Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:43 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

chcete me za admina?(zipkiller)
ano 36%  36%  [ 4 ]
ne 64%  64%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 11
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: chcete me za admina cs
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 7:01 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
chcete me jako admina cs?

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: chcete me za admina cs
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 7:42 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zipkiller píše:
chcete me jako admina cs?


to myslis vazne? tvuj prvni prispevek a hned tohle?

zejtra ti to smazu tak si to tu uzij

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: a proc?
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 7:51 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
ja to mam od spidli dovoleno !!!nech to

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: a proc?
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 8:02 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zipkiller píše:
ja to mam od spidli dovoleno !!!nech to


ale ne odeme

a ja se o tyhle veci staram

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hej
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 8:09 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
ale pls ja to snim mam domluveny a lidi pro me jsou

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hej
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 8:12 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
hej tak to nech ne pls lidi me chtej zatim

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hej
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 8:58 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zipkiller píše:
hej tak to nech ne pls lidi me chtej zatim


proste nenecham smir se
adminem nebude nekdo kdo se neucastni deni na serveru

kdo si jen tak napise na forum aby ho lidi zvolili adminem
tady neni demokracie :-)

ps: koukam ze si na ichatu, tak to mozna jo

pss: sorry ty ani nevis co je ichat

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: he
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 9:08 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
he he ja mluvil s spidlou ja jsme na serweru dyl nez ty chodim tam dene tak na 2 az 4 hodiny

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: he
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 9:14 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zipkiller píše:
he he ja mluvil s spidlou ja jsme na serweru dyl nez ty chodim tam dene tak na 2 az 4 hodiny


tohle je uz trochu moc arogantni pristup!

ja na serveru travim cely dny (podleni tejden ne) ale predtim porad
tak me laskave neprud

ja jsem server vymyslel, zorganizoval, prvni beta verze serveru byla u me doma na kompu takze klid mladej

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 9:15 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
dal bych ruku do ohne za to, ze jsem se k tomu taky vyjadroval ale kde nic tu nic...
divne nee? :?:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: ZIP
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 9:21 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
JSME JEDEN Z MALA FANDU VASEHO SERWERU TED ZROVNA TAM HRAJU !!!!!!!!JSME TAM OD VAS OD ZACATKU OD ASISOVA VEKU "!!!!

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: ehm
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 9:24 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
to je proto ze jsme si neco musel udelat do podpisu tak to spidla zmazal a pak mi to dovolil znova!

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ZIP
PříspěvekNapsal: ned zář 04, 2005 9:44 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
zipkiller píše:
JSME JEDEN Z MALA FANDU VASEHO SERWERU TED ZROVNA TAM HRAJU !!!!!!!!JSME TAM OD VAS OD ZACATKU OD ASISOVA VEKU "!!!!


jsi fanda serveru? a proc jediny co delas je ze pises do theatu ze chces bejt admin

zaslouzis si ho? proc? konkurz uz tu byl, nehlasils ses

podle me si jen ignorant jako vetsina lidi co nikdy necetla login screen na serveru, ani ty hlasky co pise adminx mod jako sledujte forum apod!

stale jen pokracujes ve sve aroganci
delej co chces ale zejtra to smazu

az uvidim ze budes neco platnej, imho v kdyz jsem hral moc jsem te tam nevidel, tak dej vedet a muzem to probrat

A NERVI NA ME LASKAVE!

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ehm
PříspěvekNapsal: pon zář 05, 2005 7:00 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
zipkiller píše:
to je proto ze jsme si neco musel udelat do podpisu tak to spidla zmazal a pak mi to dovolil znova!


no myslim ze na to jak zakladas thread a na podpis jsem te upozornil ja,
a to same cinim ted, podpis ok, ale opet prosim o precteni jak zakladat novej thread...
thx

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hej
PříspěvekNapsal: pon zář 05, 2005 2:20 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: ned zář 04, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 27
hele ja tu nebyl kdyz se konal konkurs ja uz jsme se jednou pokousel o admina kdyz tu byl asis ale to je uz dyl a bylo jich dost!"!!!!!!za to ja nemuzu ze jsme tu nebyl!!!!! a hopdne casto chodim na gm

_________________
<sojka> amd Sempron(tm) 2300+ 1,58 ghz 224 MB RAM,microsoft windows XP mouse MX518 keboard genius podlozka stell zipkiller from praha


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 05, 2005 2:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Sry zippe jak muzes bejt admin kdyz mas furt ping 2000? Naposled si se mnou hral a furt si daval teamattack v lagu a treba i az 93HP. Nejdriv bych si neco udelal s netem a pak bych to zkusil znova.

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 05, 2005 5:32 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Mne je celkem jedno kdo je admin nebo neni...O tom rozhoduji lide jako je shark nebo spidla..Ale mas pocit zipe ze adminu je malo nebo v cem je problem?? Ja si spis myslim, ze chces mit moc a zneuzivat toho, proto jsem v ankete hlasoval NE..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 05, 2005 5:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Zippe a Sharku: To sou ale blby kecy, posadte se oba!!!!! :D
(doufam ze to znate tuhle hlasku!!!! :wink: )

Ne ale ted vazne. Zippe to neznamena ze kdyz ted posledni dobou casto hrajes ze muzes bejt admin. Mozna dobre hrajes ale to neni duvod aby si byl adminem. Prace admina neni jen hrat s rezervovanym mistem a kickovat toho kdo se ti nelibi :roll: . Bejt admin je takova prace ze by ses z toho asi ..... (nic ve zlym). Starat se o chod serveru, restartovat ho, menit mapy, obnovit, aktualizovat, kontrolovat, banovat cheatry, cist forum........................ a musis tam bejt HODNEEE casto! Proste nevidim duvod proc by si mel bejt adminem zrovna ty. To pak muze bejt kazdej druhej! :roll: Osobne bych navrhl treba nekoho jinyho (treba Threemana).

Btw, to bych si taky mohl dojit za Spidlou a prosit ho abych byl adminem. Ale ja to nedelam protoze vim jaka je to zodpovednost. Tak to radsi prenecham osobam povolanejsim nez sem ja a ty to radsi udelej taky (jen moje rada).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 05, 2005 5:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Co na to rict. CS amateur nooobe, diky za vlozenou duveru :D . Ale i kdybych adminem chtel byt (a ja bych chtel), tak se mi to pres tento odpor ani asi nepodari.
Moje chyba byla, ze kdyz byl konkurz na admina, prihlasil jsem se do nej, ale v dobe, kdy se konal vyber, jsem byl na dovolene :( .
Proto z toho nic nebude (kdyby me chtel nejaky stavajici admin vyvezt z omylu, branit se nebudu :P .

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 05, 2005 5:38 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
CS amatuer nooob píše:
Ne ale ted vazne. Zippe to neznamena ze kdyz ted posledni dobou casto hrajes ze muzes bejt admin. Mozna dobre hrajes ale to neni duvod aby si byl adminem. Prace admina neni jen hrat s rezervovanym mistem a kickovat toho kdo se ti nelibi Rolling Eyes . Bejt admin je takova prace ze by ses z toho asi ..... (nic ve zlym). Starat se o chod serveru, restartovat ho, menit mapy, obnovit, aktualizovat, kontrolovat, banovat cheatry, cist forum........................ a musis tam bejt HODNEEE casto! Proste nevidim duvod proc by si mel bejt adminem zrovna ty. To pak muze bejt kazdej druhej!


souhlasim

CS amatuer nooob píše:
Osobne bych navrhl treba nekoho jinyho (treba Threemana).


to je trosku zavadejici vzhledem k tomu ze jste kamosi :)
ale nic proti nemu

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz