Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv zář 24, 2020 6:55 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Připojení na Battle.net
PříspěvekNapsal: čtv úno 14, 2008 11:18 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: čtv úno 14, 2008 11:13 am
Příspěvky: 2
Ahoj,mám takovej problém s připojením na Battle.net ve StarCraftu.Párkrát jsem zkusil trefit CD KEY a asi mě dali ban.Teď jsem si koupil originálku SCBW a pořád mě to nechce připojit.Jestli někdo ví co s tím nebo na koho se mám obrátit,tak mi prosím dejte vědět.Dík moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Připojení na Battle.net
PříspěvekNapsal: čtv úno 14, 2008 12:53 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
best píše:
Ahoj,mám takovej problém s připojením na Battle.net ve StarCraftu.Párkrát jsem zkusil trefit CD KEY a asi mě dali ban.Teď jsem si koupil originálku SCBW a pořád mě to nechce připojit.Jestli někdo ví co s tím nebo na koho se mám obrátit,tak mi prosím dejte vědět.Dík moc.


Pokud máš ban, tak nemáš zaanovaný ten jeden určitý CD key, ale IP adresu. To znamená, že kdybys měl stovky klíčů, tak se tam stejně nedostaneš, než ti vyprší ban... Obra´t se tak maximálně na admina. :diabloanifire: :diabloanifire:

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Připojení na Battle.net
PříspěvekNapsal: čtv úno 14, 2008 2:14 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: čtv úno 14, 2008 11:13 am
Příspěvky: 2
Jo jasný,je mi jasný že mám zabanovanou IP adresu,jenže už to trvá skoro 3 týdny a pořád to nevypršelo.
Pošleš mě pls kontakt na toho admina?Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Připojení na Battle.net
PříspěvekNapsal: čtv úno 14, 2008 2:19 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
:-D fak ne. sorry. sem z cod2 sekce... sem sem zavítal jen tak náhodou. :)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz