Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát pro 03, 2021 8:23 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1830 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 92  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv kvě 17, 2007 5:23 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
Postup podávání žádostí o ban:

1. Zjisti IP adresu hráče, který se prohřešil (v konzoli amx_clientip).
2. Udělej důkaz - demo nebo screenshot (v konzoli record nazevdema, F5).
3. Nahraj důkaz na nějakej filehosting (ne rapidshare!).
4. Postni to sem na fórum nebo SEM do formuláře..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 17, 2007 5:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
rozdelil jsem to, a verim ze ted kdyz mi prijde mail ze je tu nova odpoved, a kliknu na link, uvidim novou odpoved a ne tu kktinu ze zvolene kriterium neodpovida nebo tak.
kdyz se nebudou mazat prispevky, neporusi se rada a vse bude v pohode...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 17, 2007 10:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
v tom případě bych locknul to původní a změnil důležitost u tohohle na: Oznámení ;)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2007 8:05 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Lorzdik zabanovan...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát kvě 18, 2007 8:57 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
Sm@jl píše:
v tom případě bych locknul to původní a změnil důležitost u tohohle na: Oznámení ;)


puvodni locknuto...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 2:11 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
ve 3.11 ráno 5 lidí na server, dohoda no awp, on že f poho

za 10 minut vytáhne awp a jebe na to

píšu no awp or BAN.. nic


Jmeno:(Cassius) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(217.196.213.135


pls výchovný ban max 1 měsíc, díky

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 6:25 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
ok, zabanovan

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 8:19 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
NaP píše:
ve 3.11 ráno ,.....

kdyby si radši spal... mladej.. xD

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 11:45 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
lofas píše:
NaP píše:
ve 3.11 ráno ,.....

kdyby si radši spal... mladej.. xD


jsme hráli s kámošem s vesnice xD MiLeTiNsKá cReW

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 1:17 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
MESIC ZA AWP BYCH ROZHODNE NEDAVAL

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 2:03 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
sj-shark píše:
MESIC ZA AWP BYCH ROZHODNE NEDAVAL


no já bych mu to dal max měsíc za dmnc, jako byl to čech, rozuměl, všichni jsme to rezpektovali a on to musel kazit... alespoň se poučí! kdyžtak mu to zmírněte na 14 :wink:

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 2:13 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 27, 2007 2:22 pm
Příspěvky: 234
Bydliště: Vlčnov okr. Uh. Hradiště
Nape demencu bych nezmírnoval naopak bych přidával

_________________
Snake´pc.... AMD Duron 1300MHz,640MB SDRAM,HDD 200GB,NVIDIA GeForce 4 MX 440,ADSL 2MB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 2:30 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
(jeaah) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(83.28.116.131)

SH urcite mozna este neco,na clasicu svedek eraser


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 3:46 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
KLiMson píše:
(jeaah) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(83.28.116.131)

SH urcite mozna este neco,na clasicu svedek eraser



heel tam sem byl a nevím nevím, dal 1 nožem a pak 1 deaglem, sice nevím odkud se tam vzal, třeba jsi byl přímo u toho :wink: tak to budeš vědět víc jak já ..

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 4:12 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
NaP píše:
KLiMson píše:
(jeaah) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(83.28.116.131)

SH urcite mozna este neco,na clasicu svedek eraser



heel tam sem byl a nevím nevím, dal 1 nožem a pak 1 deaglem, sice nevím odkud se tam vzal, třeba jsi byl přímo u toho :wink: tak to budeš vědět víc jak já ..


sem v baraku a najednou slysim nekolik rychlejch riznuti knifem ....pak se rapl zastavi pred oknem a stale kucha tak mu napalim TK ,,,a dalsi round si to knifuje kvam jednoho da knife a druhyho dglem ^^ do kebule

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 5:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
Radioactiv.eraser píše:
NaP píše:
KLiMson píše:
(jeaah) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(83.28.116.131)

SH urcite mozna este neco,na clasicu svedek eraser



heel tam sem byl a nevím nevím, dal 1 nožem a pak 1 deaglem, sice nevím odkud se tam vzal, třeba jsi byl přímo u toho :wink: tak to budeš vědět víc jak já ..


sem v baraku a najednou slysim nekolik rychlejch riznuti knifem ....pak se rapl zastavi pred oknem a stale kucha tak mu napalim TK ,,,a dalsi round si to knifuje kvam jednoho da knife a druhyho dglem ^^ do kebule


jj sem to videl s tvyho pohledu,pak sem ho sledoval ve spectators a jasnej SH


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 6:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sj-shark píše:
MESIC ZA AWP BYCH ROZHODNE NEDAVAL


Taky ze ho tu nikdo nedava!!!!! Kdyby ses podival do seznamu banu, tak by si videl, ze mu Lolek dal jen na 14 dnu... Sem se kvuli tomu prave taky na to dival... :roll: :idea:

KLiMson píše:
(jeaah) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(83.28.116.131)

SH urcite mozna este neco,na clasicu svedek eraser

SHARKY uz mu to nejak daval, ale zadal blbe IP a dal tam reason WH, tak se to opravil... :wink:

Asi nejak z tich jeaaaah wanna be a fucking gangstha, tak si zapl cheaty... :lol:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 7:39 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
Jmeno:(kiler) SteamID:(STEAM_ID_LAN) IP:(217.119.125.94


nějakej cizicec, asi polák, co pořád měl aktivovanej majk, říkám mu anglicky, ať pustí K ať vypne majk, že ho má zaplej... on nic


pls BAN na týden - 14 dní

... kdo se zeptá proč, tak protože tím obtěžuje ostaní, snižuje hlasitost hry!!

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 19, 2007 8:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
NaP píše:
... kdo se zeptá proč, tak protože tím obtěžuje ostaní

brnká na nervy ^^

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2007 12:18 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
sj-shark píše:
SH urcite mozna este neco,na clasicu svedek eraser

SHARKY uz mu to nejak daval, ale zadal blbe IP a dal tam reason WH, tak se to opravil... :wink:

:lol:

hentie udaje mi poslal dwight cez icq a kedze je byvali admin tak som to bral ako hodnoverne udaje. v pripade ze take neboli tak sa ospravedlnujem

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1830 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 92  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz