Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 5:58 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: chcete wow?
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 8:28 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
jestli jo sezente nekoho kdo umi provozovat server ja zkusim zaridit masinu

shark

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 9:09 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
sj-shark píše:
jestli jo sezente nekoho kdo umi provozovat server ja zkusim zaridit masinu

shark


já se přimlouvám za pár kámošů, kteří scháněj neofiko svry.. btw na WoW..to bude pořádná mašina :?

btw: naopak by na té mašině mohlo jet 10 svrů 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 9:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
ja bych wow bral, nikdy sem to nehral, ale chtel bych zkusit, kdyz uz mam doma 2 roky to cedo :)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 9:39 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
ja ho teda moc nechci,prej je tostrasne navykovy,me staci cs

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 12, 2007 10:44 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Staci mi, ze jsem zavislej na CS...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 6:15 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
myslim ze uz je to stejne jedno .. wow tu byl a uz neni a asi nebude ... neni kdo by se o to staral

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 6:18 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
spidla??? :shock: mame tenhle prispevek brat jako comeback do GP?ptz esli jo tak je to pradani zprava :P ,obzvlast co rezignoval csan
ale jestli ne tak o tom comebacku uvazuj :lol:

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 6:29 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
jEkOt píše:
ja bych wow bral, nikdy sem to nehral, ale chtel bych zkusit, kdyz uz mam doma 2 roky to cedo :)


cedo? minimálně 6 xD
taky mi stačí závislost na csku... hrál sem Wow a je to moc náročný na čas.. to utáhne jen závislák na jedný hře..

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 1:33 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
lofas píše:
hrál sem Wow a je to moc náročný na čas.. to utáhne jen závislák na jedný hře..


:lol: Suprove vystizeno.... :D

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 3:03 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
pice proc je tady kazdej druhej debil a musi komentovat uplne vsechno co nekdo napise

tady byla jen jedna otazka

chcete wow?
jestli jo sezente nekoho kdo umi provozovat server ja zkusim zaridit masinu

tot vse
sracky si nechte nadoma a do pokecu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 11:11 am 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
ale fun neni az tak narocny.... (instant 70 a T4) T5 a T6 by si museli pekne vyraidovat :) tento napad sa mi zda celkom fajn


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 11:14 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
apolo píše:
ale fun neni az tak narocny.... (instant 70 a T4) T5 a T6 by si museli pekne vyraidovat :) tento napad sa mi zda celkom fajn


hehe
vo cem to mluvis? :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 2:06 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
apolo píše:
ale fun neni az tak narocny.... (instant 70 a T4) T5 a T6 by si museli pekne vyraidovat :) tento napad sa mi zda celkom fajn


Vysvetlivky pro Sharka :)

pokud jsem to pochopil tak ze by se udelal server, kde by vsichni zacinali na 70. levelu (nejvyssi mozny) s Tier 4 (rekneme neco jako ohodnoceni sily equipu) - ten normalne sezenes tak po par mesicich intenzivniho hrani, a ten lepsi equip by se musel ziskat normalne hranim.....diky tomu by nejspis odpadla nutnost mit hromadu veci a tedy by ten server nemel takove naroky

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 2:15 pm 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
to threeman: ale si to fajne dokazal rozpisat :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 2:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
apolo píše:
to threeman: ale si to fajne dokazal rozpisat :)

dokazes uvest o kolik by to tak bylo uspornejsi na hw?

nebo primo jaky hw by byl potreba na tohle nebo na normalni server?(nevim jak to rict)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 2:34 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Sm@jl píše:
apolo píše:
to threeman: ale si to fajne dokazal rozpisat :)

dokazes uvest o kolik by to tak bylo uspornejsi na hw?

nebo primo jaky hw by byl potreba na tohle nebo na normalni server?(nevim jak to rict)


+ kdo se o to bude starat

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 2:47 pm 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
to je podla toho kolko ludi by tam hralo... tak do 50 ludi niesu velke naroky... staci pohladat na hlavnom fore mangosu ttp://www.mangosproject.org a mozete spolupracovat z virnikom na uwdb projekte (link dolozim)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 3:18 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
ynám hodně lidí co hrajou wowko .. možná že by se o to i starali...
ale jsem adši pro méne náročné hry... ve větší kvalitě než hodně serverru s velkou potřebou hw....
btw: wowko jedno y nejvíc náročných her... a moc lidíí i nebude hrát na serveru kde je 10alíků a 15 od hordy .. to chce aspon 50na 50=> pořádný hw..
takže radší lepší csko, cod2,4 a nějaký strategie...

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 3:40 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
lofas píše:
takže radší lepší csko, cod2,4 a nějaký strategie...

bulááánky!

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 4:24 pm 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
anooo xseme bulaaaanky XD lofas je fajne meno :) ja o wow nestojim radcej cs vylepsit


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz