lofas píše:
Radioactiv.eraser píše:
jEkOt píše:
uz jsem mel taky ban na GP a to dokonce 2x, to prejde

....
Era měl si ban na Gp někdy?
A co ty CSAN?

Jekote prozrad proc

:
ja to prozradim ... prvni ban na GP .... když sem na GP- Gamezone začínal tak se hrala mapa cs_alpin .... proste sem si daval jednu hlavu za druhou .-... a takhle proti me hral huntík ...byl sem nekde nahoře na skále ...sem byl docela bugmáster...že jsem jakoby vylez nekam mimo ...a videl sem jakoby na střechu kde byli T . No a tam byl hunterko s rychlopalkou a ja sem se otočil a narval mu ji na jednu ranu jakoby přes celoou neviditelnou stenu ....a zdruhy strany asi byla skala takže nemoh tušit .... ... tak podle toho usoudil že sem chetah.. a tak bylo na 2 týdny vystarano Wh jak cyp

... jelikož sem ale hral přes D3D tak je nemožne pres to spouštět Wh a dalsi lolkoviny ...tak asi smazano..

... ale mohl sem to mít smazany do 2 dnu jenže ja hral jak vocasek s nějakym hybridnim nickem že to nešlo smazat z databaze

ISYME # R4d!o4ct!v.er@s3r

.... hh ...
no a druhej ban byl za demenci ...

... hrali na serveru naky lamky ... na czitovany ...a ja sem se s par lidma vydaval ... za jednoho czitera ...a začal sem somrovat do jednoho at na sebe praskne že ma hax.

... no a pak tam přišel CSAN ...a vědel že tenhle nick je haxor ...tak mě zabanoval... pak sem řekl dalšímu at se prihlasi na stejnej nick ... no řekl sem mu at se pripoji a řekne ..heh miluju dinamickou IP .. tak ten dostal taky ban ... .. jenže všichni sme meli statickou IP takže sranda byla no na 2 tejdny ...
no ... a poslední ban zatim trvající - kterého nelituju je ten ktery mam doted za aroganci ...

... zas takova arogance to neni ... jen těžká pravda.....
sry 4 all ...za spam ... mam v sobě pár piv a došiel som z roboty