Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je ned říj 25, 2020 12:29 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: demence
PříspěvekNapsal: pon čer 27, 2005 8:20 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
jako fakt bez prominuti uplna "demence" je, kdyz nekdo nejak (nevim jak) asi pres nejakej prikaz zacne pri hre rvat napr: hallo and die" nebo "Gordman,hold the fire" bo tak nejak. a to delaji treba 5 minut v kuse na tohle se da jedine dat poradnej banan.jenze nejde zjistit kdo to dela ne? fakt uplna demence

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 28, 2005 5:08 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
bude to nekdo resit??!!

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 28, 2005 6:24 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
hh, taky jsem to tam slysel....
vi nekdo co to je?

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 28, 2005 10:12 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
me to prislo dobry :-)

neni nuda

lepsi nez kdyz tak neco melou nejaky lidi (nebudem jmenova :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 29, 2005 8:31 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
no nee, me to prislo docela dobry, mozna jsem ujetej ale jo...

btw to co rikas sharku mas recht, nekdy je lepsi si to stlumit a hrat bez zvuku...

no a vis co to je za hlasky nebo z ceho to je?

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 29, 2005 8:56 am 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
shark píše:
me to prislo dobry :-)

neni nuda

lepsi nez kdyz tak neco melou nejaky lidi (nebudem jmenova :-)

hm je to dobry kde to rvou max 10 sec ale ne 5 minut!

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 4:51 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
ono kdy¾ ti v kuse 5 minut poøád øve "hello and die" nebo "open fire, Gorden, open fire" a ty nic jinýho nesly¹í¹, tak to opravdu sranda není

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 5:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Supr, tak ses konecne threemane taky zapojil do fora!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 5:39 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
jj, me bylo receno ze ty zvuky jsou na serveru, ze to je z puvodniho halfu....

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 5:43 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
nechapu sharka jak to muze podporovat .. chapu rekne dost kdyz je admin a vsichni sou zticha.. ale kdyz jim reknes "drz uz konecne hubu" tak jedou jeste vic ..omg

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 5:46 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Presne! A to nemusi rvat ani tyhlety blbosti. Staci pouhej mikrofon a je to pak taky strasny, to takhle jeden taky porad neco rikal a tak - no proste strasny, ale to sem tady uz psal.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 6:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
zjistete kdo, udelejte screen, dostane napomenuti...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 6:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
To ale nezjistis. A hlavne jak to chces dokazat screenem??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 19, 2005 7:44 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
nijak, potrebuju jen nick, presnej, pak zjistime ip, a pak vystraznej ban treba nebo tak neco...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 10:18 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ok. Mozna nekde vystracham nick toho co porad mlel v tom mikrofonu. Dystak dam vedet!

Btw, ten blistering me fakt dostal!!!!!! :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 1:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
CS amatuer nooob píše:
Ok. Mozna nekde vystracham nick toho co porad mlel v tom mikrofonu. Dystak dam vedet!

Btw, ten blistering me fakt dostal!!!!!! :lol:


hh, ted pronesl dalsi perlu... vite proc se mi stalo ze jsem koupil Halfa 1 ten uz mel registrovanej key?
no protoze jsem dement.... :lol:

dmnti mam holt stesti na duplicated key, doslova :lol: :lol: :lol:

http://forum.gamezone.cz/index.php?showtopic=3228

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 1:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Boze, tomu uz se snsd nedda uz ani smat. To je faklt k placi. Skoro je mi ho lito, no bejt takovej dement neni asi zrovna nejlepsi. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 1:31 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
a to si vem ze to jeste nic neni...
kdyz si tam kliknes na jeho nick, a pak na topic tak se ti ukazou vsechny jeho posty, je jich asi 40...
pred pul rokem to byl totalni lama podle tech dotazu, a ted kvuli stejnymu dotazu druhyho kamenuje a dela machra....:-)
jak rikas, neni lehky bejt debil :lol: ten musi mit tezkej zivot...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 1:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ten by zaslouzil dat tou pesti co! :lol: Lol! To uz tu jednou bylo ne?! :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 1:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
CS amatuer nooob píše:
Ten by zaslouzil dat tou pesti co! :lol: Lol! To uz tu jednou bylo ne?! :D


no ja nevim proc to vytahujes..... :shock: 8) :oops: :wink:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz