Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát lis 01, 2024 2:23 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 08, 2006 10:38 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

CS amateur noob píše:
Tak tohle uz me fakt dostalo!!!!

Prisel zase nejakej hrac co mel v nicku << tak mu to tam vysvetluju, aby si to zmenil a on odpovi:
"Ja ale nevim jak si zmenit jmeno!!!"
sem mu rikal ze muze v konsoli a on:
"Co to je konsole??"
Tak mu rikam ze muze jeste v menu a on:
"To ja ale neumim!!"

Omg sakra co to je???? Jak takovadle dmnc vubec muze hrat?? To mu ten comp a csko pousti tata nebo co?? Omg myslel sem ze se pocuram smichy!!!

Si mu mal dat Ban za podvizivenu inteligenciu, alebo si steba spravil halusku men. :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 09, 2006 8:09 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Ted me tak napada, ze kdysi jsem videl, jak jisty admin nekomu menil nick. Takze jestli je to stale mozne, tak to muzes pouzivat proti takovymhle lamkam a proti tem ignorantum. Kdyby se jim najednou zmenil nick na Jsem ignorant nebo neco podobnyho, hned by se zacali zajimat co se to deje 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 09, 2006 8:24 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

taky jsem o tom premyslel, jestli tohle jde tady na serveru...
tim by odpadlo to jejich buzerovani o zmene nicku...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 09, 2006 12:32 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Doctor píše:

amx_nick OLDNICK NEWNICK :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 09, 2006 12:49 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[quote="dXi]amx_nick OLDNICK NEWNICK :wink:[/quote]

DEKUJI :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 09, 2006 3:17 pm 
spammer :-)

:arrow:
dXi píše:
Doctor píše:

amx_nick OLDNICK NEWNICK :wink:

:thumbright: DIKI :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 9:12 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Hmm, tak jsem se opet presvedcil o urcitem "zvlastnim" chovani naseho erasera....

1. Vydavani se za admina, no za to sme pokud se nemylim jinym hracum davali BAN no....

2. Threeman ma pravdu, pokazde, kdyz eraser umre, hned v chatu vidim neco typu noob ale dokonce treba i FUCK YOU!! Coz uz neni uplne v poradku.

3. Po kazde jeho smrti si dava reconnect, aby si nekazil skore a mel vzdy 0 smrti ... :roll: OMG co to je???
A nejvice me dostalo, kdyz hned na zacatku (awp mapa nejaka) kola umrel a hned si dal reconnect a jeste se pripojil znovu do hry!!! Tak to uz opravdu moc fair-play neni!!
Napr. vuci tem, co maji horsi pocitace a tohle si dovolit nemuzou, protoze napr. me, connectovani trva cca 2 minuty a jeste mi castokrat spadne...

Takze sice hezke, ze tady na forum porad pises jak bdes vse testovat atd... Ale mozna by ses mel zamyslet nad tim jak hrajes a jak se chovas na servru, vis, skore neni vsechno.... (zvlast tady na GZ!!!)

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 10:30 am 

Ufff AmNoobe

co to ma byt.

1. jestli se vydaval za admina tak jsi ho mel ocenit ,prinejmensim KICKem. :lol:
2. Jestli rika co nema tak si myslim by KICK taky nebyl sptanej
3. jestli se reconectuje tak ho nech. Tohle bych nepotiral.Statistiku mu to stejne nevylepsi ba naopak.Za kazdej reconcent ma 1 umrti navic.(trochu jsem si hral). Tak at to klidne dela. A pokud mas pomalej pocitac tak si si ho mel v USA koupit :-))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 4:18 pm 
active

CS amateur noob píše:
Hmm, tak jsem se opet presvedcil o urcitem "zvlastnim" chovani naseho erasera....

1. Vydavani se za admina, no za to sme pokud se nemylim jinym hracum davali BAN no....

2. Threeman ma pravdu, pokazde, kdyz eraser umre, hned v chatu vidim neco typu noob ale dokonce treba i FUCK YOU!! Coz uz neni uplne v poradku.

3. Po kazde jeho smrti si dava reconnect, aby si nekazil skore a mel vzdy 0 smrti ... :roll: OMG co to je???
A nejvice me dostalo, kdyz hned na zacatku (awp mapa nejaka) kola umrel a hned si dal reconnect a jeste se pripojil znovu do hry!!! Tak to uz opravdu moc fair-play neni!!
Napr. vuci tem, co maji horsi pocitace a tohle si dovolit nemuzou, protoze napr. me, connectovani trva cca 2 m minuty a jeste mi castokrat spadne...

Takze sice hezke, ze tady na forum porad pises jak bdes vse testovat atd... Ale mozna by ses mel zamyslet nad tim jak hrajes a jak se chovas na servru, vis, skore neni vsechno.... (zvlast tady na GZ!!!)

btw .....cizi hraci typu usa,eng ,hun,,,se ptaj je tu nejaky admin ....a oni berou jakou adminy i voteri takže vidavani se za admina je mi vcelku u prdele.....jelikož mam pravdu oni nechapou co to je voter....takže nevim co to resis ...jednou sem si psal s jednim bulharem a ptal se me jestli jsem admin ja jsem rek že ne .že jsem voter ....---stale nechapal nejde to vysvetlit tak proste reknu ano na serveru je admin....když ostatni hraci -cizy rikaj že sem admin tak se tomu nebranim ...takže nevim kde vtom vidis problem..

za nadavky .... lol .....noob je normalne hovorove slovo ..toto nehodlam resit fuck you ....mam pravo si to napsat když ostatni si pisu fu atd....když si mužou psat rasistycke virazy a take sracky ...a vy jim nedate ani ban takže bych se jako uklidnit oproti tomu je to velky hovno......

na serveru neni uvedený žádný vetší zakazy nadavek ...a co se týče paragrafu bla bla ...nic tam o nem neni ..a vubec žadny tu na gz neni .....

omg nehraju tu pro skore ...ale pro skill ...chci byt neco ....ne jen normalni hrac pro zabavu chci poznat jine lidi než jen toto .... a nechci se jen prosazovat s mym nulovym skillem tak se to snažim vilepsit.....každy lepsi hrac co si skurvy skore a snaži si dat jeden zakladni bod ...treba si hrat for fun na skore died 0 .....a chcipne tak okamžite odejde tak nwm co zas dal resis.....

btw stihnu se ikdybych chtel pripojit 3x reconnect za kolo a nikdo mi vtom nezabrani je to povole žadne vystražne zpravy na recconect tam nejsou....

nevidim že vy jste daly nekomu navrh na to aby nesel recconect do 120 secund .....tak ho davam ja aby ste se nepoto.........

hunter ma pravdu co vam na to vadi.....mam na to pravo....ze stats mi uburi jeden kill ...ale omg to me nezajima me o stats ..nejde zatim co vy ste tady jen predhanite o tom jestli je nekdo ve top 100 ....a pak rikate že to je for fun ....hm vtipne...

a fair play.....nikdo nehraje fair play...teda žadny nonsteamovy hraci...proste mam vždycky neco ...ale to i plati na steamovy.....aby hrali fair play tak nad nima nekdo musi stat a kontrolovat je ...a i když se najdou lidi ktery se proste neboj vijadrit svuj nazor nebo delaji i neco jine než ostatni tak si to udelaji i pres tu kontrolu (i kdyby jim cumela pres rameno...) takže myslim si že nejsem fair play ....jako ostatni ...ale vskutku sem nic neudelal nic spatneho hraju normalne cs bez cheatu...nemam rasistické sklony.....nenadavam do rodiču ,,,,, nemeli by jste se porad zamerovat jen na me .....sem človek delam chyby ....ale to snad každy ...mam pravdu i ty nekdy neco spatne udelas a hned te stim nekdo nezbuzeruje ..(nic ve zlym..) -----

meli by jste si vsimat neceho jineho než jen techto prkotin .... gl hf ....

btw nejsem labilni tak proc to pises do tohoto vlakna ....... myslim že jsem nekdy i dost inteligentni teda pokud se to netyce cs,,,,,,,, :lol:

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Naposledy upravil Radioactiv.eraser dne sob srp 26, 2006 7:33 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 6:55 pm 
active

Radioactiv.eraser píše:
CS amateur noob píše:

btw .....cizi hraci typu usa,eng ,hun,,,se ptaj je tu nejaky admin ....a oni berou jakou adminy i voteri takže vidavani se za admina je mi vcelku u prdele.....jelikož mam pravdu oni nechapou co to je voter....takže nevim co to resis ...jednou sem si psal s jednim bulgarem a ptal se me jestli jsem admin ja jsem rek že ne .že jsem voter ....---stale nechapal nejde to vysvetlit tak proste reknu ano na serveru je admin....když ostatni hraci -cizy rikaj že sem admin tak se tomu nebranim ...takže nevim kde vtom vidis problem..

za nadavky .... lol .....noob je normalne hovorove slovo ..toto nehodlam resit fuck you ....mam pravo si to napsat když ostatni si pisu fu atd....když si mužou psat rasistycke virazy a take sracky ...a vy jim nedate ani ban takže bych se jako uklidnit oproti tomu je to velky hovno......

na serveru neni uvedený žádný vetší zakazy nadavek ...a co se týče paragrafu bla bla ...nic tam o nem neni ..a vubec žadny tu na gz neni .....

omg nehraju tu pro skore ...ale pro skill ...chci byt neco ....ne jen normalni hrac pro zabavu chci poznat jine lidi než jen toto .... a nechci se jen prosazovat s mym nulovym skillem tak se to snažim vilepsit.....každy lepsi hrac co si skurvy skore a snaži si dat jeden zakladni bod ...treba si hrat for fun na skore died 0 .....a chcipne tak okamžite odejde tak nwm co zas dal resis.....

btw stihnu se ikdybych chtel pripojit 3x reconnect za kolo a nikdo mi vtom nezabrani je to povole žadne vystražne zpravy na recconect tam nejsou....

nevidim že vy jste daly nekomu navrh na to aby nesel recconect do 120 secund .....tak ho davam ja aby ste se nepoto.........

hunter ma pravdu co vam na to vadi.....mam na to pravo....ze stats mi uburi jeden kill ...ale omg to me nezajima me o stats ..nejde zatim co vy ste tady jen predhanite o tom jestli je nekdo ve top 100 ....a pak rikate že to je for fun ....hm vtipne...

a fair play.....nikdo nehraje fair play...teda žadny nonsteamovy hraci...proste mam vždycky neco ...ale to i plati na steamovy.....aby hrali fair play tak nad nima nekdo musi stat a kontrolovat je ...a i když se najdou lidi ktery se proste neboj vijadrit svuj nazor nebo delaji i neco jine než ostatni tak si to udelaji i pres tu kontrolu (i kdyby jim cumela pres rameno...) takže myslim si že nejsem fair play ....jako ostatni ...ale vskutku sem nic neudelal nic spatneho hraju normalne cs bez cheatu...nemam rasistické sklony.....nenadavam do rodiču ,,,,, nemeli by jste se porad zamerovat jen na me .....sem človek delam chyby ....ale to snad každy ...mam pravdu i ty nekdy neco spatne udelas a hned te stim nekdo nezbuzeruje ..(nic ve zlym..) -----

meli by jste si vsimat neceho jineho než jen techto prkotin .... gl hf ....

btw nejsem labilni tak proc to pises do tohoto vlakna ....... myslim že jsem nekdy i dost inteligentni teda pokud se to netyce cs,,,,,,,, :lol:

ty woe, nechceš být spisovatel, používáš jako já místo mezer ..... :lol:
úplně to pak člověka hypnotizuje :wink: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 7:05 pm 
active

nn....než byt spisovatel tak radsi 7x vihrat WCG ....

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 8:00 pm 
active

Radioactiv.eraser píše:

tak to se ti nepovede, protože tuhle soutěž budu vyhrávat já :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 26, 2006 8:15 pm 
active

N00B - Lestat píše:
Radioactiv.eraser píše:

tak to se ti nepovede, protože tuhle soutěž budu vyhrávat já :lol:

tak me bude stacit když tam vyhraju podložku pod mys v hodnote....... 0 korun
jelikož se budou davat už zdarma pri vstupu do haly hh :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 9:55 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

To Hunter:
Je tu takovy mensi detail!!! Nemuzu kickat VOTRY!! :evil: :) Maj protekci v AMXku.

To eraser:
Ok, jen me to celekm prekvapilo, jak si se choval, a protoze sem podobne veci slychal na tebe i od jinych hracu, tak to chtel videt i sam!
HH, njn, sem dlouho premejslel, kam to napsat, protoze sem nechtel psat Offtopic a nechtelo se mi zakladat novej Topic, tak sem to nakonec napsal sem! Nic osobniho! :wink:

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 27, 2006 1:37 pm 
active

CS amateur noob píše:
To Hunter:
Je tu takovy mensi detail!!! Nemuzu kickat VOTRY!! :evil: :) Maj protekci v AMXku.

To eraser:
Ok, jen me to celekm prekvapilo, jak si se choval, a protoze sem podobne veci slychal na tebe i od jinych hracu, tak to chtel videt i sam!
HH, njn, sem dlouho premejslel, kam to napsat, protoze sem nechtel psat Offtopic a nechtelo se mi zakladat novej Topic, tak sem to nakonec napsal sem! Nic osobniho! :wink:

hm tak ok doufam že to co jsem tu mensi informaci o sobe napsal že si dobre pochopil ....jak stim vydavanim za admina pro cizaky atd...až po recconect ... btw každy voter se vydava za admina napr ...když nekomu vyhrožuje že mu da ban ....a to tim stylem "chces odemne dostat ban ...jestli toho nenechas tak ho mas ..bla bla atd " ..... myslim že to neni vydavani za admina ,,,,

pokud vim patrime jak i voteri sčasti i do administrace-trosku lehci než vy admini ale stejne tam sme.....

btw a ty nadavky a dalsi .....posledni dobou mam nervy v p**i tak mě rozjebou i take l**y.... :D

PříspěvekNapsal: pon zář 04, 2006 11:49 am 

to sis nemusel skopírovat tento rozhovor, teď si zěmě budou dělat prdel!!
(hele ovládá se cs myší? ) :oops: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 10, 2006 9:48 pm 
active

CS amateur noob píše:

Napr. vuci tem, co maji horsi pocitace a tohle si dovolit nemuzou, protoze napr. me, connectovani trva cca 2 minuty a jeste mi castokrat spadne...

s tym reconektom ma na 100 percent pravdu aj mna to sralo a dost ked to ril minule na nemenovanom server schital tam aj par kickou odomna :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 10, 2006 10:11 pm 
active

boha na tom nejmenovanym serveru sem to delal for fun ......btw tak co kdy dame de_cpl_strike... :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 2:50 pm 
active

Radioactiv.eraser píše:
boha na tom nejmenovanym serveru sem to delal for fun ......btw tak co kdy dame de_cpl_strike... :lol:

Inak erasera nikdy na CW neposluchajte on nevie co robi a totalne lami. De_cpl_strike plus eraser pohroma :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 4:43 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Myslim, ze vetsina z nas asi nikdy CW s eraserem nehrala a hart nebude.. :wink: A lamime vsichni tady!!! Tak to lameni bych moc neresil.. :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]