Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je ned pro 15, 2019 9:38 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: [zrušeno] GP Game Client 3.0.2
PříspěvekNapsal: pon zář 22, 2008 4:11 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
GameParty.cz Game Client 3.0.2:
Novinky ve verzi 2.X a 3.X:
- nové rychlé a chytré jádro (Clever Core)
- lepší přehlednost a vzhled
- admin interface
- V.I.P. sekce
- chat
- GPGC PLUS - sekce s 2 reserve sloty na cs + informacema
- informace a novinky
- vylepšený update
- 100 procentně přesné statistiky
- podpora 7 cs serverů

Verze GPGC 3.0.2 ke stažení:
-- ZRUŠENO --

Statistika používání GPGC:
- náhled ZDE
Poznámka: statistika byla vynulována.. počítájí se všechy spuštění od ver. 2.0 preBETY 06

VIP SEKCE: ZDE

GPGC PLUS (reserve sloty, informace): ZDE

Screen:
Obrázek


Naposledy upravil dog.big dne úte dub 21, 2009 12:34 pm, celkově upraveno 43

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte zář 23, 2008 9:58 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
hlasim se :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte zář 23, 2008 10:51 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
sj-shark píše:
hlasim se :-)

ok... pak budeš mít přístup do V.I.P. sekce GPGC ( tam bude mnoho rozšíření ;) )


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte zář 23, 2008 4:36 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
UPDATE:

[b]preBETA verze ke stažení:
-- old --


Naposledy upravil dog.big dne stř říj 22, 2008 8:21 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte zář 23, 2008 7:53 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
-- edited -- neauktalni


Naposledy upravil dog.big dne čtv říj 16, 2008 9:03 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát zář 26, 2008 7:02 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hezci a prehlednejsi GUI! Nice...

Jinak urcite by bylo fajn, kdyby to umelo ty veci jako ten prvni client, tzn. VNT, chat, link na web atd... :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 15, 2008 5:44 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
-- VYVOJ OBNOVEN --
(problem s pingama preskakuji) ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 15, 2008 5:52 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
objeven 1. bug by me: ukazoje to OFFLINE u bezicich serveru.. na oprave se pracuje


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 15, 2008 6:10 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
ne tak bug je na strane serveru.. zahazu je mi pakety..mno nic ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 15, 2008 9:16 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
jinak souběžně s GPGC 2.0 vyvíjím admin interface, který obsahuje správu hesel a loginů do VIP sekce, správu serverů a dalších věcí..

VIP login systém může pojmout až 35lidí... šifrování je na bázi záměny a překroucení slov + náhodných změn znakové stránky.. šifrování je zcela fuknční a jedinečné... nelze jednoduše přijít na to jak rozšifrovat.. ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv říj 16, 2008 8:45 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Oznamuji pokrok:

již dokončen sytém autentizace VIP hráčů a adminů GPGC.
+ Také dokončen ADMIN interface (jenom se to poladí a opraví chyby v textech ;) )


Naposledy upravil dog.big dne stř říj 22, 2008 8:15 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát říj 17, 2008 9:06 am 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
další bug... program se nesnese s D3Dbooster... oba současně nedokázali běžet..
-= OPRAVENO v buildu 04 =-


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 21, 2008 5:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 21, 2008 5:20 pm
Příspěvky: 124
Bydliště: Vyškov
Hlasim se ;) bylo by moc fajn kdybych se mohl podilet na chodu servera.. mimochodem na vasem setveru se menuji .:MYLD[A]:. <-cZe-> *N[] CHEAT*

_________________
CA Zdroj SilverStone SST-ST50F 500W 12 cm fan, super silent, 6xSATA, 2x6pin PCI-E RoHS; MB ASUS M3A79-T DELUXE nForce 790FX, CrossFireX; CP AMD Phenom Quad-Core 9950e 2,6GHz - Black Edition BOX; HD WD 1TB Caviar WD1001FALS 3,5" SATA/300 32 MB;VG Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 PCIE HDTV dual DVI;ZV Creative SB X-Fi Xtreme Gamer


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 21, 2008 5:33 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
GUI vypada dost dobre!!! ;)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 21, 2008 8:37 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
vodys píše:
Hlasim se ;) bylo by moc fajn kdybych se mohl podilet na chodu servera.. mimochodem na vasem setveru se menuji .:MYLD[A]:. <-cZe-> *N[] CHEAT*

pisni mi na ICQ a dohodnem se ;)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 9:10 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Vítám dalšího beta testera vodyse... hodně štěstí s nervama.. resreve slot a vip stojí za to ;)
BTW už zbývájí 3 VIP účty.. pospěšte si (nejsou počítáni adminující betatesteři, kteří mají VIP účet zaručen)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 12:22 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
V cem to delas?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 12:26 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Delphi ;) (delphi rlz)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 6:32 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Bydliště: Liberec
Takže vítám dalšího BETA testera GIjoe.... jestli vydrží s nervama při testování.. dostane také VIP + reserver slot ;)


Naposledy upravil dog.big dne pát říj 24, 2008 3:20 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 10:30 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
VIP slot na co? Na servry? Na jaky? :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz