Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 7:15 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: soutez o nejlepsi novou mapu pro czfgz
PříspěvekNapsal: sob srp 13, 2005 10:26 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zda lidi
vsechny mapy jsou nudny

potrebujem nejakou poradnou mapu
kde budou nejaky loga a adresy czfree gamezone
takze vyhlasuju soutez o nejelpsi domovskou mapu czfgz

nejde ani tak o ceny ale o to udelat neco pro server
vitez dostane rocni rezervovanej slot
vsichni ostatni dostanou slot na mesic (teda pokud pujde mapa vubec hrat)

ave shark

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 22, 2005 7:54 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 22, 2005 7:51 pm
Příspěvky: 1
skusim nieco spravit, ale potrebujem vediet par veci:

1. ma to byt aim_ mapa, alebo nieco vacsie?

BTW, ak to ma byt aim mapa, tak ake zbrane tam maju byt?

tu je zatial screen jednej rozpracovanej aim mapky ;) :

Obrázek

2. Kde zozeniem tie loga?

_________________
http://thorsmaps.games4you.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 23, 2005 11:54 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
pockame az co sj-shark nebo spidla, ale si myslim ze spis normal,
tzn bomb nebo hostages...
aimovek je tu dost, a moc se nehrajou, bohuzel :(

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 23, 2005 12:54 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
thor_ píše:
skusim nieco spravit, ale potrebujem vediet par veci:

1. ma to byt aim_ mapa, alebo nieco vacsie?

BTW, ak to ma byt aim mapa, tak ake zbrane tam maju byt?

tu je zatial screen jednej rozpracovanej aim mapky ;) :

2. Kde zozeniem tie loga?


spis nejakou bombu :-) ale i aim se ceni

loga jsou nahre

bylo by docela cool kdyby tam byly odkazy
nejaky info celkove, o foru, o map packu :-)

to zni zajimave
mape zdar

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 08, 2005 8:34 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř čer 22, 2005 5:33 am
Příspěvky: 4
thor_ píše:
skusim nieco spravit, ale potrebujem vediet par veci:

1. ma to byt aim_ mapa, alebo nieco vacsie?

BTW, ak to ma byt aim mapa, tak ake zbrane tam maju byt?

tu je zatial screen jednej rozpracovanej aim mapky ;) :

2. Kde zozeniem tie loga?


Mas nejaky dobry navod na valve hammer editor? - ja nasel vse do hl2... pls ondra.veselsky@tiscali.cz :wink: dikes


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 24, 2005 6:35 am 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
ja by som sa ties rad s takym dacim pohral len mi pls napiste soft w akom to robite a skade ho sosnem ,diqeeeeeees :))) bolo by to faSSa,hmm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 24, 2005 11:04 am 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
Pls helpnite ces aky program to carujete,. :D

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 24, 2005 11:08 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
3RiX píše:
Pls helpnite ces aky program to carujete,. :D



co vic cist? uz to tu bylo nekolikrat psany
ten soft je dokonce v softech ke stazeni :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 05, 2005 5:43 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 05, 2005 6:49 pm
Příspěvky: 90
Bydliště: Slooovakiaa,BA
sem dostal takovej napad...udelat(nebo predelat) nejakou mapu tak aby na stenach byli nicky nasprejovane nas vsetkych kterych czfgz cskovo vychovat..a ktery tam hravaju casto..samozrejme i superadmins.. vid zoznam :Sj-shark Spidla Underarchiever Doctor Desnake Asteriks Hunt3r Eaon(nefim uz moc nehrava,ale je to admin)... lestat mackooo Loffo CS amatuer nooob Treeman sr4ck0cuc aspik FeRRko evenman DwighT Lokris 3Rix SQL_Slammer San-ty Bruno Alien Skatman biRd Vassik W_ChAvo_W W_tigre_W maoricio B80EA billy iceSee...kdyz sem nekoho zapomnel...omlouvam se ad se ozve...i kdyz sem se pokusal udelat mapu cez valve hammer editor..podle mne je to dost tazky...ale nastesti pre hunt3ra je to hracka :) ..uz udelal nejakou mapu...celkem fpoho vypada a je to pritom jen predelanej fy_snow...trochu svetla,inej styl..i sem rozmyslal ktera mapa by bola nice..ja myslim ze de_dawn..je to vylepsenej de_dust1...co vy nato?

_________________
Loffo AKA Lofffoooo

AMD semptron 2200+..1500Hz..640Mb DDR,ATI Radeon 7500,HDD 40 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 06, 2005 4:36 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
a jeste tam hod:
"Motylci"/Jergus_aka_cheater1
"Motylci"/Hamoun_aka_cheater2
"Motylci"/Billi_aka_cheater3
:D

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 06, 2005 9:59 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Desnake píše:
a jeste tam hod:
"Motylci"/Jergus_aka_cheater1
"Motylci"/Hamoun_aka_cheater2
"Motylci"/Billi_aka_cheater3
:D


Sakra pozde, prvni neofficialni release mapy je venku , Mozna je tam dam pri zmene,uz na ni sice delam,ale to je tajne.
Pokud by nekdo chtel tu mapu testnout tak poslete PM.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Naposledy upravil Hunt3r dne stř pro 07, 2005 3:21 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 07, 2005 3:20 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Nazdarek,

tak je to tady prvni officialni release mapy,kde najdete i neco malo o GZ. LOGA,LINKY,Adminy,Hrace (jen good skillery) atd. Je to sice jen predelavka zname mapy,ale jako prvni vlastovka do samostatneho GZ mappacku snad ujde.

Pokud chcete vyzkouset tak je tady
http://213.195.207.40/pack.zip

PS:po testu by se mozna mohla dat jako default map misto te jilemnice. Mozna by se pak zvetsil i pocet navstevniku na strankach GZka.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 07, 2005 3:39 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
Hunt3r píše:

PS:po testu by se mozna mohla dat jako default map misto te jilemnice. Mozna by se pak zvetsil i pocet navstevniku na strankach GZka.
Tak to by bolo super,mohly by sa tam napisat aj niejake pravidla co robit co nerobit a tak..hned ju idem sosnut a uvidim.. :) gw

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 07, 2005 4:28 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Fakt dobry, Huntere, ale ma to jednu chybku. Textury jsou v tom *.wadu, a ten pokud vim se s mapu nestahuje. A vzhledem k tomu, ze vetsina lidi nema o existenci serveru/fora potuchy, tak tam ty textury mit nebudou a nic se nedozvi.....
Pokud je to jinak, tak se omlouvam

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 07, 2005 4:39 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
threeman píše:
Fakt dobry, Huntere, ale ma to jednu chybku. Textury jsou v tom *.wadu, a ten pokud vim se s mapu nestahuje. A vzhledem k tomu, ze vetsina lidi nema o existenci serveru/fora potuchy, tak tam ty textury mit nebudou a nic se nedozvi.....
Pokud je to jinak, tak se omlouvam


JJ to je pravda,ale i to se nejak prekona. Bohuzel jinak nez pomoci novych textur ve wad tam ty informace dostat neumim.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 14, 2005 6:56 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: ned říj 16, 2005 10:50 am
Příspěvky: 36
Bydliště: Chomutov
Omg billy neni cheater.. je to lamer starej o co vam porad de :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: chjo
PříspěvekNapsal: stř pro 14, 2005 7:19 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 18, 2005 3:49 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: ĂšstĂ­ nad OrlicĂ­
jj billy neni cheater. Je to lagujici lucker. Jinak Lokris tj cheater jak cip :D ... Ne bez urazky. Myslim ze nikdo z nas co chodi na Forum neni cheater. Tot vse odeme. Jinak bylo by pekny mit na nejaky mape napsanej svuj nick :) mohl by si tam dat i icq :))

_________________
AMD Athlon 1,2GHz, no bylo to 900Mhz :), pak tam je nejaky sluchadlo, ktery porad vypadava, takze to pri CW obcas nasazuju, Genius nejaka ta Myska s 4tlacitky, fungujici ovsem jen ty 2hlavni,no GeForce 2 MX/MX 400, ram 512 SDR. Obrazovka AOC 17"
steam clan: (http://www.pearlstrikers.com)

.: S požehnáním do života biRd


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: MEGAlol
PříspěvekNapsal: stř pro 14, 2005 10:06 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 06, 2005 9:32 pm
Příspěvky: 41
Bydliště: Chomurkov
:shock: :shock: Nejvtipnejsi clanek vsech dob hh ja a cheater. To driv bude v pekle padat snih a certi suk... andeli OMG. Cheatovani je pro ubozaky. Chci dukazy misto obvinovani desi :) :D :D :D :D :D :D

_________________
Pentium 4 3,0 GHz Prescott, 512 Ram, 160 HDD,Mx518, koss UR20
Life is only 4 fun


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 15, 2005 9:25 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
UFFF , nema to tady byt o mapach ??? Citry si reste pls,jinde.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Nova mapa
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 4:27 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Dodelal jsem prvni mapu pro GameZonu.
Je to predelavka mapy snow v provedeni velka mistnost,ze sklepem a moznosti lezt pod strop.Kde najdete pro nekoho neodolatelne AWPecko :lol:

Tady jsou nejake obrazky z mapy:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek


Jo vidite dobre nejvetsi SKILLERI z GZ se najdou na zdech.
K tomu je ale potreba mit ten spravny WAD. Doufam,ze vsichny naslednici budou drzet stejny nazev.
Soubory stahujte zde:
WAD soubor
GZ_HALLOFFAME mapa

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz