Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát pro 03, 2021 9:24 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2010 2:09 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
je potreba neco delat
predne si vyjasnit kdo kolik ma casu a kolik z toho volnyho casu chce venovat gp, to se totiz stava jak ma kazdej pusu plnou reci a pak najednou zjisti ze to neni takova prdel neco poradne delat, ze to zabere opravdu hodne casu tak se na to radsi vykasle

rekonstrukce nebo uplny restart?
spis se priklanim k rekonstrukci, respektive nechat par zabehlych oblibenych veci a vse ostatni restartovat, to se tyka hlavne cska

co se bude dit predne?
probrat stroje, rict co je k dispozici a podle toho pak zacit nasazovat
v soucasny dobe jsou 4 stroje uplne mimo provoz, to se snad tento vikend zmeni, kdy se to pokusime po hw a sw strance dat dokupy

web
jak moc zalezi na webu kdyz chodi vsichni povetsinou jen hrat?
tak 60% odhaduju, rad bych aby se integrovalo forum do webu, aby nekdo delal web specialne pro gp to asi nehrozi a tak nezbejva nez nejakej hotovej rs upravenej pro nase potreby
uz je neco hotove od doga, tak se na to podivame

tj: od adminu cska ocekavam
- cistku od nekativnich adminu
- navrh + naslednou realizaci restruktualizace cs serveru, predpokladam ze je mozne udrzet 1-2 cs servery (pokud by se nahodou stalo ze by melo smysl jich udrzet vic tak se tomu vubec nebranim dulezite je aby se na nich hralo)

dal uz je tu jen cod2 sekce
- map pack
- info o cod2 na webu, pripravit update cod2 stranky
- psat cod2 sekcni novinky na web

pak tu je zacinajici cod4
- hraje se tam? ma to smysl, rozsirit?

ostatni hry si beru na starost ja, krom avp ktery obnovime po reinstallu woken na lepsi stroj

nova hra? jo chystam TF2, prijde mi to jako bomba hra na multak :)

OCEKAVAM prosim jen konstruktivni klidnou kamaradskou debatu, predem upozornuji ze budu mazat nevhodne prispekvy typu co se melo udelat davno apod, to opravdu nema smysl resit
i pres praci co ted mam tomu tady venuju docela dost casu, rad bych aby to dospelo do stadia 1-3 lidi s all funkcema, pak 1-2 lidi pro kazdou herni sekci

takze navrhy dotazy a pripominky smele sem

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2010 6:02 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ahoj,
jelikoz se zucastnim vikendoveho dychanku v servrovne, abych s necim pomohl, tak bude nejlepsi, kdyz svoje nazory reknu primo tobe se Spidlou osobne.
Jinak pokud se bude zachovavat CS, tak si to vemu pod zastitu klidne!

Tak mi pak prosim jen nezapomen poslat info k vikendu a tam se s tebou o tom rad pobavim, spise o celkove koncepci a pripadne o CS.

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2010 8:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 06, 2008 8:10 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: Slovakia
Zdielam nazor ze radsej mat 2 kvalitne herne CS servery nove herne mody ktore by boli navstevovane, hracom poskitneme nieco nove co ich tu bude tahat. Co sa tyka aktivity adminov tak to vidno v hre a hlavne aj na fore. Myslim si ze CSAN je dost zbehly nato aby sa toho ujal, takze je to podla mna jasna volba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2010 8:42 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 15, 2009 4:46 pm
Příspěvky: 107
Bydliště: Hraničné Petrovice
CoD 4 server nyni nejak nejede(nejaka chyba,pls o reinstalu na servru) ale dalsi neni treba.Kdyz tam zacnou chodit pravidelne lidi bude to vyborne a pak se muze premyslet o rozsireni CoD4.Jinak webu pro CoD2 se rad chopim.Byl bych rad kdyz bychom pak doupravili hl.stranku az budou budouci servry hotove.

_________________
[2,7Mbs/357kbs]....Gigabyte GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)....AMD Athlon II X4 630....Redeon HD 5770....
Acer x193w[1440*900]...A4 Tech X-718BK /Roccat Taito....klavesnice Saitek Cyborg....Speed Link Medusa 5.1 Surround Headset



CoD 2 Admin(zastupce vsech zastupcu)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 07, 2010 8:53 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
posli mi pak seznam hw ktery je k dispozici, neco upgradujem kdyz bude treba.. mame v planu koupit novou silnou masinu, chteli jsme to mit jako vlastni stroj pro sve servery, ale pokud se gameparty poradne rozjede, pridalo by se to do serverovny (neni to levna zalezitost, takze min predavaci protokol) a bezely by na tom herni servery (napr cod 2, 4, pripadne 6)

je treba rozdelit ktere servery budou bez overovani, ktere s overovanim klice, na kazdou masine by mel byt pristup k rucnimu banovani a pristup na ftp (ftp je potreba udelat poradne, nevim cim to, ale porad se mi stava ze pada port a musim se nekolikrat pripojovat abych mohl upravit urcity soubor), to same pridat zkusenejsim pristup primo na stroj pres konzoli kdyby byl nejaky problem

delal bych server admina pro cod2, pripadne cod4, mohla by se vyzkouset i cod6, ale to az pozdeji
- map packy a tvorba novych modu neni problem

to je asi vse co bych mohl nabidnout

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: ned srp 08, 2010 9:40 am 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 11, 2006 9:50 pm
Příspěvky: 246
Bydliště: Olbramovice
Já osobně mám času dost,rád bych zustal hlavní herní admin + web,forum,Tom to zvlada co se tyče spravy serveru bravurně.

Dalši napady a řešení bych možná konzultoval na TS

_________________
procesor 486,graf.karta Nvidia TNT, pamet 128mb,zak.deska Intel 82430FX (TRITON).

Vzdycky kdyz vecer ukladam deti, nevim jestli je mam ulozit, nebo ulozit jako..
Call of Duty 2, 1.3 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: ned srp 08, 2010 5:38 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
na cod6 je uz linuxovej server? pak bych se na cod4 vyprd a jel jen cod6

ftp jede ok alespon me, prenastav si klienta, na banovani nevim, je potreba banovat jen na 1.0 ne? ostatni jde pres pb

vono vubec na banovani by to chtelo udelat web stranku kam by jsi zadal ban + nick + duvod banu, ulozilo by se to do db, stroj by si to stah ve forme iptables a bylo by
zkusim na toto tema poresit spidlaka

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: ned srp 08, 2010 6:05 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
pb je sice pekna vec, ale neodhali vsechno, navic se nebanuje jenom za cheaty

pouzivam ttcmd jako klienta, nemyslim ze v tom bude problem, z kopirovanim na tfp server mam problem jenom u gameparty, u ostatnich lidi ve kterych jsem se hrabal to fungovalo bezproblemu, tak nevim

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: ned srp 08, 2010 7:21 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 15, 2009 4:46 pm
Příspěvky: 107
Bydliště: Hraničné Petrovice
sharku to by bylo dobre takhle banovat... PB treba na 1.3 servrech u nas nefunguje tak jak ma bo je to crakle(napr.casovane bany).Co se tyka CoD4 servru,jestli CoD6 uz je na linux tak jsem pro CoD6

_________________
[2,7Mbs/357kbs]....Gigabyte GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)....AMD Athlon II X4 630....Redeon HD 5770....
Acer x193w[1440*900]...A4 Tech X-718BK /Roccat Taito....klavesnice Saitek Cyborg....Speed Link Medusa 5.1 Surround Headset



CoD 2 Admin(zastupce vsech zastupcu)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: ned srp 08, 2010 9:21 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
tak muzem banovat pak defakto na vsech serverech !!! ale to budem resit jinde

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: čtv srp 12, 2010 5:23 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát úno 13, 2009 5:15 pm
Příspěvky: 25
Bydliště: Slovensko/Košice
Čo sa týka CS sekcie, tak navrhujem na začiatok rozbehnúť Zombie mód (na väčšine portálov je dosť populárny) a druhý server public/classic alebo fun alebo hns (doteraz na GP dosť populárne boli). Pri CS sekcii by som aj rád pomáhal, ak by niečo trebalo.

_________________
.:notebook:. CPU: Duo T2370; HD: 250GB; Ram: 2GB; OS: WinXp Home; wireless: 802,11b/g; display: 15,4" WXGA; ODD: DVD Sup.MTI...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: pát srp 13, 2010 8:52 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zatim nic moc kreativni a rozepsani nejte

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: pát srp 13, 2010 12:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv lis 06, 2008 8:10 pm
Příspěvky: 51
Bydliště: Slovakia
pripadne miesto GG nahodit Predator mod, GG mal najmensiu navstevnost sem tam tam niekto hral. V hre uzatvarat stavky na hracov, aj male vylepsenie je nejake vylepsenie co by hracov zaujalo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: pát srp 13, 2010 3:04 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
sharku jak to vypada as masinama, kolik je aktivnich a jaky hw je potreba dokoupit na vylepseni?

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: pát srp 13, 2010 4:04 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tak to uvidime asi zitra pri te revizi...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 14, 2010 11:54 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
tak uz jedem
vetsina kompu vycistena
gp1 stavkovala protoze ji odesel vetrak na cpu
gp8 se prave instaluje na novy zelezo
gp6 se instaluje na xen

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 14, 2010 12:54 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
gp9 bejvala gp3
cpu celeron 2GHz taktovano na 2.6GHz
ram 3x 256= 768 MB
hdd 40GB volno 35GB
dist debian
bezi: nic

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 14, 2010 12:55 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
gp8
cpu celeron 2GHz
ram 512+256 = 768MB
hdd 60GB volno 50GB
dist win2003 server - new
bezi: avp2 server
pobezi: TF2 server

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 14, 2010 1:20 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
gp4
cpu P4 2.6GHz
ram 512+256 = 768GB
hdd 20GB
dist debian
bezi: nic
ma bezet: cod1

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: rekonstrukce - restart ?
PříspěvekNapsal: sob srp 14, 2010 3:18 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
gp6
cpu core2duo na 2.6GHz
ram 3x 1GB = 3 GB
hdd 80GB
dist xen - debian

bezi:
cod2
cod4

v soucasne dobe odstaven pro pokusy s xenem

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz