Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 7:55 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 361 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ! Nový web
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 7:44 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takže jsem se odhodlal a doufám že to nějak dodělám přetvořit stávající systém webu..

Jedná se o nouvou instalaci e107 na které gp běží + jinej design

STAV VÝSTAVBY:
Dokončeno:
- game sekce + server listy (věci jako texty dopíšu atp..)
- sekce služby
- návrh designu
- rss webu
- sekce O gameparty
- Partneři a sponzoři
- poslední cs bany a nej admini
- sekce Admini
- sekce Články
- css a w3c optimalizace
- integrace formulářů do webu
- animace při přijetí nad tlačítka her a služeb
- překlad LGSL
- sekce Sponzoring
- downloady (přesun)
- linky v live server listu upraveny na aka hlsw:// ... :)
- rozžíření sekce conter-strike
- banlist
V tvorbě:
- dodělávání sekcí
Musí se udělat:
- seo optimalizace
+ skoro všechny věci jako na starém webu
Pokusím se o:
+ doplňky a nebo časem na něco přídu
Zamítnuto:
- bridge mezi phpbb a e107 - mozna az udelaj novou verzi, ale developing zaspal
- integrace chatu - nejde kvuli renderovaní e107
- integrace galery - nevyuzivana blbost
- zobrazení jiného menu ke kazdy hre - nemozne, neexistuje promena kterou to lze uskutecnit


Co se bude lišit oproti old webu?
- Lepší kategorizování novinek, sponzoringů, kategorie her (vše bude konečněěěě pohromadě).
- Kategorizované downloady
- Konečně povolena registrace + zkusím pak propojit účty z fórem
- Svým způsobem méně kategorií aka vše bdue pohromadě a nebude v tom doufám bordel
- snad bude vše fungovat jak má
- nové automatické zálohování na můj mail
+ na další vecičky přídem se sj sharkem

Design?
no ten by měl být vzdáleně podobný a čistý jako ten původní (až na pár věcí), páč zrovna dvakrát nefandím přeplácaným nebo pestrobarevným designům, kde se člověk zratí... aneb v jednoduchosti je krása
=> účelem tohoto designu a struktury webu bude navodit návštěvníkovi pocit, že vše funguje (servery, web, forum atp..)
+ to budu muset poladit aka IE vs FF vs Opera GRRRR!
a za další základ (css) je někde sosnutej z themes org páč css moc neumim (header také odněkad)
navíc jsem člověk a ne grafik, proto něčekejte nějaké zázraky, ale snažím se :)
Proto si prosím odpuste nadávky typu: fuj hnusn a napiště to jako lidi (tohle bych udělal jinak toršku :D)
Pokud by tu (zázrakem) byl nějakej ani ne grafik, ale člověk s chutí dělat ty ošklivé vecičky jako loga pro kategorie, header, buttony.. ať mi písne na icq

Kde je web umístěn:?
dočasně zde http://servers.gameparty.cz/ , než-li vejdete, uvědomte si že web sem teprv dnes nahrál a spustil!
PS: obcas dns padá, skoro stále, proto neváhejte a zkoušejte :)

PS: Prosím všechny adminy ze všech sekcí aby projeli starý web a jednotlivé své sekce (cod, avp) a případně navrhli úpravy textů... dále bych chtěl poprosit o protestování tohoto webu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 10:05 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Zde ukázka sekce (nedodělaná) counter-strike
http://servers.gameparty.cz/page.php?6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2009 10:09 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
tak sem dokončil sekce her a služeb... (texty doplním)

jinak zatím mě to stálo cca 10hodin práce (2 dny)
:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 11:02 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Vyapda to hezky...

Jinak mezi tema jednotlivyma hrama a sluzbama bych dal trosiku vetsi mezeru nahore a dole...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 12:00 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Ono zalezi v cem to otevres aka ie vs ff vs webkit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 12:59 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Opera! Ale v FF je to stejny... Mozna mas na mylsi neco jinyho nez ja...

Ja myslim mezery napr. mezi AVP, CS, COD atd... Pripadne mezi TS, VNT, GPGC

Mozna to je muj nazor jen, nebo udelat to pismo mensi v tech ikonach, proste mi to prijde hodne u sebe...
Takze by stacilo mozna jen zmensit pismo u toho AVP a COD!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 1:29 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
zkusim margin pak


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 3:50 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte črc 22, 2008 6:26 pm
Příspěvky: 29
Bydliště: Most
pěkné ... hlavně to nepokaž :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 4:17 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
- přeložen z 9/10 LGSL systém (panel se servery)
- linky v live server listu upraveny na aka hlsw:// ... :)
- dokončena sekce O nás


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 5:23 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
KUA ME HRABNE!
obrazky her sou OK
ALE V IE NEMAJ MEZERU?
PROC? protoze IE nema w3c standart!

neumim nevim co stim takze na to seru... komu se to nelibi, sosnete novej ff, chrome nebo operu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 6:07 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
TADÁ :)
konečně se zobrazují stejné mezírečky mezi jednotlivými hrami.. jak v IE (HEH) tak v FF
jak jsem to udělal?
natvrdo sem dotvořil menu plugin v php (část sem okoual z ostatních) + sem použil css div..
nevýhodou je v budoucnu nutná editace přímo v php (přesunú páč jsem byl nucen nastavit absolutní adresy kvuli některým pluginům aka LGSL, sitemaps, ankety,....

cast zdrojaku games_menu.php
Kód:
<?php
if (!defined('e107_INIT')) { exit; }

$text = "
<div style='text-align: center'>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?4'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/wow.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?5'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/avp.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?6'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/cs.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?7'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/bf.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?8'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/cod.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?9'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/cod2.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?10'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/coduo.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?11'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/dod.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?12'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/quake.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?17'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/et.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?13'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/soldat.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?14'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/ut.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?15'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/ut04.png' alt='' border='0'></a>
</div>
<div class='spacer'>
<a href='http://servers.gameparty.cz/page.php?16'><img src='http://servers.gameparty.cz/e107_images/hry/bnet.png' alt='' border='0'></a>
</div>
</div>";
$ns -> tablerender(GAMES_L1,  $text, 'Hry');
?>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 6:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Detail, kdyz jsem koukal na "O nas", tak by tam asi mela byt mezera nejaka vetsi mezi textem a okrajem ramecku, aby ten obsah nebyl tak hodne u kraje a text by mohl byt zarovnany...

Jinak to vypada slusne!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 7:25 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Nový template a php základ je w3c validní, tudíž by měli odpadnout problémy aka chyby v html..
Chyby custom pages bude zachytávat sám e107 snad,,


Viz srovnání s původním webem:


Přílohy:
validace.jpg
validace.jpg [ 51.7 KiB | Zobrazeno 24821 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 8:03 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
CS amateur noob píše:
Detail, kdyz jsem koukal na "O nas", tak by tam asi mela byt mezera nejaka vetsi mezi textem a okrajem ramecku, aby ten obsah nebyl tak hodne u kraje a text by mohl byt zarovnany...

Jinak to vypada slusne!


odsunuto zleva
jinak s tím zarovnáním jako do bloku myslíš? to je hnus, sem to zkoušel...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2009 11:43 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
rikam ze ty hry to chce zpracovat do headeru
ne do menu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 7:43 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Dobrá práce dogu ;-)

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 9:53 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
sj-shark píše:
rikam ze ty hry to chce zpracovat do headeru
ne do menu

to zpracuj :]
neumim css
rád poskytnu zdrojáky a gl hf
navíc nevím jak chces ty hry všechny tam narvat :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 10:39 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jestli mas sharku na mysli menu, ze nahore budes mit vyber, budes tam mit treba GAMES, najedes na to, automaticky se ti pod tim rozbali nabidka her a kdyz na ni najedes, tak vpravo se ti rozbali dalsi nabidka od te danne hry, tak to mam a muzu poskytnout, takze pokud mate zajem, tak mi napiste...

Ukazka z jednoho myho webu, kterej jsme kdysi chtel zprovoznit:
http://img4.imgup.eu/ukazkayt2.PNG

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 12:02 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Hehe to je krasa ... Ale co desing a css a pak impletace do webu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ! Nový web
PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2009 12:34 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
nene
to bude jako obrazek ty hry implementovanej do headeru
po kliknuti na nej se ti zmeni menu vlevo na menu k dany hre
ne takhle java

co se tyka implementace tak to davno neni protoze to neumim a zatim sem nesehnal nekoho kdo by to udelal
ty ses do toho vrhnul tak je zbytecny to delat pokud neumis delat web, takze nejsi schopnej si nic upravit k obrazu svemu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 361 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz