editoru bran si pridej branu gp1.gameparty.cz pak by ti to melo fachat

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 1:27 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 15, 2008 9:08 am
Příspěvky: 2
Mohl by jsi mi pls poslat presnej navod jak to udelat??? me to proste nejde bud jsem lama nebo jsem udelal nekde chybu prilozil jsem i prt obrazovky co mi to haze


Přílohy:
Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG [ 33.42 KiB | Zobrazeno 9113 krát ]

_________________
XD
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob dub 05, 2008 3:21 pm 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
hehe by ma zaujimalo kdo hra starcraft a este k tomu na gameparty ^^ a este k tomu chodi na forum ^^ sry za spam ale neviem ci sa niekedy najde plna hra ^^

_________________
[quote="Cardaretarda"]Myslím že jsem slušnej a nejsem sprostý,a je semnou vždycky dobrá řeč.[/quote]
[quote="dog.big"]jsem pro !![/quote]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: úte čer 17, 2008 9:34 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 02, 2006 12:06 am
Příspěvky: 8
U starcraftu je pouze potreba pridat novou branu s odpovidajicim hostname tedy jak sj-shark zminil gp1.gameparty.cz Nic dalsiho potreba neni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob kvě 09, 2009 6:27 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob kvě 09, 2009 6:25 pm
Příspěvky: 1
ještě by mě zajímalo kde je ten editor bran?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: ned kvě 10, 2009 10:56 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
spoli píše:
ještě by mě zajímalo kde je ten editor bran?


tady + je nutne vypnout antivir pac tam hlasi vir i kdyz tam zadnej neni

http://www.gameparty.cz/home/download.php?view.33

ps: co ty data prispevku? jsem trochu zmatenej

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: W3
PříspěvekNapsal: sob zář 05, 2009 4:45 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 05, 2009 4:17 pm
Příspěvky: 3
hruby jen skoda že nemam w3 ale mam w3:frozen trone


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft pres vas battle net
PříspěvekNapsal: sob dub 24, 2010 2:35 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
ja trochu nechapu duvod proc hrat na neoficialnim realmu bnetu?

na internetu se vali mraky pouzitelnych cdklicu na originalni battle net zdarma.. blizzard jich uvolnil prez 40,000 zkousel jsem je a po jejich zadani primo u nich na webu po registraci a prihlaseni se ti mezi hraba sc normalne obevi, jde stahnout a jde i hrat :)

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: W3
PříspěvekNapsal: sob dub 24, 2010 2:37 pm 
Offline
AvP2 Admin
AvP2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 13, 2007 5:28 pm
Příspěvky: 93
pokud mas frozen throne tak mas i puvodni W3, tyhle dve hry bez sebe fungovat nemuzou.
W3 je originalni hra, W3:the frozen throne je datadisk.

Rackon píše:
hruby jen skoda že nemam w3 ale mam w3:frozen trone

_________________
HP EliteBook 8530p / Core2vPro 2,5GHz / 4GB DDR2 ram / ATI HD3650 512MB / 40Mbps duplex 5GHz connection


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz