Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:20 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 4:41 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Uz sem ji zkousel jen tak sam a musim uznat ze dobry. Ani sem tady nestacil objevit ten sklep. Ale akorat nevim jak tobe, ale u me sou ty jmena celkem necitelny, je mozny ze to je muj problem malyho rozliseni nebo neco podobnyho, ale nejsem si jistej! Ale jinak good job!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 5:10 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 06, 2005 9:32 pm
Příspěvky: 41
Bydliště: Chomurkov
chci se zeptat jestli je tam i moje jmeno :) ???

_________________
Pentium 4 3,0 GHz Prescott, 512 Ram, 160 HDD,Mx518, koss UR20
Life is only 4 fun


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 6:04 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 06, 2005 1:54 pm
Příspěvky: 62
Bydliště: Bratislava
No mapa je to dobra len mi v singleplayeri nejde kricat go go go a iné + nesvieti baterka, alebo to je chyba umna? A hlavne kde je moje MENO ??? :smt087

_________________
<DSL 256 kbps> Pentium 4 2800, 512 DDR, Ati Radeon X600XT, 2x western digital = 60 GB, Gelova podlozka, opticka mys Labtec, 17" CRT, Win XP Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 7:14 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Jsou tam jen skilleri skatmane ne??:-) :lol:

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 7:17 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Underarchiever píše:
Jsou tam jen skilleri skatmane ne??:-) :lol:


Tak co tam pak delam? :D

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 7:43 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
No ten pan, co to delal, te za nej asi povazuje;)) Tak si toho vaz;))

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 9:40 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 05, 2005 6:49 pm
Příspěvky: 90
Bydliště: Slooovakiaa,BA
hehe Treemane..v tej mape sou nicky lidicky co sou vychovany na gz..co aktivne hravaji..(samozrejme samej skiller :lol: )

_________________
Loffo AKA Lofffoooo

AMD semptron 2200+..1500Hz..640Mb DDR,ATI Radeon 7500,HDD 40 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 19, 2005 11:09 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Billy, Skatmane nebojte az bude dalsi release tak Vas tam pridam :-)

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 20, 2005 10:59 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 06, 2005 1:54 pm
Příspěvky: 62
Bydliště: Bratislava
U are my hero Hunt3er !! :glasses7:

_________________
<DSL 256 kbps> Pentium 4 2800, 512 DDR, Ati Radeon X600XT, 2x western digital = 60 GB, Gelova podlozka, opticka mys Labtec, 17" CRT, Win XP Pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 20, 2005 1:02 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
to tam pak budou nakonec vsichni

nejlepsi na tom je zesi to zahrajou jen lidi s map packem nebo ty co si to stahnou tady na foru

tj vysledek pro server je nulovej, ale s tim uz nikdo nic asi neudela, tak aspon ze je sranda :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 20, 2005 2:18 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
sj-shark píše:
to tam pak budou nakonec vsichni

nejlepsi na tom je zesi to zahrajou jen lidi s map packem nebo ty co si to stahnou tady na foru

tj vysledek pro server je nulovej, ale s tim uz nikdo nic asi neudela, tak aspon ze je sranda :-)


bohuzel je to tak, pokud tam ma byt nejaka informace i GZ tak se tam dostane bud jen jako text na zacatku mapy a nebo ve forme bitmap v upravenem nebo novem WAD fajlu.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 20, 2005 2:50 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Hunt3r píše:
sj-shark píše:
to tam pak budou nakonec vsichni

nejlepsi na tom je zesi to zahrajou jen lidi s map packem nebo ty co si to stahnou tady na foru

tj vysledek pro server je nulovej, ale s tim uz nikdo nic asi neudela, tak aspon ze je sranda :-)


bohuzel je to tak, pokud tam ma byt nejaka informace i GZ tak se tam dostane bud jen jako text na zacatku mapy a nebo ve forme bitmap v upravenem nebo novem WAD fajlu.


Ta mapka je husta jen ze jmena adminu underarchiever a hunter nejsou skoro odnikud videt :)

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 20, 2005 4:06 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Asteriks píše:
Hunt3r píše:
sj-shark píše:
to tam pak budou nakonec vsichni

nejlepsi na tom je zesi to zahrajou jen lidi s map packem nebo ty co si to stahnou tady na foru

tj vysledek pro server je nulovej, ale s tim uz nikdo nic asi neudela, tak aspon ze je sranda :-)


bohuzel je to tak, pokud tam ma byt nejaka informace i GZ tak se tam dostane bud jen jako text na zacatku mapy a nebo ve forme bitmap v upravenem nebo novem WAD fajlu.


Ta mapka je husta jen ze jmena adminu underarchiever a hunter nejsou skoro odnikud videt :)


Je to neco za neco. Ale kdo je chce precist tak je precte. Proste si vyleze nahoru.

Ted jenom koukampo mapach jake se libi,ze bych ji zkusil namalovat celou od zacatku. No a tam bych si dal zalezet, aby bylo videt vse :-)

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 30, 2006 10:26 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Ja nechci nic rikat mapka to muze byt good ale jak si my to ani nenabehne hlasi mi to "Texture 83 is not 16 aligned" a nevim co to je tak zadam o pomoc pls (no stejne tam asi moje meno nenajdu co?)

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 08, 2006 5:12 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
Hm já bych potøeboval poradit od nìjake mappera který stim hodnì umi mapu bych dejme tomu umìl udìlat ale nevim ako sa robi kompilace

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: úte zář 12, 2006 6:33 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 17, 2006 6:08 pm
Příspěvky: 86
Bydliště: SVK-BA
inak myslim, ze viac hranejsie by bola nejaka aim/fy mapa ako DE ale tak uvidime :)

_________________
CS played cca 3 years...old nick Sopo, PC: sempron 3000+, 1 GB RAM, 160 HDD, MSI 6800@GT, 1 MB DSL, LCD wide 20.1" Viewsonic 2025wm, Microsoft Intelli Optical (ma 3 roky:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: úte říj 10, 2006 9:44 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
l0k1 píše:
inak myslim, ze viac hranejsie by bola nejaka aim/fy mapa ako DE ale tak uvidime :)


podlA MNA treba vyrobit vlastnu mapu a tam dat nieco ako GZ server a take voloviny

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: úte říj 10, 2006 10:12 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
Hugo88 píše:
l0k1 píše:
inak myslim, ze viac hranejsie by bola nejaka aim/fy mapa ako DE ale tak uvidime :)


podlA MNA treba vyrobit vlastnu mapu a tam dat nieco ako GZ server a take voloviny


prosim mužeš začít :lol: já už mam neco rozdelane ....pre jeden nejmenovany klan :wink:

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 2:49 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
Radioactiv.eraser píše:
Hugo88 píše:
l0k1 píše:
inak myslim, ze viac hranejsie by bola nejaka aim/fy mapa ako DE ale tak uvidime :)


podlA MNA treba vyrobit vlastnu mapu a tam dat nieco ako GZ server a take voloviny


prosim mužeš začít :lol: já už mam neco rozdelane ....pre jeden nejmenovany klan :wink:


a poznam ten klan? skorej pre nemenovany server a nie pre klan lebo to bude sluzit pre oba klany :D

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: .
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 3:22 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Hugo88 píše:
Radioactiv.eraser píše:
Hugo88 píše:
l0k1 píše:
inak myslim, ze viac hranejsie by bola nejaka aim/fy mapa ako DE ale tak uvidime :)


podlA MNA treba vyrobit vlastnu mapu a tam dat nieco ako GZ server a take voloviny


prosim mužeš začít :lol: já už mam neco rozdelane ....pre jeden nejmenovany klan :wink:


a poznam ten klan? skorej pre nemenovany server a nie pre klan lebo to bude sluzit pre oba klany :D


provokatere :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz