Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte úno 25, 2020 9:14 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Caunter-Strike servery
PříspěvekNapsal: čtv říj 20, 2005 10:19 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
no tady by se mohli psat vsechny ip serveru, ale ....

no nejdriv radsi pockam na nazor vedeni (sharku ...) ohledne propagace ip jinych serveru... :wink:

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Caunter-Strike servery
PříspěvekNapsal: sob říj 22, 2005 12:49 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Desnake píše:
no tady by se mohli psat vsechny ip serveru, ale ....

no nejdriv radsi pockam na nazor vedeni (sharku ...) ohledne propagace ip jinych serveru... :wink:


pokud se bude jednat o nekomercni servery provozujici web a forum >>>>>> no problem

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 22, 2005 11:13 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
ok ... takze se servery budou uvadet i s odkazy na web :wink:

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 12:34 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Desnake píše:
ok ... takze se servery budou uvadet i s odkazy na web :wink:


ne

budes uvadet pouze web
a to proto aby nedochazelo k tomu k cemu dochazi tady
ze nekdo zna jen ip a web mu nic nerika

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 28, 2005 7:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jj, s tim souhlasim sharku. Rozumny! I ti ignoranti tam budou muset jit. Ale de spis o to ze ti ignoranti nepudou ani sem na tohle forum aby si precetli ty ip adresy!! Jednak protoze sou to ignoranti a zadruhy o otmhle foru nevi!! :wink: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 03, 2006 4:20 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř led 25, 2006 2:45 pm
Příspěvky: 8
ja wim ale zadny weby jinych serveru nenalezam...fsude se pise ze jich je mraky ale zadnou weboku apod. sem nenalezl


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 04, 2006 6:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tak hledej lip, hned na seznamu se jich da najit peknej kotel!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 23, 2006 8:27 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
Ace_Cool píše:
ja wim ale zadny weby jinych serveru nenalezam...fsude se pise ze jich je mraky ale zadnou weboku apod. sem nenalezl


lol já jich znám


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 23, 2006 9:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
lol tak jstli/y nejaky chces tak dej vedet mam jich mraky moc (mikro ale psss) :D

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 1:16 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 12, 2005 8:16 pm
Příspěvky: 20
Bydliště: Hranice 4 - Drahotuse
212.80.90.66:27017 THC w3mod
212.80.90.66:27015 THC Public
Zdarec Lidi pojdte vseci sem mazec servry a hlavne hodne adminu :D

_________________
AMD athlon 2500+ (1837 Mhz) 256 DDR ram ATI radeon 9200 (256MB)
HD 120Gb (112) WIFI 2000/500 kb/s Win XP pro+sp2 mouse Geius optical pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 6:28 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
lol Goodliku, ty jeste zijes??? :P
To je tvuj server nebo ...??

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 6:50 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 12, 2005 8:16 pm
Příspěvky: 20
Bydliště: Hranice 4 - Drahotuse
CS amateur noob píše:
lol Goodliku, ty jeste zijes??? :P
To je tvuj server nebo ...??

Zdarec jasne ze jeste ziju :lol:
ne to jsou kamosovi a nejak malo lid vis jak :D tak trosku reklamy neuskodi 8) ja jsem na gamezone zacinal a pak jsem sel skilovat na sevry kde chodilo vice skileru a profiku a trosku uz resit nejakej ten clanek a nejakou tu non-steam ligu :wink:
wis jak odpichnul jsme se troche od zeme.
ale na gamezone se rad vrati ale uz jenom 4fun na public protoze sam vis zhe moc skileru tu nechodi :lol:

_________________
AMD athlon 2500+ (1837 Mhz) 256 DDR ram ATI radeon 9200 (256MB)
HD 120Gb (112) WIFI 2000/500 kb/s Win XP pro+sp2 mouse Geius optical pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 7:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
JJ, bohuzel uroven hracu hluboce klesla na male deti a cheatry, uz to neni co to byvalo!!
Treba se to zmeni zase.

jinde mas taky porad stejny nick Goodlike??

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 8:23 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 12, 2005 8:16 pm
Příspěvky: 20
Bydliště: Hranice 4 - Drahotuse
CS amateur noob píše:
JJ, bohuzel uroven hracu hluboce klesla na male deti a cheatry, uz to neni co to byvalo!!
Treba se to zmeni zase.

jinde mas taky porad stejny nick Goodlike??

jj Goodlike ale nekdy pouzivam tunig takhle Good_Like* 8)

_________________
AMD athlon 2500+ (1837 Mhz) 256 DDR ram ATI radeon 9200 (256MB)
HD 120Gb (112) WIFI 2000/500 kb/s Win XP pro+sp2 mouse Geius optical pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 9:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Koukam, ze je vas v nonsteam klanu na NSL hodne!! :wink:
Nechces ke me do klanu??
http://liga.undzwei.sk/index.php?akce=d ... &klan=3237
Jeste jsme nehrali, ale po prazdninach se chystame. Mas steam?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 9:52 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 12, 2005 8:16 pm
Příspěvky: 20
Bydliště: Hranice 4 - Drahotuse
CS amateur noob píše:
Koukam, ze je vas v nonsteam klanu na NSL hodne!! :wink:
Nechces ke me do klanu??
http://liga.undzwei.sk/index.php?akce=d ... &klan=3237
Jeste jsme nehrali, ale po prazdninach se chystame. Mas steam?

nemam stema mel jsem to v planu ale mam jeden reparat tak za trest jse jsi ho nekoupil :D
hej dik za nabitku ale kdyz tak az po prazdninach mam ten podelanej reparat sice urcite budu mit cas ale radsi po prazdninach 8)

_________________
AMD athlon 2500+ (1837 Mhz) 256 DDR ram ATI radeon 9200 (256MB)
HD 120Gb (112) WIFI 2000/500 kb/s Win XP pro+sp2 mouse Geius optical pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 12:10 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
Goodlike píše:
CS amateur noob píše:
Koukam, ze je vas v nonsteam klanu na NSL hodne!! :wink:
Nechces ke me do klanu??
http://liga.undzwei.sk/index.php?akce=d ... &klan=3237
Jeste jsme nehrali, ale po prazdninach se chystame. Mas steam?

nemam stema mel jsem to v planu ale mam jeden reparat tak za trest jse jsi ho nekoupil :D
hej dik za nabitku ale kdyz tak az po prazdninach mam ten podelanej reparat sice urcite budu mit cas ale radsi po prazdninach 8)


to co ti nabízí je nonsteam shit U2L liga


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 4:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
JJ, vzdyt mi taky ted tady vetsinou nejsme, tak budem hrat po prazdninach. Moje ICQ mam tady v profilu, tak mi klidne napis, ale nejdriv 21.8. pac do te doby na ICQ nejsem. Dik! :wink:

////////////////////
Lestate drz pysk a nestarej se o neco, co se te netyka!! On moc dobre vi, ze to je U2L, protoze tam je zaregistrovanej a asi to taky z toho linku vidi ne??
A to, ze se ti tato liga nelibi, protoze jste tam dostavali na prdel a dostali ste BAN celej team, protoze jste si jako chudacci skoro na kazdej zapas brali 1-2 hosty a jednou jste si vzali dokonce cheatra neznamena, ze ostatnim se tato liga nemuze libit. Udelej si svoji ligu a pak si zase buzeruj. Miluju tyhle, co nic neudelali, ale jen kritizujou. To je jednoduchy no. Az si udelas vlastni ligu aspon na nejake urovni, pak si klidne kritizuj. Hlavne, ze ses ty dokonalej!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 4:19 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 12, 2005 8:16 pm
Příspěvky: 20
Bydliště: Hranice 4 - Drahotuse
N00B - Lestat píše:
Goodlike píše:
CS amateur noob píše:
Koukam, ze je vas v nonsteam klanu na NSL hodne!! :wink:
Nechces ke me do klanu??
http://liga.undzwei.sk/index.php?akce=d ... &klan=3237
Jeste jsme nehrali, ale po prazdninach se chystame. Mas steam?

nemam stema mel jsem to v planu ale mam jeden reparat tak za trest jse jsi ho nekoupil :D
hej dik za nabitku ale kdyz tak az po prazdninach mam ten podelanej reparat sice urcite budu mit cas ale radsi po prazdninach 8)


to co ti nabízí je nonsteam shit U2L liga

njn ale lepsi klan jen tak nesezenu bo mne nikdo neche :?
nemam steam vis jak a bez ateamu ani ranu :cry:
ale co uz po prazkach jsi ho koupim a bude.
a lepsi non-steam klan kterej by mne vzal se tezce hleda a kdyz je tak ne bezpodninecne plnej

_________________
AMD athlon 2500+ (1837 Mhz) 256 DDR ram ATI radeon 9200 (256MB)
HD 120Gb (112) WIFI 2000/500 kb/s Win XP pro+sp2 mouse Geius optical pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 10, 2006 6:38 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
JJ, vzdyt mi taky ted tady vetsinou nejsme, tak budem hrat po prazdninach. Moje ICQ mam tady v profilu, tak mi klidne napis, ale nejdriv 21.8. pac do te doby na ICQ nejsem. Dik! :wink:

////////////////////
Lestate drz pysk a nestarej se o neco, co se te netyka!! On moc dobre vi, ze to je U2L, protoze tam je zaregistrovanej a asi to taky z toho linku vidi ne??
A to, ze se ti tato liga nelibi, protoze jste tam dostavali na prdel a dostali ste BAN celej team, protoze jste si jako chudacci skoro na kazdej zapas brali 1-2 hosty a jednou jste si vzali dokonce cheatra neznamena, ze ostatnim se tato liga nemuze libit. Udelej si svoji ligu a pak si zase buzeruj. Miluju tyhle, co nic neudelali, ale jen kritizujou. To je jednoduchy no. Az si udelas vlastni ligu aspon na nejake urovni, pak si klidne kritizuj. Hlavne, ze ses ty dokonalej!!



líbí se mi, jak se zlobíš :wink: já se tady tomu nehorázně tlemíím :lol:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz