Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pát pro 02, 2022 1:14 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 4:34 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
apolo píše:
anooo xseme bulaaaanky XD lofas je fajne meno :) ja o wow nestojim radcej cs vylepsit
+

dík a proto už ho nevyužívám....

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 5:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
apolo píše:
anooo xseme bulaaaanky XD lofas je fajne meno :) ja o wow nestojim radcej cs vylepsit

tak to rekni rovnou omg! sem myslel ze si od wowka a ne od cska omg..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 5:42 pm 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
wowko som hral 2 roky... (zavisloost)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 6:42 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
ste labilni nebo co? sem piste pokud wow chcete, pokud ne NEPISTE SEM

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 8:42 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon úno 18, 2008 8:02 pm
Příspěvky: 2
ja by som WOW bral .. a celkom sa o to viem aj postarat ale je to strasna prplacka :D dajte server dajte masinu dajte emu a mozno najdete dakeho blazna co by sa chcel starat .. ale wow je celkom good napad ale treba byt v tom creativny bo BLizz server nerpzbehnete .. na to tu je velka konkurencia .. ale taky Fun kde behom 3och hodin spravis 255 a mozes ziskat nejaky brutal equip +10000 to all stats ... to by slo :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 10:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Si prines masinu... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 10:10 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
sem pro wowko už kvůli vantagovi ;) :D

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: pon úno 18, 2008 10:51 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
CS amateur noob píše:
Si prines masinu... :wink:

to by bylo uslechtile.. pokud se najde nekdo kdo daruje jen tak kompa schopneho wowka..
btw.
sj-shark píše:
...ja zkusim zaridit masinu...

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2008 3:02 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
hele a co udelat server pro DOTU?

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2008 3:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Omg wtf?

Vsak prineste masinu a muzeme se o tom bavit... Nechapu, si myslite asi, ze ty masiny jen tak kouzlime ne! A vy si jen reknete, co chcete za hru a server a my to udelame... Zamyslete se! Tolik z vas sem pravidelne chodi a GP ani nijak nepomohli, ale jen neco porad chteji!

Sme radi, ze to ted vubec nejak funguje, natoz delat ted neco dalsiho zase!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2008 10:19 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pon úno 18, 2008 8:02 pm
Příspěvky: 2
Csan.. pocuj neviem co riesis .. otazka znela "Chcete WOWo? " ... len ze ci chceme .. len piseme nazory .. niesme v tom ze Ano hned napisem bohatemu ockovi kupi PC s sedemstojadrovym procakom s 756000grafikou a 10000000000000000GB ramkou a pohodicka... otazke bola chcete wowo tak piseme co chceme ci nie :D

BTW: Ja nemam bohateho ocka tak odomna ten PC nechcite ... sam som si horko tazko na jeden nasporil.

lofas píše:
sem pro wowko už kvůli vantagovi ;) :D


Lofasku ty uz si mal vobec na BLizze 70tku ? :D kukni moju dlho-rocnu pracu :D to este kym som gamblil :D SHAMAN
MAGE
a este su tam dake scrapy 42 a 23 ale hambim sa to ukazat :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: úte úno 19, 2008 10:37 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zatim nikdo nevyjadril takovy chci aby se tim bylo treba zabejvat

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: čtv úno 21, 2008 1:11 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Vantage píše:
Lofasku ty uz si mal vobec na BLizze 70tku ? :D kukni moju dlho-rocnu pracu :D to este kym som gamblil :D SHAMAN
MAGE
a este su tam dake scrapy 42 a 23 ale hambim sa to ukazat :D

průměrná sedmdesátka.. viděl sem o dost lepší :) pošlu nějakej screen mý postavy..old

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: čtv úno 21, 2008 10:09 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
lofas píše:
průměrná sedmdesátka.. viděl sem o dost lepší :) pošlu nějakej screen mý postavy..old

od toho tu je gallerka

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: pon čer 09, 2008 1:58 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
hrajete to nekdo?

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: pon čer 09, 2008 6:55 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
LoFi píše:
hrajete to nekdo?


ano

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: pon čer 09, 2008 9:27 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Co je to wow? :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: úte čer 10, 2008 11:52 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
chytl jsem na to závislost... :(

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: úte čer 10, 2008 2:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Pokud to nehrajes na ofiku tak nevis, co to je zavislost na wowu.

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete wow?
PříspěvekNapsal: stř čer 11, 2008 11:27 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
to se divim že ještě jsis amdin na csku, když ho nehraješš :).
je to hrozněj žrout času

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz