Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 01, 2022 11:44 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 12:32 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Tak sem checknul pár příkazu do configu pro nastavení grafiky:

x-požadované nastavení


brightness "x" - nastavení světlosti XD

gamma "x" - zvětšení viditelnosti ve tmavých prostorách

gl_clear "x" - 0 vyplní prostory mezi špatně navazujícímy textury 1 - tuto funkci vypne

gl_cull "x" - 1 renderuje pouze viditelné objekty = FPS up, 0 vypne funkci :X


gL_keeptjunctions "x" - 1 nebudou vidět trhliny mezi texturama
0 - sou vidět trhliny = FPS up


gl_max_size "x" - nastavení velikosti textur x=128 - hrůza co se týče grafiky ale nejvyšší výko, x:256 a 512 super grafika se odráží ve snižujícím FPS

fastsprites "x" - vzhled spritů (např smoke) x=0-1-2 čím vyšší číslo tím horší průhlednost a větší "kostičkovanost", avšak vyšší FPS

max_shells "x" - počet odpadnutých nábojů - max x=500, čím měně tím lépe pro FPS


max_smokepuffs "x" - počet zobrazeného kouře po dopadu náboje na zeď - resp při střílení do zdi

gl_picmip "x" - kvalita renderování, ale opačně: vyšší hodnota = horší grafika, x=0 je nejvyšší grafika

r_decals "x" - max počet nasprejovaných obr.

r_dynamic "x" - dynamika světla u modelů: x=1-ano, x=0 ne = FPS up

fps_max "" - maximální FPS

gl_texturemode "x" - kde x je způsob renderování:
GL_NEAREST � nejnižší kvalita a nejvíce FPS
GL_NEAREST_MIPMAP_NEAREST
GL_LINEAR
GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST (bilineární filtrování)
GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR � nejlepší kvalita


... to je zatim vše


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 3:51 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
Hmmm ....

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 3:58 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
to je fakt blbec !!!!!

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 4:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
mas mozna snahu byt adminem nebo voterem,ale tohle aktivkovani ti nepomuze,max. te budem mit za idiota


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 4:18 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
:lol: :lol: :lol: chce to nooba aby mu zase napsal
1)big.dogu nemel sracky

to me dostalo :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 5:25 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Kalbic Mojas píše:
:lol: :lol: :lol: chce to nooba aby mu zase napsal
1)big.dogu nemel sracky

to me dostalo :lol: :lol:


Si sem mohl rovnou napsat zbytek. Navíc nevíš o co jde a musíš se do toho... NO COMENT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 5:37 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
KLiMson píše:
mas mozna snahu byt adminem nebo voterem,ale tohle aktivkovani ti nepomuze,max. te budem mit za idiota


No snahu už ne... Ptal sem se. Ale proč člověk nemůže založi topic?

Jo a to votovani: Napsal CS amateur noob:
Ted k tomu, co se stalo s tim votovanim... Pred nedavnem jsme byli nuceni kvuli problemum znovu udelat sevrry od pocatku.. A zapomeli jsme nastavit, kolik je potreba votu k uspesnemu votnuti dane veci... Takze hodnota byla na 1... Proto, kdyz si dal ty vote, tak ho to automaticky uz kicklo... To ted samozrejme opravime!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:23 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
dog.big píše:
KLiMson píše:
mas mozna snahu byt adminem nebo voterem,ale tohle aktivkovani ti nepomuze,max. te budem mit za idiota


No snahu už ne... Ptal sem se. Ale proč člověk nemůže založi topic?

Jo a to votovani: Napsal CS amateur noob:
Ted k tomu, co se stalo s tim votovanim... Pred nedavnem jsme byli nuceni kvuli problemum znovu udelat sevrry od pocatku.. A zapomeli jsme nastavit, kolik je potreba votu k uspesnemu votnuti dane veci... Takze hodnota byla na 1... Proto, kdyz si dal ty vote, tak ho to automaticky uz kicklo... To ted samozrejme opravime!!!


za 1. topiky tu muzes vytvaret,ale nevim co ten tvuj ma za smysl,kazdej norm. hrac vi jak si to nastavit nebo si to nande na nakej strankach

za 2. nejdriv projev snahu,tzn. pomahej adminum s cheaterya dmnci na serverech atd. pak se zeptej na adminovani,takovou chybu jako ty tu udelalo hodne hracu
btw:aj ja


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dog.big píše:
To ted samozrejme opravime!!!


MY ???

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
Sm@jl píše:
dog.big píše:
To ted samozrejme opravime!!!


MY ???

taky sem se divil


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:37 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
KLiMson píše:
dog.big píše:
KLiMson píše:
mas mozna snahu byt adminem nebo voterem,ale tohle aktivkovani ti nepomuze,max. te budem mit za idiota


No snahu už ne... Ptal sem se. Ale proč člověk nemůže založi topic?

Jo a to votovani: Napsal CS amateur noob:
Ted k tomu, co se stalo s tim votovanim... Pred nedavnem jsme byli nuceni kvuli problemum znovu udelat sevrry od pocatku.. A zapomeli jsme nastavit, kolik je potreba votu k uspesnemu votnuti dane veci... Takze hodnota byla na 1... Proto, kdyz si dal ty vote, tak ho to automaticky uz kicklo... To ted samozrejme opravime!!!


za 1. topiky tu muzes vytvaret,ale nevim co ten tvuj ma za smysl,kazdej norm. hrac vi jak si to nastavit nebo si to nande na nakej strankach

za 2. nejdriv projev snahu,tzn. pomahej adminum s cheaterya dmnci na serverech atd. pak se zeptej na adminovani,takovou chybu jako ty tu udelalo hodne hracu
btw:aj ja


1. - chtěl sem pomoc... právě aby se nezakládali topici typu Jak sakra to mám nastavit

2. - OK!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:39 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Sm@jl píše:
dog.big píše:
To ted samozrejme opravime!!!


MY ???


Resp. Hunt3r


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:41 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
dog.big píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
To ted samozrejme opravime!!!


MY ???


Resp. Hunt3r


mg,mam te tu za nakeho nooba co se snazi bejt admin,to mas rict hned ze si hunter
:lol: :lol: :lol:
tobe je 16???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:42 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
KLiMson píše:
dog.big píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
To ted samozrejme opravime!!!


MY ???


Resp. Hunt3r


mg,mam te tu za nakeho nooba co se snazi bejt admin,to mas rict hned ze si hunter
:lol: :lol: :lol:
tobe je 16???

LOL, to fakt nejsem... myslel sem tim že Hunt3r to zařídí.. já fakt Hunt3r nejse,.. :shock: :D :D :D :D :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
dog.big píše:
KLiMson píše:
dog.big píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
To ted samozrejme opravime!!!


MY ???


Resp. Hunt3r


mg,mam te tu za nakeho nooba co se snazi bejt admin,to mas rict hned ze si hunter
:lol: :lol: :lol:
tobe je 16???

LOL, to fakt nejsem... myslel sem tim že Hunt3r to zařídí.. já fakt Hunt3r nejse,.. :shock: :D :D :D :D :D :D :D


tak to priste poradne vysvetli,sem z toho zamotanej az az :lol: :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 6:44 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
KLiMson píše:
dog.big píše:
KLiMson píše:
dog.big píše:
Sm@jl píše:
dog.big píše:
To ted samozrejme opravime!!!


MY ???


Resp. Hunt3r


mg,mam te tu za nakeho nooba co se snazi bejt admin,to mas rict hned ze si hunter
:lol: :lol: :lol:
tobe je 16???

LOL, to fakt nejsem... myslel sem tim že Hunt3r to zařídí.. já fakt Hunt3r nejse,.. :shock: :D :D :D :D :D :D :D


tak to priste poradne vysvetli,sem z toho zamotanej az az :lol: :lol: :lol: :lol:


Ja už tky.. :D :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 8:10 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
Hej ja bejt hunterem tak se docela urazim :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 05, 2007 9:48 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jezis, co nechapete...

Citoval tam me, kdyz sem mu psal PM po tom, co mi taky napsal PM, a v ty citaci vysvetluju, jakto, ze vlastne mohl davat rovnou kick a pak rikam, ze to hned opravime... MY = GP admin team!!!

Tak tezky... A omg to sem kazdej musi prispivat dalsima blbostma,.... Staci, ze uz to par blbosti napsano bylo, tak nemusite pridavat dalsi prece!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 06, 2007 8:04 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 21, 2007 10:05 pm
Příspěvky: 392
Bydliště: Miletin
podle mě je to dobrej topic :) ale raději sem piště příkazy ze své zkušenosti..

_________________
AMD 1700; GeForce 5200 256MB, 512 DDR RAM, Razer Copperhead, mouse Razer Mantis control, keyboard Chicony, sound Speed link 5.1, net 512 kb/s


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 10:06 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
jak vám moc změní nastavení r_mmx "1" (zapne výpočty MMX u CPU podporující MMX pro modely) FPS v csku, moc mi to nemění, asi tak o +1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz