Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte lis 21, 2017 11:16 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: úte bře 04, 2008 6:43 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
pokud do patku nezakoupime cod2 server tak ho budem muset vratit
cena je 2000kc

uz par lidi reklo ze prispejou

at se k tomu tady oficialne vyjadri a penize poslou jinak cod2 konci

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: úte bře 04, 2008 9:36 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 26, 2008 11:21 pm
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha 17
to je skoda , nemam ani korunu :?

_________________
GRAFIKA nVidia GeForce 7600 GS ● CPU Intel Dual-Core E2140 1.6GHz/800MHz/1MB/LGA775/65nm ● RAM A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 ● MB Gigabyte P35-DS3L - P35 ● MONITOR LG L225WS-SF - LCD 22"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 11:18 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
uvidim kolik mi da mamina... dam vedet zitra, ale je mozne ze nic nedostanu... :-(

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 11:36 am 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
rad bych neco poslal, ale nejsem na tom nejak moc dobre, v soucasne dobe si snazim najit nejakou praci, kdyby byla velka nouze tak neco poslu, ale moc by to nebylo :(

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 2:37 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 9:11 pm
Příspěvky: 8
Bydliště: SLOOOOVAKIA
no takze chcem sa k tomu vyjadrit aj ja... shark, ku vsetkym hracom sa spravas nepritelsky, arogantne a bez zaujmu. Za toto chces aby sme ti zaplatili za tvoj server? No prepac, ale nemam najmensiu chut tak spravit. Dalej, kto by mi garantoval ze keby peniaze poslem tak bude s nimi aj spravne nalozene?! Asi len malo ludi je takych naivnych, ze by posielalo peniaze na niekoho server, za ktore si mozu kupit vlastny na pol roka!! A to vsetko este aj bez zaruky, ze jednoducho ich s prepacenim odrbes a povies ze ziadne peniaze ti nedosli a koniec. Cele by som to zhrnul asi takto. Nas Superadmin shark sa ocitol v problemoch a hraci mu to opetuju tak isto ako sa on spraval k nim... s neochotou a radsej si zahraju na inom servery alebo si ako som uz spominal kupia vlastny.

_________________
AMD Athlon 64 3800+, Kingston DDR2 2x1024MB, 1xBaracuda 160GB/1x Baracuda 300GB, nVidia 6800 Ultra SLI, 19''2ms Samsung, Fortron 400W


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 4:19 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
no nevim ja moc uz asi neprispeju myslim ze do patku vam ze slovenska asi neprijdou penize:D

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 5:47 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
dumpling! píše:
no takze chcem sa k tomu vyjadrit aj ja... shark, ku vsetkym hracom sa spravas nepritelsky, arogantne a bez zaujmu. Za toto chces aby sme ti zaplatili za tvoj server? No prepac, ale nemam najmensiu chut tak spravit. Dalej, kto by mi garantoval ze keby peniaze poslem tak bude s nimi aj spravne nalozene?! Asi len malo ludi je takych naivnych, ze by posielalo peniaze na niekoho server, za ktore si mozu kupit vlastny na pol roka!! A to vsetko este aj bez zaruky, ze jednoducho ich s prepacenim odrbes a povies ze ziadne peniaze ti nedosli a koniec. Cele by som to zhrnul asi takto. Nas Superadmin shark sa ocitol v problemoch a hraci mu to opetuju tak isto ako sa on spraval k nim... s neochotou a radsej si zahraju na inom servery alebo si ako som uz spominal kupia vlastny.

meles sracky a sam ses hovno ktery je presne tam kde mas napsany bydliste
vunec nevis kdo jsme o co tu de, prave kuli takovejm jako ty nic nebude. sracum

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 6:39 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 19, 2007 8:21 pm
Příspěvky: 9
lol shark spravas sa jak male decko zacnes hned nadavat,je pravda co napisal dumpling kto sa to na to ma skladat ked kazdeho buzerujes.existuju aj ine servery kde maju ludia pokoj a kludne si kazdy mozeprenajat vlastny server takze si to mozes nechat =D>

_________________
niaka sudaacka bedna z ktorej trcia niake sranda draty,potom taa kraksna kde behaju tie farebne pišovinky aaaaa ockajte spomeniem si....noo peknaa pamat jak slon,a inak asi nic


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 7:57 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
mozna byste se mohli zamyslet nad tim, ze vam ty servery shark poskytoval zadarmo a z dobre vule, a ted kdyz hrozi ze seberou pocitace na kterych servery bezi, chce abyste neco prispeli na provoz.. a na tohle kazdy sere, nikoho to nezajima a porad tam chodi hrat

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 8:10 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 9:11 pm
Příspěvky: 8
Bydliště: SLOOOOVAKIA
Tommy nehnevaj sa ale precitaj si co som napisal. Nebudem verit tomu, ze by sa moje peniaze dobre vyuzili. Shark, mal si si zabezpecit sponzorov alebo jednoducho nekupovat tak vela serverov, ktore niesi schopni zvladnut financovat. K tomu ze som podla teba srac, tak je mi to jedno ja som si len vyjadril svoj nazor o tebe a ty o mne. Za to ze si nam server poskytoval som vdacny celemu gameparty ale taky naivny niesom aby som posielal peniaze typkovi, ktory ma moze kludne odrbat a nic s tym nespravim.

_________________
AMD Athlon 64 3800+, Kingston DDR2 2x1024MB, 1xBaracuda 160GB/1x Baracuda 300GB, nVidia 6800 Ultra SLI, 19''2ms Samsung, Fortron 400W


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 8:22 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
dumpling! píše:
naivny niesom aby som posielal peniaze typkovi, ktory ma moze kludne odrbat a nic s tym nespravim.

rikam si debil nic vic nic min, a budu jen rad kdyz sem takovy hovada jako ty chodit nebudou, pak sem treba budou chodit lidi ktery radi prispejou na server kde se jim dobre hraje

sorry ale takovy kokoti jako ty me serou, ja ten server sehnal od unicompu pro vas aby kde bylo hrat cod2, ja z toho nic nemam jen praci praci a praci a ty meles takovy sracky ze by jsi poslal prachy me
lol, ja i v banku mam prachy z GP ale nechci je davat cod2 sekci ktera neni schopna sama sobe poslat ani kacku
ja mam prachu dost nejsem socka jako ty, uz jsem do toho vrazil dost svejch prachu a nemam potrebu davat dalsi

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 9:01 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
ok dobra sem vas kamos dumo a dance ale aj tak si nemyslim ze sa na nas shark az tak "vykaslal" podla mna sa snazil aby to tu fungovalo ale proste unicomp je svine :( a bohuzel nevedel sem dokedy mam penize poslat ale prominte aj tak by sem ich neposlal prave kupujeme vlastni ale podle me gp bylo dobrej server ...a ta 1.3 mi bude chybet akurat kdyz je taka slavna tak vtedy padne 1.3 ale prominte ze nedam penize ale neni cas uz asi a dumo dance dobre shark mozno nekdy se spraval jako idiot napr tym ze nadaval hracom do sracu ale podle mne by meli trosku oplatit to ze shark nebo kto to jetse vybudoval z nicoho ... no co vsechno nekdy konci ale skoda :( :(

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 9:15 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
unicomp neni svine, proste server zdarma za reklamu poskytnul a ted nam nabid docela dobrou odkupni cenu

hracu cod2 je fakt moc moc moc, kdyby jen 10% z nich poslalo byt jen blbou stovku tak mame na nekolik serveru

bohuzel, VETSINA 99% hracu cod2 jsou sraci a corkari, co jen vyuzivaji vyuzivaji a nicim nepomohou A TA POMOC NENI ME! ALE JE PRO NE aby meli kde hrat

to ze jsem postoval do hry ze jste sraci na tom si trvam, kdyz se nekdo nedokaze postavit za neco kde casto hraje, takze se mu tam hraje asi dobre

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 9:17 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
Sundance píše:
lol shark spravas sa jak male decko zacnes hned nadavat,je pravda co napisal dumpling kto sa to na to ma skladat ked kazdeho buzerujes.existuju aj ine servery kde maju ludia pokoj a kludne si kazdy mozeprenajat vlastny server takze si to mozes nechat =D>


GDM (dump a sun) jste trapní. Víte úplný hono o tom, co tu má shark všechno za práci a mě už by taky hráblo z té vaší demnce!! Kdybyste si to zkusili na vlastní kůži, tak byste už možná drželi hubu! :-/ Sharka nechte byt!!

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 9:20 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
a uvedom si tu stupko ze kdybych ten server vzal rozkouskoval ho a pronajal tam mam mesicne 1000kc pro sebe do kapsy

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 10:12 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 9:11 pm
Příspěvky: 8
Bydliště: SLOOOOVAKIA
prenajmi ho, urobis len dobre, zarobis

_________________
AMD Athlon 64 3800+, Kingston DDR2 2x1024MB, 1xBaracuda 160GB/1x Baracuda 300GB, nVidia 6800 Ultra SLI, 19''2ms Samsung, Fortron 400W


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 10:23 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 23, 2007 9:11 pm
Příspěvky: 8
Bydliště: SLOOOOVAKIA
D3aTH píše:
Sundance píše:
lol shark spravas sa jak male decko zacnes hned nadavat,je pravda co napisal dumpling kto sa to na to ma skladat ked kazdeho buzerujes.existuju aj ine servery kde maju ludia pokoj a kludne si kazdy mozeprenajat vlastny server takze si to mozes nechat =D>


GDM (dump a sun) jste trapní. Víte úplný hono o tom, co tu má shark všechno za práci a mě už by taky hráblo z té vaší demnce!! Kdybyste si to zkusili na vlastní kůži, tak byste už možná drželi hubu! :-/ Sharka nechte byt!!


jaj death pamatam si velmi dobre ako si nam niekedy lizal rite, teraz robis to iste sharkovi bez urazky, vyjadrujem si tu len vlastny nazor. Ja len hovorim CO STE ASI VSETCI PREHLIADLI ALEBO CO, ze nevidim dovod preco by som mal platit za cudzi server. Nemam zaruky a niesu z toho ani ziadne vyhody na GP. Ti hraci co tam hraju to urcite olutuju, ze nezaplatili. Mozno by aj prispeli ale dost ludi urazi, ked im niekto kto od nich ziada peniaze povie, ze su sraci. A nechvastaj sa tu ze mas peniaze, co mna po tom?! Moj otec je dost znami na SLOVENSKU a co ked??? Poserkam sa?... chvastunske reci si nechaj pre tie ''sexice'' s ktorymi sa urcite denne stretavas. Ja koncim, shark dakujem ti aj za tu tvoju ochotu za FREE CLAN ale ti sraci na publicu ma zabili... od nikoho nic necakaj, ak tak pecku na xicht

_________________
AMD Athlon 64 3800+, Kingston DDR2 2x1024MB, 1xBaracuda 160GB/1x Baracuda 300GB, nVidia 6800 Ultra SLI, 19''2ms Samsung, Fortron 400W


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: čtv bře 06, 2008 9:23 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
to se mi ulevilo ze koncist
cist ty tvoje sracky to se clovek jen zbytecne nasere

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: čtv bře 06, 2008 9:59 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
dumpling! píše:
D3aTH píše:
Sundance píše:
lol shark spravas sa jak male decko zacnes hned nadavat,je pravda co napisal dumpling kto sa to na to ma skladat ked kazdeho buzerujes.existuju aj ine servery kde maju ludia pokoj a kludne si kazdy mozeprenajat vlastny server takze si to mozes nechat =D>


GDM (dump a sun) jste trapní. Víte úplný hono o tom, co tu má shark všechno za práci a mě už by taky hráblo z té vaší demnce!! Kdybyste si to zkusili na vlastní kůži, tak byste už možná drželi hubu! :-/ Sharka nechte byt!!


jaj death pamatam si velmi dobre ako si nam niekedy lizal rite, teraz robis to iste sharkovi bez urazky, vyjadrujem si tu len vlastny nazor. Ja len hovorim CO STE ASI VSETCI PREHLIADLI ALEBO CO, ze nevidim dovod preco by som mal platit za cudzi server. Nemam zaruky a niesu z toho ani ziadne vyhody na GP. Ti hraci co tam hraju to urcite olutuju, ze nezaplatili. Mozno by aj prispeli ale dost ludi urazi, ked im niekto kto od nich ziada peniaze povie, ze su sraci. A nechvastaj sa tu ze mas peniaze, co mna po tom?! Moj otec je dost znami na SLOVENSKU a co ked??? Poserkam sa?... chvastunske reci si nechaj pre tie ''sexice'' s ktorymi sa urcite denne stretavas. Ja koncim, shark dakujem ti aj za tu tvoju ochotu za FREE CLAN ale ti sraci na publicu ma zabili... od nikoho nic necakaj, ak tak pecku na xicht


také vyjadřuji jen svůj názor Dumpe... :) Hold se mi otevřeli oči a zjistil jsem, kdo tu za co stojí... Bráním a pomáhám těm, co mi za to stojí a taky mi pomohli. neříkám, že Vás nemám rád a vděčim Vám taky za hodně, ale tohle už fakt přehánítě... nechovejte se jak děti prosim. Dá se to řešit i v klidu.

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbirka na COD2 server
PříspěvekNapsal: čtv bře 06, 2008 12:18 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
shark nemusi byt tak vulgarni, ale myslim ze slusneji to rict ani neslo :D (nemyslim to co bylo mireno proti Dumplingovi)

dneska se me asi 5 lidi ptalo co se deje ze se zavira server, a kdyz jsem se jich zeptal jestli si vsimli, ze console uz mesic spamuje aby nekdo prispel na server, rekli mi ze si toho ani nevsimli.. dokonce i nabizeli proc admini neprispeji na provoz server, proc si to nezaplati oni.. takze my mame prispivat na server, kam leze denne pres nekolik stovek lidi, cheateru, mame s tim plno prace a kdyz nekdo potrebuje pomoc, aby server mohl vubec bezet, nikoho to nezajima a dal si hraje a nadava ze je tu plno wallhackeru, chce jinou mapu, zapnout vypnout granaty, nebo zmenit na sad..

vcera sem chvilku hral, kazdy obvinoval toho druheho ze ma wh, ze jsou vsichni cheateri, ze server porad laguje, stoji to za hovno.. ale ze by nekdo poslal nejaky prispevek aby byl server lepsi tak to ne..

zavrel bych to, stejne to nikoho nezajima, a hraci pujdou otravovat s wh zase nekam jinam

mozna kdyby se neco nasbiralo, udelal bych public pro nekolik lidi, kteri maji zajem o to aby server bezel, ale dal bych ho na heslo.. ale tohle je vec sharka a ne moje

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz