Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 7:15 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kolik je idealni mp_freeztime??
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 4:36 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
podle me by se moch vynulovat cas na nakupovani,tzv.freeztime...
Takze moje volba by byla mp_freeztime 0

Ukaze se aspon,kdo jak rychle nakupuje a ty rychlejsi muzou mit vyhodu a rushnout :wink:
CO VY NA TO?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 4:52 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
pro me za me, ja to mam na bindovany, zmacknu buttonek a mam nakoupeno :lol:
a podle toho kolik mam od zeny penez tak volim buttonek 8)

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 5:27 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
od zeny? :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 5:53 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
No vzdyt prece psal ze uz ma manzelku a dite! To vis doctor je uz velkej kluk!! :P (joke Doctore)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:21 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
takze kdyz manzelka zabere malou vejplatu,doctor nema ani na glock :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:42 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
nic proti doctorovi ale bindy nesnasim.. nevim proc ale nakupovani pres bindy me nejak neberou...

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:44 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
ja taky bindy nemam rad...pac sem je nikdy nepochopil :D kdyby se nasel nejakej clovicek,co by mi to poLOPATE vysvetlil,budu mu vdecnej :D :wink: :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:48 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
stahni si cscplgui a tam mas primo v nastaveni na jaky chces tlacitko traba M4 btw abys to nehledal: ftp://ftp.thecpl.com/cplcsgui3-selfinstall.zip je to oficialni gui takze se neboj ;)

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:49 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
ja to stejne nechapu jaxe to pouziva,rikam poLOPATE :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:50 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
hehe
to mate smulu

pac ja jsem lama a nakupuju klikanim :-)))

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 6:52 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
na mysi? :D

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 7:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
iceSee píše:
takze kdyz manzelka zabere malou vejplatu,doctor nema ani na glock :D :D :D


Lol! Neboj Doctore mi ti dystak nejakou zbran koupime ze jo ici?! :P

Btw, ja taky bindy nemam moc rad, jednou sem se s tim delal a stejne to pak nejak nefachalo. Ale slysel sem ze se tim daj navolit skoro cokoliv a to i pohyb. Takze kdyz treba zmacknes J, tak vyskocis, skrcis se a vystrelis. Ale to sm jen slysel a mozna ze to je az u source.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 7:43 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
jj de to s tim jak.. rikas skocit strelit kleknout

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 20, 2005 8:59 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
hh, ne kdyz ma malou vyplatu, ale kdyz mi nenecha nic z te moji... :shock:
zenu jo, dite ne...
btw zena hraje taky obcas, a jednu dobu byla 98 asi ze 1600 tady, coz myslim je docela slusny na holku...

na ty bindy ti poslu odkaz z kterejch to pochopi i dobre vycvicena opice...
ja to ze zacatku taky nechapal, ale tady je to popsany ultrajasne...
ale ja to mam jen na M4 a vybaveni a nebo deserta - mojeho oblibenyho :wink:

ale ten skok s prikrcenim by nemuselo byt spatny mit udelany....
to prostuduju...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 21, 2005 11:32 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Aspon ze ti nechava nejaky penize na ten net!!! TAk tady s nama muzes bejt a parit!! :P Tak az si to dite poridite, tak muzete zalozit vlastni rodinej klan!! :P

S tim bindem je to husty. Teoreticky si muzes nastavit cely kolo hrani. Proste jen zmacknes tlacitko a uz se jen divas jak hrajes. Jen by to bylo trochu stereotypni! :lol: No a pri trose stesti by si taky nekoho zabil, pri nejhorsim aspon svyho! :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 24, 2005 9:34 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Ja osobne nakupuji jen pres bindy - take podle toho, kolik mám penez zmacknu tlacitko a je to.
Proto, i kdyz by to pomaleji nakupujici znevyhodnovalo, bych byl pro mp_freezetime 0.

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 24, 2005 1:26 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
threeman píše:
Ja osobne nakupuji jen pres bindy - take podle toho, kolik mám penez zmacknu tlacitko a je to.
Proto, i kdyz by to pomaleji nakupujici znevyhodnovalo, bych byl pro mp_freezetime 0.

to asi neklapne ;)

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 24, 2005 2:02 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Eaon píše:
threeman píše:
Ja osobne nakupuji jen pres bindy - take podle toho, kolik mám penez zmacknu tlacitko a je to.
Proto, i kdyz by to pomaleji nakupujici znevyhodnovalo, bych byl pro mp_freezetime 0.

to asi neklapne ;)


to asi ne
ti nejlepsi by nemel cas na pokec :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 17, 2005 3:42 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
sj-shark píše:
Eaon píše:
threeman píše:
Ja osobne nakupuji jen pres bindy - take podle toho, kolik mám penez zmacknu tlacitko a je to.
Proto, i kdyz by to pomaleji nakupujici znevyhodnovalo, bych byl pro mp_freezetime 0.

to asi neklapne ;)


to asi ne
ti nejlepsi by nemel cas na pokec :-)


moje rec sharku :D
ale tem lepsim by stacil na pokec i 2 sekundy, ne? :wink:

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz