Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:34 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:20 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
nebudu se tajit tim, co nechci:
cau. neco ohledne toho serveru:ten server czf "byl" pro me nejlepsi v tom .. ze tam byly dobry lidi, "normalni mapy" a tim myslim treba oficialni mapy ktery sem uvedl na foru czf ale nemusi to bejt jenom oficialni mapy staci kdyz se tam daji treba oblibeny cs mapy napr. assault nebo italy nebo millitia ale pochop, ze nemuzes davat na server kterej je podle meurcenej na "normalni mapy" (de_xxx cs_xx as_xxx)a ne na aim mapy nebo ty s prominutim kraviny napriklad rats a podobny mapy tohodle typu. vis o cem je rec .. od toho sou preci "jenom" servery 4 fun kde se hrajou ruzny aim mapy apw mapy atd.. chetl sem jenom ric ze vetsina hracu se kteryma sem se bavil rikali ze se czf gamezone HODNE zmenila v tomhle ohledu s mapamy bavili sme se pres irc, icq, ve hre..a nezajima me co mulldie pise o czf gamezone protoze je to vec adminu tohodle serveru a Predevsim hracu na nem hrajicich..a o hrace de predevsim pokud ne? vetsina adminu spoleha prave na hrace hrajicich na jeho serveru a kavlitu serveru.. a ne michat ALL mapy do sebe uvedu priklad: iceSee (09:04 PM) :
ale tyhle mapy je dmnc
iceSee (09:04 PM) :
ti odlaka dobry hrace a nalaka lamy
zhodnot si sam a usud co bude nejlepsi pro hrace a server dik Eaon

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:28 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Eaon ma castecne pravdu!!!!!!!!!!!!!
To je taky to o cem sme se bavili! Udelejte DVA SERVERY!!!!!! JEDEN NORMAL A DRUHEJ FOR FUNN!!!!!!!!!!!

Fakt se to dost zmenilo. Taky mi Eaone trochu ta stara dobra gamezona chybi!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:31 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
uuuuuuuf...tohle bude nadlouho :)

Takze,sharku...Nic proti Tobe nemam,abys nerikal,ze porad kritizuju..Pocet hracu,roundtime atd...Jenom Ti chci pomoct udelat tenhle CS server lepsi..
OK,zacnu.Pisu mezi mapy,takze se to bude tykat map.Podle me(a tenhle nazor sem slysel od vicera hracu) se hrajou na CZF GZ az moc fun mapy nebo mapy,ktery proste nejsou zabehly..Napr. ted se hraje de_mice2 players 0/18...Co to kua je??Temahle mapama odradis od hrani na serveru ty lepsi hrace,co hrajou klasictejsi mapy.A lamky,kterejm je jedno co se hraje za mapu pari..Myslim,ze to snizuje uroven a povest tvyho publicu.Vsechno se odviji od hracu.Cim vic hracu na GZ chodi,tim lepe,ne?Proc tedy odrazovat hrace kteri si o tu uz oblibili temahle mapama??

P.S. nebylo by od veci taky zmenit pristup...Jako dneska se hral dust2 a ty si psal : dalsi mapa bude cs_station stahujte blablabla.. Jak muzes ty urcit , co ostatni chcou hrat?Mame tu pokud vim demokracii , tak omg neporoucej hracum , co se bude hrat za mapu a nech nas , aby sme si ji navotovali sami!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:33 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
jeste ted mimo misu... sem se divil proc ta gamezona krasne lita kdyz je tu tak hodne her .. CoD ET DoD... a ono je to tim ze to nikdo nehraje.. nechci aby byl na me nejakej admin nastavanej za TOTALNI pravdu... tady na gamezone se hraje jenom CS a OBCAS starasne malokdy tu vidim nekoho na ET.. a jestli vubec ty servery bez.. podle me zbytecnost..

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:37 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
moje slova ice

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:47 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
proste klasika>oba dusty,nuke,cbble,aztek,inferno,assault,italy,cpl mapy atd.. Proste NORMAL or KLASIC MAPS. Nevim jestli nekoho bavi hrat CS v prostredi Simspnu,South Parku nebo v Prazskym metru,ale me osobne prilakaj spis mapy,ktery sem vyse uvedl :) ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:53 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
sharku,nemyslime to zle a ani si to neber osobne..Proste Ti tlumocime nazor vetsiny nas , HRACU .. A radi by sme vedeli , jakou ma pro nas admin odpoved , jestli ho to teda neobtezuje.. :roll: :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:53 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
proc posledni dobou davam novy mapy? abych hru ozivil
vas bavi porad dokola hrat dust dust2 apod?
dyt je to jak do blazince

nekdo chce jen klasicky mapy, nekdo i jiny apod
pac klasicky zna a je linej se neco ucit

co udelat takovej mixik? neco z toho neco z toho?

mice nebyla nikdy 0/18!!!

co ze jsem psal co bude za dalsi mapu at si ji stahnou tak to bylo protoze s mapou je potrebnej jeste jeden soubor kterej se sam nestahuje
kdo hral cs_station byl spokojenej kdo ji nehral tak na ni nadaval

pokud vazne nemate zajem o mix a trochu to uzivit tak pro ty zavedem server na portu 27017

staci to?

ps: co je normalni mapa?

pss: pokud si dobre vzpominam je tu pro prodiky zavedenej steam server!!!

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:57 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
normalni mapa je to co sem uvadel v mem prvnim prispevku..........nechci kecat do ostatnich her ale co traba vyradit CoD? kdyz to tu nikdo nehraje a zbytecne zatezuje server.. nebo ne? CoD jen jedna z mnohych her.....misto toho by moh jen ZAROVEN CW /TG server a 4 fun server

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 8:59 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
njn steam server 0/18

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:01 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
1) Treba se Ti to zda divny,ale nas opravdu bavi hrat ty klasicky mapy..

2) druhej CS server pro FUN,AIM a JUMP maps bych urcite zaved..Ja si tam stopro taky zajdu na odreagovani zahrat :wink:

3) ja cs_station hral , mel sem skore 10:2 a nadsenej sem urcite nebyl..

4) klasicky mapy - de_aztec,de_nuke,de_cbble,de_dust,de_dust2,de_inferno,cs_assault,cs_italy,cs_office,de_cpl_mill,de_cpl_fire,de_cpl_strike,de_train,cs_militia...Tyhle bych dal na CZF Gamezone Pub#1 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:08 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
takze jsem nahodil oba servery

v noci predelam mapy
na 27015 budou fan
na 27017 budou "PROFI" aspon se vam tam nebudou motat lamy co chodej jen na 15

to je myslim fer ne?

jeste si udelejte vlastni map list pro 27017 a poslete ho meilem na
sj-shark@seznam.cz

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:09 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
super

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:09 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
OK shark , thx , map list poslu :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:16 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 18, 2005 4:15 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Somewhere
mohl bych taky hrat na tom PROFI? :roll:

_________________

Nejvetsi Cesko-Slovenske forum o NoNSteamu!
Zaregistruj se i TY!


http://www.cznonsteam.tk

Vime, co delame, proc to delame, a pro koho to delame! - TEAM CZNS & friends, mull > Leader of the Grup


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:20 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
ne , to je jenom pro skilly :D :D :D takze jenom ja , eaon , HeatoN , SpawN , Potti , Cyrus , Miller , Efron , Tasso , Dave , noodli .... :D :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:22 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
rofl :D

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:25 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 18, 2005 4:15 pm
Příspěvky: 13
Bydliště: Somewhere
:( skoda no, tak ja du hrat de_sidlak

_________________

Nejvetsi Cesko-Slovenske forum o NoNSteamu!
Zaregistruj se i TY!


http://www.cznonsteam.tk

Vime, co delame, proc to delame, a pro koho to delame! - TEAM CZNS & friends, mull > Leader of the Grup


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 25, 2005 9:26 pm 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
mullDie píše:
:( skoda no, tak ja du hrat de_sidlak

OMFG :D :D :D

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 26, 2005 8:52 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
iceSee píše:
ne , to je jenom pro skilly :D :D :D takze jenom ja , eaon , HeatoN , SpawN , Potti , Cyrus , Miller , Efron , Tasso , Dave , noodli .... :D :D :D


cekam na ten map list na "profi" server
i kdyz nechapu proc ten profi neni steam

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz