Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv zář 24, 2020 6:57 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: stats
PříspěvekNapsal: pon led 31, 2005 12:42 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:24 pm
Příspěvky: 5
Jak se registruju ve stats ?
musim nejdriv hrat s nekym ?
Nebo jak ?

_________________
<Braunova>
AMD Athlon XP 1,93Ghz, 2x256 MB DDR Ram PQI CL 2,5, Seagate 160 GB, nVidia GF 2 MX 440, MB GigaByte 7VT600 ...
It´s my Computer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 01, 2005 3:11 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
Takze
stats se zaznamenavaji kazdemu hraci, ktery se pripoji na DoD nebo CS
(pracuje se na Battle.Net a Q3 stats)
a jestli nechces aby se nekdo prihlasoval pod tvym nickem a prasil ti statistiky tak si muzes nechat rezervovat (zaregistrovat) nick.

Jestli to chces tak pisni na RCesar@seznam.cz svuj nick a heslo.
Jak probiha prihlaseni si precti na webu GZ v clanku Administrace v rubrice CS.

Oprava 30.3.2005 : uz mi nemusite psat na mail. na webu je skript na registraci

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 21, 2005 11:19 am 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte dub 19, 2005 7:54 am
Příspěvky: 1
Zdar hele kde to je na tý stránce já sem snad slepej. Nebo kde je mo¾nost pøihlá¹ení do members.

Jinak je to supr. Koneènì budud moct na czfree poøádnì zapaøit. Snad se èasem zvedne návÂątìvnost. Ă

_________________
AP Káranská - Malesice, P4 3.0, 512 DDR2, GF 6600GT, HD 160GB,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 22, 2005 7:42 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
[quote="Bubusak"]Zdar hele kde to je na tý stránce já sem snad slepej. Nebo kde je moµnost pøihlá±ení do members.

Jinak je to supr. Koneènì budud moct na czfree poøádnì zapaøit. Snad se èasem zvedne náv±tìvnost. Ă

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 04, 2005 7:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hele proc uz ty statistiky nefungujou? Je to skoda!!!!!! Bylo to dobry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 01, 2006 2:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Neslo by to zase obnovit??? :(

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz