Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát lis 01, 2024 12:40 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 01, 2006 10:54 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Tak jsem dneska hral s Threemanem na nasem Classicu....

Vse byla parada a vse bylo uplne v pohode... ale az do te doby, nez prisli 3 hraci z nejakeho klanu <<azoics>>....

Po par kolech mi najednou jeden z nich dal na startu TeamKill... Dalsi kolo jsem se ho zeptal, proc to udelal, ale on se odpojil...
Na to, mi ti zbyli dva hraci zacali nadavat, ze jsem ho zabanoval, coz samozrejme nebyla pravda, ani jsem ho nekicknul, protoze sam odesel...
a porad do me huceli at ho konecne odbanuju... Coz jsem fakt nechapal, tak jsem jim napsal, ze nic nema a at radsi jsou zticha a hrajou...
A oni zacali nadavat, ze jsem arogantni a blbej admin, co zneuziva svoje prava... Zacali do me take ruzne behem hry strilet, idkyz jsem byl s nimi a jeden mi dal take TK... A meli jeste k tomu na me kecy, co si o sobe myslim a ze si budou stezovat u jinych adminu...

Musim rict, ze tahle dmnce a uplna debilita techto hracu mi fakt zkazila celou tu predchozi hru... A radsi jsem odesel a vypnul CSko...

Asi radsi budu chodit na Steamove servry s anonymnim nickem, kde se nikdo o nic nestaraa kazdej si strili jak chce, nez aby me tady Csko zhnusili takovydle uplny NOBRANI, kkti a deti, ktere asi utekly z blazince!!!!

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 01, 2006 11:00 pm 
active

hehe noobici.....ale tohle jeste nic ....hral sem proti jednomu klanu ...na jednom nejmenovanym serveru a docela dost brutalne jsem si je tam daval ...palice pres steny...a tak dale mulltikilli....no a pak sem se od nich dozvedel že jsem cziterskej admin a že jsem kokot atd...a že zneuživam pravomoce admina....no tak co .....noobici si na me zavolaly nejakyho admina z jedny nejmenovany ligy united games ... hm no a stejne nic nezjistil ..a pokracoval sem dal palice pres steny s awp headshot docela haluzz...a ten admin byl sem!to jestli znate :::taky to docela umi skillit :D

jo a pak tam meli jedneho steamoveho snipera ....ktery tam machroval na ostatni ****nejmenovany skillery (:D)***** ..pak jsme se rozehrali a pekne sme si je davali a ten steamovej nobrain nas posilal dakam že sme totalne nonsteamove lamy.... ....kdyby se ta lama neodpojila tak bych se ji docela vysmal rofl :D

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 01, 2006 11:16 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

no s toho co tu citam tak sa divim aky su niektory hraci husty. hracov s toho clanu poznam a nemal som s nimi problemy. ale kazdopadne stojim za noobom. admini tahaju jednu lajnu. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 02, 2006 8:09 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

CS amateur noob píše:
me tady Csko zhnusili takovydle uplny NOBRANI, kkti a deti, ktere asi utekly z blazince!!!!

tak promin no, priste si budu davat vetsi pozor a mozna te budu i coverovat, kdyz budes plantovat tu bombu :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 02, 2006 3:13 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

noegon_dino píše:
jen mi bylo jednou vycitano ze strany admina abych si vypnul cheaty

Jo tak to byl urcite shark .... :D Nebo se pletu?? Nic osobniho sharku... :wink:

To Threeman: Moc dobre vis, ze jsem to nemyslel na tebe....

To eraser: To bylo pri CW??? Jestli jo, tak si mel podat protest za urazky hracu a poruseni Team-say a dostali by pekne minusovejch bodu.... :D A jste pokud by se zjistilo, ze za ne ten Steam-sniper nehraje, tak dalsi body za Hosting... :lol:
Nesnasim prave tyhle klany, s kterejma jsou jen potize... Proto jsem rad, kdyz vzdy najdu nejaky kla, s kterym je vsechno v poradku, odehraje se to klidne a nikdo nenadava atd...

Sem!to je znamej, ale zas takovy skiller to neni, ale svoji praci tam dela celkem dobre a je v pohode... :)

<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 02, 2006 3:54 pm 
active

bejt to pri CW ...a kdyby napsali že sem cziter...tak iba of course...nedelalo by mi to problem ...napsat a pekne nasrat ...a i kdybych dostal ban tak proste viem že hram lip než vsichni ty nobraini dohromady ... :lol:

<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 03, 2006 12:30 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

noegon_dino píše:

ne e, on to nebyl,ale nebudu klepat kdo :wink: pokud se opet neozve :D

f poho to sem picni.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 03, 2006 6:33 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

noegon_dino píše:
CS amateur noob píše:
noegon_dino píše:
jen mi bylo jednou vycitano ze strany admina abych si vypnul cheaty

Jo tak to byl urcite shark .... :D Nebo se pletu?? Nic osobniho sharku... :wink:

ne e, on to nebyl,ale nebudu klepat kdo :wink: pokud se opet neozve :D

:lol: Napisem sem tvoj nick s ktorym hrajes a hned ti napisem ci som to bol ja :lol: :lol: ja to hovorim kazdemu z haluze :) a ja za bany banujem ,aj ked za poslednu dobu som tam ziadneho cheatera nevidel .couz.. :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 04, 2006 1:02 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

jeeeeeeeejda takze to bol mackoooo :lol: no tak to mozes ostat ten je neskodny pokial neni presvedceny o tom ze mas cheats. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 9:20 am 
active

CS amateur noob píše:
Tak jsem dneska hral s Threemanem na nasem Classicu....

Vse byla parada a vse bylo uplne v pohode... ale az do te doby, nez prisli 3 hraci z nejakeho klanu <<azoics>>....

Po par kolech mi najednou jeden z nich dal na startu TeamKill... Dalsi kolo jsem se ho zeptal, proc to udelal, ale on se odpojil...
Na to, mi ti zbyli dva hraci zacali nadavat, ze jsem ho zabanoval, coz samozrejme nebyla pravda, ani jsem ho nekicknul, protoze sam odesel...
a porad do me huceli at ho konecne odbanuju... Coz jsem fakt nechapal, tak jsem jim napsal, ze nic nema a at radsi jsou zticha a hrajou...
A oni zacali nadavat, ze jsem arogantni a blbej admin, co zneuziva svoje prava... Zacali do me take ruzne behem hry strilet, idkyz jsem byl s nimi a jeden mi dal take TK... A meli jeste k tomu na me kecy, co si o sobe myslim a ze si budou stezovat u jinych adminu...

Musim rict, ze tahle dmnce a uplna debilita techto hracu mi fakt zkazila celou tu predchozi hru... A radsi jsem odesel a vypnul CSko...

Asi radsi budu chodit na Steamove servry s anonymnim nickem, kde se nikdo o nic nestaraa kazdej si strili jak chce, nez aby me tady Csko zhnusili takovydle uplny NOBRANI, kkti a deti, ktere asi utekly z blazince!!!!

no nwm ja bzch te prekukol.... :shock: :twisted:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 9:44 pm 
spammer :-)

trochu starej qoute ,ne? :)

amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 9:44 pm 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Kdyz uz jednou za uherskej rok prijdes na forum, nemusis reagovat na 2 mesice a vice stare uz neaktualni prispevky...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 4:01 pm 
active

nejlepší je si těch volů nevšímat a nepsat nic

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 7:53 am 
Beginner
Beginner

Snake wrote:
Citace:
těch volů nevšímat a nepsat nic

Máš pravdu Snake, ale moja taktika je všímať si a zbytočne nedávať príkazy serveru, keď nie sú opodstatnené. Cheater&Nobrain sa sám prezradí :wink: , len trpezlivosť :arrow: :arrow: :arrow:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 8:00 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

cheat/NB + BAN = pohoda,klííídek a leháro 8-)

CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 8:24 am 
active

lOl!l píše:
Snake wrote:
Citace:
těch volů nevšímat a nepsat nic

Máš pravdu Snake, ale moja taktika je všímať si a zbytočne nedávať príkazy serveru, keď nie sú opodstatnené. Cheater&Nobrain sa sám prezradí :wink: , len trpezlivosť :arrow: :arrow: :arrow:
to jo dokád ti ti idioti nedávajů TK pak už to nasere já byt admin BANOVAL bych až by létaly jiskry na takové kokoty

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 8:26 am 
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Snake píše:
to jo dokád ti ti idioti nedávajů TK pak už to nasere já byt admin BANOVAL bych až by létaly jiskry na takové kokoty

akraba dabra :lol:

CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 10:33 am 
active

Sm@jl píše:
Snake píše:

akraba dabra :lol:

NO FAKT já to myslím kurevsky vážně protože mna to už sere měli by sa zavést ban minutový za 3 TK nevím ale zdá sa mě že to tu už bylo enom to zrušili myslím ty TK BAN

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]