Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je úte úno 25, 2020 10:18 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 2:00 pm 
Offline
active

Registrován: čtv dub 05, 2007 11:02 pm
Příspěvky: 79
Pokud chcete řešit nějaké věci ohledně Counter-Strike 1.6 týmu, který momentálně působí zde, tak máte zde prostor...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 2:09 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
nedá se nic řešit.. :D
když už je tam plná sestava

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 2:15 pm 
Offline
active

Registrován: čtv dub 05, 2007 11:02 pm
Příspěvky: 79
LoFi píše:
nedá se nic řešit.. :D
když už je tam plná sestava

Pravdu máš.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 4:22 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
asi tim lofi chtěl naznačit, že máš plno, že by jsi to mohl pročistit a jeho umístit do klanu jako náhradník náhradníků xD

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 4:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
dneska jsem videl 3 hrace GP klanu na classicu, dostali povinne si dat GP aspon do favorites?:) Aji clan tagy dokonce meli, pekne jim svitili na prvnich pozicich:))

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 5:24 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
jEkOt píše:
dneska jsem videl 3 hrace GP klanu na classicu, dostali povinne si dat GP aspon do favorites?:) Aji clan tagy dokonce meli, pekne jim svitili na prvnich pozicich:))

Jeah... jen tak dál GP teame!!!
(sry za spam)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 7:26 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
jEkOt píše:
Aji clan tagy dokonce meli..


LOLEC! Tak to si asi taky pred nick, kdyz tam zas nekdy pujdu, dam aspon GP ADMIN, VIP MEMBER nebo neco podobnyho... :D

Davat si pred nick klan tga na publicu jsem ikdy nechapal a chapat nebudu... :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 8:01 pm 
Offline
active

Registrován: čtv dub 05, 2007 11:02 pm
Příspěvky: 79
CS amateur noob píše:
jEkOt píše:
Aji clan tagy dokonce meli..


LOLEC! Tak to si asi taky pred nick, kdyz tam zas nekdy pujdu, dam aspon GP ADMIN, VIP MEMBER nebo neco podobnyho... :D

Davat si pred nick klan tga na publicu jsem ikdy nechapal a chapat nebudu... :)

To je každého věc, mi se nestydíme za své hráče.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 8:02 pm 
Offline
active

Registrován: čtv dub 05, 2007 11:02 pm
Příspěvky: 79
jEkOt píše:
dneska jsem videl 3 hrace GP klanu na classicu, dostali povinne si dat GP aspon do favorites?:) Aji clan tagy dokonce meli, pekne jim svitili na prvnich pozicich:))

Hráči nedostali příkaz, aby si servery GameParty.cz dali do favourites...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 9:23 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
T.z.V. píše:
CS amateur noob píše:
jEkOt píše:
Aji clan tagy dokonce meli..


LOLEC! Tak to si asi taky pred nick, kdyz tam zas nekdy pujdu, dam aspon GP ADMIN, VIP MEMBER nebo neco podobnyho... :D

Davat si pred nick klan tga na publicu jsem ikdy nechapal a chapat nebudu... :)

To je každého věc, mi se nestydíme za své hráče.


me je to jedno at si davaj clantagy treba i na icq, ja si o tom myslim svoje. Mozna bych se jenom stydel za hrace CRS, nebo jak...kolik mu je ?? 15 ?? na muj prvni dojem je to arogantni pitomec...

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 10:06 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
T.z.V. píše:
CS amateur noob píše:
jEkOt píše:
Aji clan tagy dokonce meli..


LOLEC! Tak to si asi taky pred nick, kdyz tam zas nekdy pujdu, dam aspon GP ADMIN, VIP MEMBER nebo neco podobnyho... :D

Davat si pred nick klan tga na publicu jsem ikdy nechapal a chapat nebudu... :)

To je každého věc, mi se nestydíme za své hráče.


Nepochopil jsi... ;) O to vubec nejde, jestli se nekdo stydi za hrace nebo klan...
Nevim, v CoDu, ktery hrajes ty, to je mozna jiny, ale na nasi "zvrhly" CS scene k tomu mam urcitej postoj...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 10:12 pm 
Offline
active

Registrován: čtv dub 05, 2007 11:02 pm
Příspěvky: 79
jEkOt píše:
me je to jedno at si davaj clantagy treba i na icq, ja si o tom myslim svoje. Mozna bych se jenom stydel za hrace CRS, nebo jak...kolik mu je ?? 15 ?? na muj prvni dojem je to arogantni pitomec...

Každý je nějaký... Mě nezajímá jaký kdo je, když umí hrát a chovat se tak prosím...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 7:35 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
T.z.V. píše:
jEkOt píše:
me je to jedno at si davaj clantagy treba i na icq, ja si o tom myslim svoje. Mozna bych se jenom stydel za hrace CRS, nebo jak...kolik mu je ?? 15 ?? na muj prvni dojem je to arogantni pitomec...

Každý je nějaký... Mě nezajímá jaký kdo je, když umí hrát a chovat se tak prosím...


precetl sis to poradne ?? me to jako moc slusny chovani neprislo...

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 12:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
jEkOt píše:
...kolik mu je ?? 15 ??...

mě už je 16, hahah xDD

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 4:48 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
fakt nechápu proč se klan jmenuje gameparty... Žádný z těch hráčů v životě na GP nehrál, takže je pro mne osobně ten název záhadou... A pak mě zaráží stejně jako většinu že jste ten klan založili a nikomu z lidí co na GP pravidelně chodí jste neřekli ani prd...

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 4:54 pm 
Offline
active

Registrován: čtv dub 05, 2007 11:02 pm
Příspěvky: 79
Kalbic Mojas píše:
fakt nechápu proč se klan jmenuje gameparty... Žádný z těch hráčů v životě na GP nehrál, takže je pro mne osobně ten název záhadou... A pak mě zaráží stejně jako většinu že jste ten klan založili a nikomu z lidí co na GP pravidelně chodí jste neřekli ani prd...

Jestli něco nevíš, vysvětlím pokud to někomu nedošlo... Klan GameParty.cz proč? protože je to klan pod záštitou portálu GameParty.cz? chápeš? asi ne no...

Hráči GP tam nejsou? Nejsou... Proč? Nikdo se neozval ve fóru, někdo psal 4FUN takže to mě nezajímá...
Kód:
http://forum.gameparty.cz/viewtopic.php?f=55&t=1070


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 5:03 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 01, 2007 2:25 pm
Příspěvky: 706
csan se hlasil...

_________________
net: 4Mbps, Ram: 2046MB, GPU: Radeon X1950 Pro 512MB, HDD: 466GB, Procesor: Intel Core Duo CPU 2,66GHz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 5:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ja jsem se treba prave hlasil hned na zacatku...

Jako ok, nejsou tam lidi z GP, pac stejne vetsina tech lidi tady odsud odesla uz nebo by nemeli cas. To beru!
Ale nemuzu pochopit porad, ze klan, ktery je tedy udajne pod zastitou GamaParty, se najednou objevil z niceho nic, vybral si ho 1 clovek a ani o tom neobtezoval dat vedet ostatni tady na GP, kteri tu jsou mnohem dele nez on a maji s GP dost spoelcneho...

Jelikoz se jedna o GP klan a ne nejaky 123 klan z Horni Dolni, tak by to snad byla slusnost aspon o tom informovat a zeptat se lidi, co si o tom mysli!

*****
A kdyz pak k tomu chci neco rict, tak mi je receno neco v tom smyslu, co se do toho pltu, ze to neni moje starost?! Zajimavy! Kdyz treba ja, po tom vsem, co jsem tu prozil nemam ani pravo rict svuj nazor ke "nasemu" klanu!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 7:11 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
takze panove ctete
nebudem se hadat

klan je a snad bude, jasne jsem vam napsal ze jestli se vam neco nelibi tak mate slozit TEAM B
uz davno jsem rikal at to date dokupy a udelate CS team, nestalo se, tak ted laskave nebuzerujte
komu se to nelibi jeho problem ale nas to nezajima

kdo s tim ma problem at de do kam chce

kdo s tim chce neco delat, myslis si ze umi lepsi team tak at ho postavi a uvidime, jinak az drzi hub....

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob pro 21, 2013 7:07 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob pro 21, 2013 7:01 pm
Příspěvky: 8
Ahoj!
Omlouvám se za "spam", ale chtěla bych Vás poprosit, jestli byste si nenašli chvilku a nevyplnili mi dotazník, který poslouží jako podklad pro mou bakalářskou práci. Zabere Vám to zhruba 10minut, je naprosto ANONYMNÍ a hodně mi tím pomůžete. Předem Vám moc děkuju!

Odkaz na dotazník:
https://docs.google.com/forms/d/15_iXX1 ... M/viewform

Aneta


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz