CS amateur noob píše:
Hmm, tak jsem se opet presvedcil o urcitem "zvlastnim" chovani naseho erasera....
1. Vydavani se za admina, no za to sme pokud se nemylim jinym hracum davali BAN no....
2. Threeman ma pravdu, pokazde, kdyz eraser umre, hned v chatu vidim neco typu noob ale dokonce treba i FUCK YOU!! Coz uz neni uplne v poradku.
3. Po kazde jeho smrti si dava reconnect, aby si nekazil skore a mel vzdy 0 smrti ...
OMG co to je???
A nejvice me dostalo, kdyz hned na zacatku (awp mapa nejaka) kola umrel a hned si dal reconnect a jeste se pripojil znovu do hry!!! Tak to uz opravdu moc fair-play neni!!
Napr. vuci tem, co maji horsi pocitace a tohle si dovolit nemuzou, protoze napr. me, connectovani trva cca 2 m minuty a jeste mi castokrat spadne...
Takze sice hezke, ze tady na forum porad pises jak bdes vse testovat atd... Ale mozna by ses mel zamyslet nad tim jak hrajes a jak se chovas na servru, vis, skore neni vsechno.... (zvlast tady na GZ!!!)
btw .....cizi hraci typu usa,eng ,hun,,,se ptaj je tu nejaky admin ....a oni berou jakou adminy i voteri takže vidavani se za admina je mi vcelku u prdele.....jelikož mam pravdu oni nechapou co to je voter....takže nevim co to resis ...jednou sem si psal s jednim bulharem a ptal se me jestli jsem admin ja jsem rek že ne .že jsem voter ....---stale nechapal nejde to vysvetlit tak proste reknu ano na serveru je admin....když ostatni hraci -cizy rikaj že sem admin tak se tomu nebranim ...takže nevim kde vtom vidis problem..
za nadavky .... lol .....noob je normalne hovorove slovo ..toto nehodlam resit fuck you ....mam pravo si to napsat když ostatni si pisu fu atd....když si mužou psat rasistycke virazy a take sracky ...a vy jim nedate ani ban takže bych se jako uklidnit oproti tomu je to velky hovno......
na serveru neni uvedený žádný vetší zakazy nadavek ...a co se týče paragrafu bla bla ...nic tam o nem neni ..a vubec žadny tu na gz neni .....
omg nehraju tu pro skore ...ale pro skill ...chci byt neco ....ne jen normalni hrac pro zabavu chci poznat jine lidi než jen toto .... a nechci se jen prosazovat s mym nulovym skillem tak se to snažim vilepsit.....každy lepsi hrac co si skurvy skore a snaži si dat jeden zakladni bod ...treba si hrat for fun na skore died 0 .....a chcipne tak okamžite odejde tak nwm co zas dal resis.....
btw stihnu se ikdybych chtel pripojit 3x reconnect za kolo a nikdo mi vtom nezabrani je to povole žadne vystražne zpravy na recconect tam nejsou....
nevidim že vy jste daly nekomu navrh na to aby nesel recconect do 120 secund .....tak ho davam ja aby ste se nepoto.........
hunter ma pravdu co vam na to vadi.....mam na to pravo....ze stats mi uburi jeden kill ...ale omg to me nezajima me o stats ..nejde zatim co vy ste tady jen predhanite o tom jestli je nekdo ve top 100 ....a pak rikate že to je for fun ....hm vtipne...
a fair play.....nikdo nehraje fair play...teda žadny nonsteamovy hraci...proste mam vždycky neco ...ale to i plati na steamovy.....aby hrali fair play tak nad nima nekdo musi stat a kontrolovat je ...a i když se najdou lidi ktery se proste neboj vijadrit svuj nazor nebo delaji i neco jine než ostatni tak si to udelaji i pres tu kontrolu (i kdyby jim cumela pres rameno...) takže myslim si že nejsem fair play ....jako ostatni ...ale vskutku sem nic neudelal nic spatneho hraju normalne cs bez cheatu...nemam rasistické sklony.....nenadavam do rodiču ,,,,, nemeli by jste se porad zamerovat jen na me .....sem človek delam chyby ....ale to snad každy ...mam pravdu i ty nekdy neco spatne udelas a hned te stim nekdo nezbuzeruje ..(nic ve zlym..) -----
meli by jste si vsimat neceho jineho než jen techto prkotin .... gl hf ....
btw nejsem labilni tak proc to pises do tohoto vlakna ....... myslim že jsem nekdy i dost inteligentni teda pokud se to netyce cs,,,,,,,,