Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je pon kvě 27, 2024 10:44 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 1:48 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
pripominky dotazy namety atd

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:43 pm 
Offline
CoD Admin
CoD Admin
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 1:26 pm
Příspěvky: 30
je to ten cfg ode mě?

_________________
procesor INTEL celeron 2.6 , grafika ATI radeon 9800pro , 1024 ram , monitor LCD "19" ( game monitor )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 09, 2007 8:53 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
JacOb___ píše:
je to ten cfg ode mě?


jsem se te na nej ptal kde je :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 12, 2007 6:41 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
gp6.gameparty.cz:28970 GameParty.cz CoD2 1.3 Public server
gp6.gameparty.cz:28971 GameParty.cz CoD2 1.0 Public server

tak jsem predelal servery

ocekavam pripominky!

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 25, 2007 5:57 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát zář 21, 2007 11:50 pm
Příspěvky: 466
Bydliště: Ostrava
server 1.0 je super :) zadne brokovnice, skore 500, zadne granaty proste super :) az na ty lagy :(

_________________
<8Mbps/512bps>
Gigabyte Z68XP-UD3, Intel Core i7-2600S 2.8GHz (Turbo 3.7GHz), Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz cl9, SSD Vertex4 256GB, WD Caviar 3.5" SATAII/300 2x640GB,
ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W


Call of duty 2 Head Admin


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 25, 2007 6:50 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 16, 2007 6:38 am
Příspěvky: 27
Bydliště: Slovensko, Sekule
Ja tam nemozem hrat ze sniprem lebo sa to neda trefit musim namirit 3 m pred neho :D

_________________
GameParty Clan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 06, 2007 3:11 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
56thAK-H4lUz$ píše:
Ja tam nemozem hrat ze sniprem lebo sa to neda trefit musim namirit 3 m pred neho :D

tomu sa hovori ze mas slaby komp alebo net takze mas taky zly ping


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: stř úno 27, 2008 12:28 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 26, 2008 11:21 pm
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha 17
Vloz do hry:

/rate 25000
/cl_maxpackets 30


Pro zjistění tvého problému si zapni lagometer

/cg_drawlagometer 1

Pokud ti tam běhají žluté kopečky, tak buď server laguje, nebo máš výpadky netu.
Pokud ti tam běhají červené proužky, tak by měly postačit 2 příkazy zmíněné nahoře, pokud ne, tak si dej ještě

/snaps 20

Pokud nemáš wifinu a neřídíš se podle počasí jak můj kamarád, tak se obrať na providenta.

_________________
GRAFIKA nVidia GeForce 7600 GS ● CPU Intel Dual-Core E2140 1.6GHz/800MHz/1MB/LGA775/65nm ● RAM A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 ● MB Gigabyte P35-DS3L - P35 ● MONITOR LG L225WS-SF - LCD 22"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: pát úno 29, 2008 5:32 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
deanzoR píše:
Vloz do hry:

/rate 25000
/cl_maxpackets 30


Pro zjistění tvého problému si zapni lagometer

/cg_drawlagometer 1

Pokud ti tam běhají žluté kopečky, tak buď server laguje, nebo máš výpadky netu.
Pokud ti tam běhají červené proužky, tak by měly postačit 2 příkazy zmíněné nahoře, pokud ne, tak si dej ještě

/snaps 20

Pokud nemáš wifinu a neřídíš se podle počasí jak můj kamarád, tak se obrať na providenta.


Tady pán se docela vyzná... :-D pro koho děláš?!! :-)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: sob bře 01, 2008 11:01 am 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
D3aTH píše:
deanzoR píše:
Vloz do hry:

/rate 25000
/cl_maxpackets 30


Pro zjistění tvého problému si zapni lagometer

/cg_drawlagometer 1

Pokud ti tam běhají žluté kopečky, tak buď server laguje, nebo máš výpadky netu.
Pokud ti tam běhají červené proužky, tak by měly postačit 2 příkazy zmíněné nahoře, pokud ne, tak si dej ještě

/snaps 20

Pokud nemáš wifinu a neřídíš se podle počasí jak můj kamarád, tak se obrať na providenta.


Tady pán se docela vyzná... :-D pro koho děláš?!! :-)


vis skoro polovina z toho co sem napsal je na stranke esuby :lol: :lol:
no vlastne tristvrtina :D

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: ned bře 02, 2008 11:08 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
jn... :-) ale tak ví kde to najít a to je hlavní né? ;)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: ned bře 02, 2008 12:22 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
D3aTH píše:
jn... :-) ale tak ví kde to najít a to je hlavní né? ;)


:D to najde kazdy protoze kazdy jedo esuby zazratej jako kdyby to byli mistri sveta :?

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: pon bře 03, 2008 4:47 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
GDMKINGPIN píše:
D3aTH píše:
jn... :-) ale tak ví kde to najít a to je hlavní né? ;)


:D to najde kazdy protoze kazdy jedo esuby zazratej jako kdyby to byli mistri sveta :?


Já u nich pracuju, tak pozor na jazyk... ;) A na české scéně nemají konkurenci v CoD4 a CSS... V ostatních hrách sou nejlepší, ale konkurenci mají... :-P

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: pon bře 03, 2008 7:04 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
nebojim se te death a nebudu si na to davat pozor [-X :D... no mozna ban ale jinak nic :D :D

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: úte bře 04, 2008 2:50 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
GDMKINGPIN píše:
nebojim se te death a nebudu si na to davat pozor [-X :D... no mozna ban ale jinak nic :D :D

To máš pravdu jinak se mi bát nemusíš, protože za tebou nepojedu, ale jestli někdy budeš v Klatovech, tak radši stáhni ocas a zales na nejbližší diskotéku, páč tam nelezu. :-) :diabloanifire: :orcass:

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: úte bře 04, 2008 4:59 pm 
Offline
CoD2 Admin
CoD2 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 20, 2007 6:24 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: Nitra
neboj jednou dojedu a nejak to uzmirnime :D :D

_________________
Zakladova doska:MSI K9A2 PLATINUM V2,AMD Athlon64 X2 6400+ DC AM2 3.2Ghz 1x1M Cache , MSI GeForce NX8600GTS T2D512EZ HD PCX 512MB DOT , A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition, 160GB HDD SATA 7200RPM,Fortron 550W, mys: X7 A4 Tech X-750BF,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: stř bře 05, 2008 11:20 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
GDMKINGPIN píše:
neboj jednou dojedu a nejak to uzmirnime :D :D


OK:.. :-)

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 10:40 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 26, 2008 11:21 pm
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha 17
lol, tohle neni stazeny z eSuby, jsem starej znamej haxor z CoD1, hraju na 50kb cfg, ohaxovane guny.
Mel jsem 5x BAN na GameParku a hned jsem ho obesel a byl zpet v klientovi.
Vim o prikazech mnohem vic nez ty... [-X

_________________
GRAFIKA nVidia GeForce 7600 GS ● CPU Intel Dual-Core E2140 1.6GHz/800MHz/1MB/LGA775/65nm ● RAM A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 ● MB Gigabyte P35-DS3L - P35 ● MONITOR LG L225WS-SF - LCD 22"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 1:04 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 06, 2007 2:01 pm
Příspěvky: 236
Bydliště: Klatovy
deanzoR píše:
lol, tohle neni stazeny z eSuby, jsem starej znamej haxor z CoD1, hraju na 50kb cfg, ohaxovane guny.
Mel jsem 5x BAN na GameParku a hned jsem ho obesel a byl zpet v klientovi.
Vim o prikazech mnohem vic nez ty... [-X


kámo máme stejnou grafárnu. :-D to nás spojuje. poraď. jak obejít ban na gameparku? :-) 449715821

_________________
net: 2 Mb/s , CPU: AMD Athlon 3800+ 64 (2,6 GHz) , VGA: GeForce 7600 GS 256, HDD: 250 GB, RAM: 2x512 MB (DUAL) 667 Hz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Server 1.0 publick
PříspěvekNapsal: pát bře 28, 2008 6:31 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 26, 2008 11:21 pm
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha 17
grafika lol, ajo geforce 7600 gs, ale brzy to bude jinak hodlam si koupit nakou levnou rychlou atinu

_________________
GRAFIKA nVidia GeForce 7600 GS ● CPU Intel Dual-Core E2140 1.6GHz/800MHz/1MB/LGA775/65nm ● RAM A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 ● MB Gigabyte P35-DS3L - P35 ● MONITOR LG L225WS-SF - LCD 22"


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz