Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv zář 24, 2020 5:16 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Mají být servery CoD2 1.3 origo?
ANO 73%  73%  [ 8 ]
NE 27%  27%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 10:20 am 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 11, 2006 9:50 pm
Příspěvky: 246
Bydliště: Olbramovice
Jelikož sem už notně nasranej s banovaním dynamických adres chtěl bych aby servery 1.3 přešli na origo verzu.... proto anketa pro hráče která stejně bude k ničemu,protože se vam to hodí aby byly cracklé :D

_________________
procesor 486,graf.karta Nvidia TNT, pamet 128mb,zak.deska Intel 82430FX (TRITON).

Vzdycky kdyz vecer ukladam deti, nevim jestli je mam ulozit, nebo ulozit jako..
Call of Duty 2, 1.3 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 2:06 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte črc 22, 2008 6:26 pm
Příspěvky: 29
Bydliště: Most
jelikož mám origo, které je mi vcelku k ničemu :D .. tak hlasuji pro ANO, aby mělo nějaké využití :D ... každopádně, ale pak můžete čekat s poklesem návštěvnosti ..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: ned led 09, 2011 2:24 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
[-o<

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: pon led 10, 2011 4:08 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
jen mala poznamka, 1.0 a 1.3 maji strejny overovaci server, jak chces prejit na origo?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte led 11, 2011 10:53 am 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 11, 2006 9:50 pm
Příspěvky: 246
Bydliště: Olbramovice
Jina mašina?

_________________
procesor 486,graf.karta Nvidia TNT, pamet 128mb,zak.deska Intel 82430FX (TRITON).

Vzdycky kdyz vecer ukladam deti, nevim jestli je mam ulozit, nebo ulozit jako..
Call of Duty 2, 1.3 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte led 11, 2011 2:53 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Popesku píše:
Jina mašina?

mas nejakou? :)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: pon dub 04, 2011 6:59 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte led 18, 2011 2:18 pm
Příspěvky: 5
Poradte pls , mam neorigo CoD2 verzi 1.0 a nemuzu uz tak mesic najit vas server, je to tou neorigo verzi nebo ne pls poradte, celkem by me mrzelo kdybych si u vas uz nezahral. Hraju tak 1 hod. 3x tydne takze se mi neviplati kupovat orig. hru. Tim sem neechtel nejak pohorsit ty co si daly snahu a hru koupili ale servery na ktere se s mou verzi muzu prihlasit fakt moc neni. dik za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte dub 05, 2011 1:18 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned lis 21, 2010 1:54 pm
Příspěvky: 15
nechapem preco to pises sem, tato tema nema s tvojou otazkou nic spolocne
- dalej CoD 2 je dnes uz starou ale stale este jednou z najhranejsich multyplayerovych hier, tym chcem povedat ze cod 2 uz ma vela rokov za sebu a originalne dvd nieje problem kupit za par kč/eur
- ak sa ti nedari najst nas server, tak si len jednoducho stiahni program HLSW kde zadas ip konkretneho serveru a nebudes mat problem kedykolvek nas najst ;)
- a nakonec, tym ze mas verziu 1.0 niesi o nic ukratený :) ... i na tejto verzií je kopec server


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte dub 05, 2011 1:44 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte led 18, 2011 2:18 pm
Příspěvky: 5
tak sorry ze sem to napsal kam sem nemel , a to s tim HLSW zkusim, dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte dub 05, 2011 2:18 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned lis 21, 2010 1:54 pm
Příspěvky: 15
v pohode, vravim ti to len kvoli tomu aby tu nevznikal zbytocny spam a aby bolo forum prehladne :) .. takze ak nabuduce budes mat problem s kt. si nebudes vedet poradit, vytvor si novu temu a tam to mozme riesit, do buducna :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte dub 05, 2011 6:31 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte led 18, 2011 2:18 pm
Příspěvky: 5
jj dobre :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte dub 05, 2011 7:06 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte led 18, 2011 2:18 pm
Příspěvky: 5
Jeste jeden dotaz , kdyz v tom HLSW najdu vas server a chci se pripojit napise mi to : Nelze spustit 'CoD2MP_s.exe'! Musíte nastavit správné adresáře hry v nastavení , tak jestli nevite co s tim ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přechod serveru 1.3 na origo?
PříspěvekNapsal: úte dub 05, 2011 7:29 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte led 18, 2011 2:18 pm
Příspěvky: 5
uz sem na to prisel a slapeto dik moc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz