<CZ>Beny píše:
Chci se zeptat někoho schopnějšího než sharka, zda už na Váš účet přišlo těch 3600,- na herní avp2 server, nevim co sharkovi je, ale jeste furt mi asi uz dva tydny neodpovedel, na forum chodi, ale ze by se staral o zakazniky to ne, musim s nim komunikovat pres rommeiho, protoze jen jemu odepise, prijdu si tu jak nevazeny host (zakaznik), pokud se vam do hostovani toho serveru nechce, reknete to na rovinu a poslete penize zpet, protoze sponzori tohoto serveru zacinaji byt dost nastvani! Chtel jsem podporit vas portal zaplacenim toho serveru, nepsal jsem o sponzoring, nejsem socka, ale tohle uz je vazne trochu moc! Taky jsem sharkovi poslal mail o partnerstvi - vymene ikonek, ridil jsem se dle instrukci a nase ikonka tu jeste neni! My vas podporujem uz od poloviny minuleho roku, takze diky, ze jste se nam takhle odvdecili!
mel jsem ted opravdu jine starosti, takze promin
psal jsem to na forum
co se tyka penez ja vlastne ani nechapal za co je posilas, vsechno slo kolem me, nepreju vam ten stav
co se tyka ikonek tak jsem rikal ze ikonky nevymenujem
nemam pro ne prostor
vymenuju jen ty velky bannery nahore
predpokladam ze pristi tyden zacnu pomalu vyrizovat vse co jsem ted delat nemohl