Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:24 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 4:47 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
Hunt3r píše:
Hugo88 píše:
Radioactiv.eraser píše:
Hugo88 píše:
l0k1 píše:
inak myslim, ze viac hranejsie by bola nejaka aim/fy mapa ako DE ale tak uvidime :)


podlA MNA treba vyrobit vlastnu mapu a tam dat nieco ako GZ server a take voloviny


prosim mužeš začít :lol: já už mam neco rozdelane ....pre jeden nejmenovany klan :wink:


a poznam ten klan? skorej pre nemenovany server a nie pre klan lebo to bude sluzit pre oba klany :D


provokatere :wink:


ja ne ja muzikant :D

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 4:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
noegon_dino píše:
zdravim. Mam rozdelanou jednu mapu do CS. Spise mensiho charakteru.Jen se chci zeptat, kdyby ve vysledku vypadala schopne a hratelne, jestli je neaka moznost soupnout ji mezi ostatni mapy ,aby ji mohli hrat vseci.
PS: jsem v tomto foru uplne novej, tak me prosim neukamenujte,pokud jsem to sem soupnul neak hloupe. Diky :wink:


Diky za napsani a zajem o forum... celkem se divim, ze jsi se zorientoval dobre a napsal to do souvisejiciho topicu, pac i ja se tady nekdy nevyznam (a to sem chodim velmi casto...)

Urcite bychom to uvitali, ale zalezelo by samozrejme take na kvalite a hratelnosti mapy.. Takze by se musela nejdrive vyzkouset, ale cenim si, ze jsi prisel s necim novym a nasel si cestu na forum... :P

Az se rozkoukas, tak si jeste uprav podpis ( http://gamezone.czfree.eu/forum//viewto ... =4&start=0 ), pac tady na tom par lidi celkem baziruje, tak aby ti zbytecne nevinadali... :wink:

Jinak uz jen Welcome!!! 8)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 26, 2006 12:33 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
noegon_dino píše:
zacinajicim mapperum doporucuji web > http://twhl.co.za/ , narazil jsem na nej nahodou (nevim,jestli tady nekde o nem nekdo nepsal, necet jsem si vse ve forech), a je tam temer vse o WorldCraftu. Od zakladu vc. vetsiny entit,atd,... nekde jsem nasel aj web s resenim vsech ruznych problemu, ktere worldcraft pri kompilaci hlasi. Ale mam jej doma v zalozce, kdyztak napisu, kdyby nekdo potreboval. Cuzh¨ :idea:


díky, zatim co koukám si velmi užitečnej, kdyby se nerušili voteři , sadim se, že by si do měsíce byl jeden z nich :)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 30, 2006 7:19 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
noegon_dino píše:
:wink: v poho.
Hele na ty chybky, co muze worldcraft vyplivnout muzete mrknout na http://www.zhlt.info/common-mapping-problems.html,
drtiva vetsina je tam vcetne reseni problemu. Ac se tam da v podstate asi prosurfovat z toho min.linku,co jsem sem huz vlozil. Me to pomohlo . Ted huz jen prekousnout to 20ti hodinovy kompilovani, na to jsem tam odpoved nenasel :D

dost hustý díky, ale má angličtina není zas tak zdatná abych to přeloskal tak skusim někde sehnat čj a budu se tu koukat na obrázky :)

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 31, 2006 7:46 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
noegon_dino píše:
lofas píše:
noegon_dino píše:
:wink: v poho.
Hele na ty chybky, co muze worldcraft vyplivnout muzete mrknout na http://www.zhlt.info/common-mapping-problems.html,
drtiva vetsina je tam vcetne reseni problemu. Ac se tam da v podstate asi prosurfovat z toho min.linku,co jsem sem huz vlozil. Me to pomohlo . Ted huz jen prekousnout to 20ti hodinovy kompilovani, na to jsem tam odpoved nenasel :D

dost hustý díky, ale má angličtina není zas tak zdatná abych to přeloskal tak skusim někde sehnat čj a budu se tu koukat na obrázky :)


jasne, chapu. hele muzu doporucit jeden CZ web, kterej uz bezi peknejch par let.Zacinal Uz pekne davno u editace map do HL. Ted je to spise tak vsehochut pro vice her, ale pro HL/CS je tam teho vice nez dost.
Pokud zvladnes vsechny info z teto stranky, pak uz Ti v mapingu nic nechybi...
jo a web je http://195.113.97.157/

đ


DÍÍÍKY, seš muj nejlepší kámoš :D :D :D :D ( to seš asi nadčenej :D )

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon úno 25, 2008 11:02 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
koukam ze nikdo nic

jste lamy

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon úno 25, 2008 3:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
dohodim to klukum co kreslej pro me ;-)

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz