Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:07 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CS>> THX Shark
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 3:43 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
TIMTO BYCH CHTEL PODEKOVAT ADMINU SHARKOVI,ZE VYSLISEL NASE PROSBY A ZMENIL TIMELIMIT NA 20MIN.DALE DEKUJU ZE NA MOJI PROSBU PRIDAL MAPY DE_CPL_MILL A DE_CPL_STRIKE..

P.S.:CHTELO BY TO JESTE ZKRATIT ROUND TIME TAK NA 2MIN,KVULI KEMPERUM,KOLO BUDE RYCHLEJSI A TIMPADEM BUDE MIT HRA VETSI SPAD :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: THX Shark
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 3:46 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
iceSee píše:
TIMTO BYCH CHTEL PODEKOVAT ADMINU SHARKOVI,ZE VYSLISEL NASE PROSBY A ZMENIL TIMELIMIT NA 20MIN.DALE DEKUJU ZE NA MOJI PROSBU PRIDAL MAPY DE_CPL_MILL A DE_CPL_STRIKE..

P.S.:CHTELO BY TO JESTE ZKRATIT ROUND TIME TAK NA 2MIN,KVULI KEMPERUM,KOLO BUDE RYCHLEJSI A TIMPADEM BUDE MIT HRA VETSI SPAD :wink:


dekuji
kazdopadne tady bych spis videl nejaky navrhy k serveru vseobecne a k foru
a ne k jednotlivy hre, proto presouvam do cs

2 mi prijde moc malo

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 3:51 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
2 min jsou malo. kemp nemam rad, ale nekdy musis chvilku vyckat... to by nebylo kolo ale honicka za smrti...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 3:54 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
CPL roundtime je 1:45 :wink: ale tou sou CW o deseti hracich..Tady jich je 18..tak bych dal 3min,ale vic ne... :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 3:54 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Doctor píše:
2 min jsou malo. kemp nemam rad, ale nekdy musis chvilku vyckat... to by nebylo kolo ale honicka za smrti...


kdyz to vezmu globalne tak proc ne
vlitnu postrilim nebo jednu dostanu

ale smysl hry je trochu nekde jinde, a kdyz se obcas par lidi co se sejdou na ts stazi taktizovat (kemp je taky nekdy taktika)
tak by to asi nestihali

tohle neni deatmatch nebo jo?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 3:55 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
no presne... myslim ze 3 minuty je dost casu tak i tak....
a pres TS si za dve minuty nereknes ani AHOJ, RAD TE VIDIM, JAK JE :lol:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 4:01 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
jj good job btw ice ty mapy sem sem uz psal ;) je to nekde na foru ...

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 4:20 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
2 eaon > njn,psat...ja to psal taky,pak mi psal shark na ICQ kde se daj sehnat,hodil sem mu link a mapy sou tam :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 5:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Neni timelimit 20 minut trochu malo. Ja bych videl ideal na 30! Sharku co takhle dat vote na foru. Dej tam anketu. Jen musime rict lisdem aby sem vic chodili a taky se zapojovali. (o tom se tady uz taky mluvilo)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:51 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amatuer nooob píše:
Dej tam anketu. Jen musime rict lisdem aby sem vic chodili a taky se zapojovali. (o tom se tady uz taky mluvilo)


no prave

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2005 7:56 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Já si myslím, ¾e ieální roundtime by byly tak ty 3 minuty a timelimit tech 30 minut.
Roundtime 5 a timelimit 20 znamená v krajních pøípadech (assault a podobné) jen 4-5 kol.

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2005 11:25 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Naprosto souhlasim s Threemanem!! 20 je fakt malo. To se nestacim ani rozkoukat a uz se meni mapa. 20 = tak 10-15 kol, a to je pekelne :twisted: malo :cry: !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2005 5:06 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 18, 2005 4:15 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Somewhere
roundtime 2 (a to uz je fakt moc)
timelimit 30 (akorat)

k tomu roundtime dam priklad: z T respu wallkem dojdes na A pres dlouhou (dust2 pro n00bz) za cca 30-45 sec... polozis za 2sec... zbyva este minuta...


btw stejne se vsicky pobijou do tech dvou minut a pak se ceka na dva campery

_________________

Nejvetsi Cesko-Slovenske forum o NoNSteamu!
Zaregistruj se i TY!


http://www.cznonsteam.tk

Vime, co delame, proc to delame, a pro koho to delame! - TEAM CZNS & friends, mull > Leader of the Grup


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 15, 2005 10:34 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 6:01 pm
Příspěvky: 47
Bydliště: V Opavì u PC :-)
ja bych dal roundtime na 2.5min , protoze 2min je malo a 3min je zas moc :-) takze za me bych dal 2.5min :D :D

_________________
Intel P4 1.7GHz , 512MB RAM, GeForce MX440, klavesnice Samsung, mys Logitech , pripojeni 2-3Mbity


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 11:38 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
mullDie píše:
roundtime 2 (a to uz je fakt moc)
timelimit 30 (akorat)

k tomu roundtime dam priklad: z T respu wallkem dojdes na A pres dlouhou (dust2 pro n00bz) za cca 30-45 sec... polozis za 2sec... zbyva este minuta...


btw stejne se vsicky pobijou do tech dvou minut a pak se ceka na dva campery


Mulldie ma pravdu:-)) nevim jakej je roundtime je pri CW asi 1:30 nebo 1:40?? proste dve minuty je az nad hlavu...;-)))


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2005 10:12 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
tak sakra hrajem csko kde je hlavnim cilem uspet a to dosahnout nejakou zvolenou taktikou a uvazenym postupem

nebo kalime deatmatch kde je hlavnim cilem vlitnout strilet a strilet?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2005 10:58 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
hh, tak nejak...
proste kdyz je nekdo kopyto (jako treba ja) a standartne umira 15 sec po startu, tak holt musi cumet 3 minuty skrz nekoho jinyho...
ale prece kvuli takovejme nebudem davat cas jak na nejakej sprint za smrti...... :roll:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2005 2:07 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Sice je fakt ze na dlouhy je clovek za min nez minutu, ale pak si vsimne jak nejakej smudla si vzal bombu a odkracel s ni na Becko a tam v miru skonal a tak se clovek musi vzit a jit na Becko a to taky zabere dost casu, protoze metro tam nejezdi a autobus tam jede jen dvakrat denne a je stesti ho stihnout :)

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2005 3:10 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Asteriks píše:
Sice je fakt ze na dlouhy je clovek za min nez minutu, ale pak si vsimne jak nejakej smudla si vzal bombu a odkracel s ni na Becko a tam v miru skonal a tak se clovek musi vzit a jit na Becko a to taky zabere dost casu, protoze metro tam nejezdi a autobus tam jede jen dvakrat denne a je stesti ho stihnout :)


chtelo by to scootera

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 18, 2005 3:52 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Ale na scootera je spatnej povrch. Na pisku by se moh zahrabat a pak je clovek lehkej cil. To pak spis tereni motorku, ale to by pak cloveku nemuselo zbejt treba na kevlar jak by musel furt kupovat benzin.

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz