Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 3:26 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 277 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned bře 29, 2009 5:02 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Aktuální stav: HOTOVO + dolaďování

Stav serverů: vsechny servery bezi, krome AVP2

Nové IP: name (jména) zůstavaj stejné, proto používejte je (name IP), seznam najdete ZDE.

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Presun serveru na jinou konektivitu
PříspěvekNapsal: ned bře 29, 2009 9:23 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Beru na vedomi.. Tak priprav masinu na kterych pustim 6x 1 slotove cska s infem o nove ip


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Presun serveru na jinou konektivitu
PříspěvekNapsal: ned bře 29, 2009 9:31 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
beru na vědomí

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 5:51 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Změna IP adres proběhne ve Čvrtek v 18:00



Rozsah má být: 94.142.233.70-85
+ Jsme se dozvěděli, že zřejmě nebude žádné krytí! Proto pod starýma IP se servery budou tvářit jako vypnuté
Proto žádám adminy, SPAMUJTE inGame změnu IP a odkazujte na web!


Po změně IP pravděpodobně vypadne dosti systémů.. přes GPGC až po AMXBANS atd... Možná dojde k odstavení skoro všech herních serverů (nejen CS).
Budeme se snažit než vše pojede tak jak má, ale čekejte rapidní odliv hráčů.. Vše záleží na tom jak adminy budou spamovat servery.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 5:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
a co tam dat nove ip na cas misto pravidel?
admini furt nehrajou, tohle tam beha porad

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 5:57 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
rovnou udělejte jeden server s dual protocolem :O

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 5:57 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:20 pm
Příspěvky: 124
Bydliště: Vyškov
Beru na vědomí.. Budu spamovat přes amx_csay + amx_say .. :-)

_________________
CA Zdroj SilverStone SST-ST50F 500W 12 cm fan, super silent, 6xSATA, 2x6pin PCI-E RoHS; MB ASUS M3A79-T DELUXE nForce 790FX, CrossFireX; CP AMD Phenom Quad-Core 9950e 2,6GHz - Black Edition BOX; HD WD 1TB Caviar WD1001FALS 3,5" SATA/300 32 MB;VG Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 PCIE HDTV dual DVI;ZV Creative SB X-Fi Xtreme Gamer


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 6:07 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
LoFi píše:
rovnou udělejte jeden server s dual protocolem :O

to kdybych uměl :( tak by už byli všechny


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 6:16 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Doctor píše:
a co tam dat nove ip na cas misto pravidel?
admini furt nehrajou, tohle tam beha porad


nastaveno spamování každých +- 200 sec plus stále spamování scroll baru


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 6:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
dog.big píše:
nastaveno spamování každých +- 200 sec plus stále spamování scroll baru



=D>

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 7:18 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Doctor píše:
a co tam dat nove ip na cas misto pravidel?
admini furt nehrajou, tohle tam beha porad

40 pismem
aby pres to neslo strilet :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 8:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
uz ted tam beha sracek ze se neda hrat [-X

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 8:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: stř led 02, 2008 11:46 pm
Příspěvky: 40
Bydliště: Praha
Beru to na vědomí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte bře 31, 2009 9:53 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
takze se zacina spamovat :o

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř dub 01, 2009 8:20 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
takze dle posledniho infa to neprehodime asi zitra chaoticky

vse pripravime na jeden stroj pod starou ip
a ostatni stroje prekonfime na novou ip

mozna do konce tydne dorazi dalsi cpu do toho stroje, takze pak by to bylo jasne, melo by to utahnout vse tak aby jedna poradna masina asi gp6 sla na prozatimni

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon dub 06, 2009 11:23 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
je to trochu problem
z nejakeho duvodu nechce jeden typek drzet puvodni ip adresy
takze prej definitivne tento ctvrtek konec :-(

druhej typek v tom nevidi problem aby se drzeli, problem je v tom ze prvi typek je sef
takze nezbejva nez pocitat z koncem
pokud se to povede tak to aspon v klidu prevedem

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte dub 07, 2009 6:41 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
chce to skloubit i s výměnou cpu a sehnat někde ten chladič..
skloubit se vším dohromady..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte dub 07, 2009 7:42 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
dog.big píše:
chce to skloubit i s výměnou cpu a sehnat někde ten chladič..
skloubit se vším dohromady..

fakt? kdo by to byl rek =D>
shanis?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte dub 07, 2009 12:22 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
ja se mezi IT zbozim moc neorientuju :)
napis spidlovi nebo nekomu kdo hodne nakupuje :D
ja nemam prachy proto nenakupuju


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv dub 09, 2009 9:40 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Takže známe podrobnější info..
Poskytovatel nám chce změnit IP v jeden den, v jednu hodinu naráz... ale nastává otázka kdy..
Několikero lidí říká, že až budeme chtít a zase člověk co tomu velí přesvědčuje že ke změně dojde v jeden den, prý nejspíše dnes...

Dalším problémem jsou změny DNS, které se mohou protáhnout na delší dobu
Takže pokud dojde k nějakému výpadku kvůli novým IP, věřte, že se budeme snažit co v nejbližších dnech to opravit + bude provedena výměna CPU, čištění a obecná revize všeho HW gameparty.cz.. chceme to právě s tím skloubit.

Otázky a o info v případě výpadku žádejte u mě skrze mail nebo ICQ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 277 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz