Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 7:14 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob srp 27, 2005 4:20 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 31, 2005 5:47 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Megalopolis NovĂ© StraÂąecĂ­
Kdyz se chci prihlasit na pvpgn, tak to hodi, ze nemam dost mista na disku na stazeni nejakyho souboru, proc ?
mam TFT 1.18a, spustenej pres pvpgnloader ....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob srp 27, 2005 4:59 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
klacek píše:
Kdyz se chci prihlasit na pvpgn, tak to hodi, ze nemam dost mista na disku na stazeni nejakyho souboru, proc ?
mam TFT 1.18a, spustenej pres pvpgnloader ....

jak na pvpgn
to jsem nikdy nedelal

se mi tam hlasi starcraft

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 27, 2005 7:15 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 31, 2005 5:47 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Megalopolis NovĂ© StraÂąecĂ­
tak vetsinou se na emulaci bnetu pouziva pvpgn a tady se zda je taky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 29, 2005 4:27 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 31, 2005 5:47 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Megalopolis NovĂ© StraÂąecĂ­
no chybu to hlasi stale, nevi nekdo co s tim ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 29, 2005 4:38 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
klacek píše:
tak vetsinou se na emulaci bnetu pouziva pvpgn a tady se zda je taky


a cim se na pvpgn hlasis?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 29, 2005 5:11 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 31, 2005 5:47 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Megalopolis NovĂ© StraÂąecĂ­
w3 tft 1.18a

zmeneny registry, abych mel tu ip v seznamu serveru, hra spustena pres w3l.exe (4 508 bajtĂą)

crack war3.exe (1 568 211 bajtĂą)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 01, 2005 12:13 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 31, 2005 5:47 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Megalopolis NovĂ© StraÂąecĂ­
funguje vubec to pvpgn pro w3 ? podle statistik tam nikdo nehral


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 01, 2005 12:51 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
statistiky jsou naky divny. nefunguje tam zapis ladder souboru takze zatim nejdou.

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 01, 2005 4:26 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte kvě 31, 2005 5:47 pm
Příspěvky: 16
Bydliště: Megalopolis NovĂ© StraÂąecĂ­
a proc to hlasi tu chybu netusis ? (s tim ze nejde stahnout soubor)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 02, 2005 12:01 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
prave se snazim resit diablo. pak se na to kouknu. nejlepsi by bylo kdybysme se domluvili na nakou hodinu, ty se zkusis pripojit a ja kouknu do logu co se posralo

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz