Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pon led 18, 2021 10:06 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 9:50 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
Mam problem mam ip vaseho serveru a vlozil jsem to pres GWE a mam naistalovany cesky pacth 1.21a, nemam origosku a mam xpam patch...jak na to , dik predem za odpoved.. :roll: :?: :?:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 10:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hej sem nevedel ze tu jedeme i Warcraft... :D

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 6:06 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
CS amateur noob píše:
Hej sem nevedel ze tu jedeme i Warcraft... :D
vsak jedete mate napsane ze ten vas server je aji na warcraft aale chci vedet jak se na nej napojit :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 10:41 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
psal jsem Pelimu, cekam na odpoved

nespecifikoval jsi vsak svuj problem!

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 2:05 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
nevim proc ale napsal jsem strucne co mam za problem :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 3:35 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
anThrax píše:
nevim proc ale napsal jsem strucne co mam za problem :wink:


co si udelat podpis podle pravidel? ja jsem wara nehral
ale pokud je to neco jako starcraft tak si pridas nejakym editorem bran nas bnet server a pak se k nemu pripojis

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 3:57 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
to jsem tak udelal a me to pise chybu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 6:20 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
d:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Naposledy upravil Kalbic Mojas dne sob bře 29, 2008 9:48 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2007 8:53 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
anThrax píše:
to jsem tak udelal a me to pise chybu


jakou chybu? posli treba PS obrazovky

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 1:08 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
Obrázek


tohle mi to furt pise a mam na disku mista dost


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 5:23 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
hm tak fakt nevim ale treba euro battle net mi jede v klidu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 7:03 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 02, 2006 12:06 am
Příspěvky: 8
Takze jelikoz nic nepises o Warcraft 3 loaderu, predpokladam ze jej nepouzivas. Jde o to ze Blizzard ve WarCraftu 3 (TFT) pouzil overovani, zda je battle.net originalni. Stahni si tedy http://www.gameparty.cz/home/request.php?316, rozbal jej do slozky s hrou a pak hru spust timto souborem. Pokud mas nainstalovany datadisk War3 TFT a chces spustit pomoci w3l.exe zakladni hru Warcraft 3 ROC, spusť soubor w3l.exe s parametrem -classic (w3l.exe -classic).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 26, 2007 6:33 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
pockat ty myslis ze ten vas server je originalni a ja potrebuji nejaky program ktery mi to udela nebo co ted jsem to moc nepochopil xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 26, 2007 9:01 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 02, 2006 12:06 am
Příspěvky: 8
Jasny. Trochu nas nastval Blizzard kdyz nam okopiroval nas server :lol: Proste kdyz se chces pripojit na neoriginalni battlenet potrebujes w3_loader ktery toto overovani vypne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 26, 2007 11:36 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
pockat ale XPAM neni neoriginalni ? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 26, 2007 9:27 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 02, 2006 12:06 am
Příspěvky: 8
Neni tohle forum Gameparty??? Proc se ptas na jiny server? XPAM (eurobattle.net) neni originalni. Bezi na PvPGN stejne jako tady na GP coz je open source battle net server.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 27, 2007 11:45 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob čer 23, 2007 9:46 pm
Příspěvky: 10
jn ale je v tom ten problem ze eurobattle net mi jede a gp ne


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte čer 17, 2008 9:31 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 02, 2006 12:06 am
Příspěvky: 8
Eurobattle.net si vytvoril instalacni balicek, ktery implementuje w3 loader do zastupcu hry. To je duvod proc se to tvari jako by nebyl potreba. Ve skutecnosti neexistuje cesta jak W3/W3TFT klientum namluvit ze ten ci onen server je oficialni.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz