Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:32 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

umite hrat i neco jinyho nez csko?
ano 65%  65%  [ 11 ]
ne jsem omezen 12%  12%  [ 2 ]
ano ale jsem omezen 24%  24%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 17
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: podte hrat neco jinyho nez csko
PříspěvekNapsal: pon zář 12, 2005 5:47 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
sakra lidi podte hrat taky neco jinyho

vsechny ostatni gamesy sou supr

et
cod
ut2004
ut
bf1942

vsechno jsou fakt good gamesy
vetsinou lepsi propracovanejsi nez csko

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 12, 2005 6:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Ja muzu hrat a klidne bych si i zahral nasledujici hry (z tech, co se daj tady na tom serveru):

DoD - i kdyz jsem to jeste v zivote nehral
Q3 - nejaky maly zkusenosti s multiplayerem mam
UT2004 - zatim jsem hral jen sp, k mp jsem se jeste nejak nedostal = jsem lama :D
a v neposledni rade i to CS

problem ale je, ze na tech serverech nikdy nikdo neni. a ono cekat nekde pul hodiny, pokud se pripoji dalsi clovek a pak hrat 1 vs. 1? :? to uz je lepsi zahrat si to stare nepropracovane CS :D

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 12, 2005 6:05 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
tak vypnem cs :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 12, 2005 6:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
hh
ale tento napad ma jednu vaznou chybu: pokud se vypne cs, pujdou ostatni lidi spis na jiny server nez hrat jinou hru :cry:
spis by se to chtelo jednou za cas somluvit a dat treba nejaky srazy pro zajemce. ze by se treab tady napsalo neco ve stylu: 15.9.2005 sraz na UT2004 v 18.00. vsichni zajemci piste sem

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 12, 2005 9:41 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jojo, taky bych klidne zaparil neco jinyho. Ale ma to hacek. Mam starej kram a nic mi tam skloro nefunguje. Ale toho quaka bych mohl. A co takhle stary dobry Diablo!!!

jinak souhlasim Threemane. Neni to reseni, ja osobne bych pak sel taky treba zaparit jinam.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2005 6:33 am 
Offline
active

Registrován: čtv led 20, 2005 8:44 pm
Příspěvky: 53
Bydliště: Podoli
Vypnete csko a podte dat DOD :headbang:

_________________
<AP Spidla> Athlon XP 1800+, 512 DDR - 333MHz, ATI RADEON 9000 128MB, MSI KT3 Ultra 2, 220GB disk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2005 7:15 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
klidne CoD :smt071 , ostatni moc neznam ale taky muzu...

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2005 10:47 am 
Offline
active

Registrován: čtv čer 02, 2005 8:48 pm
Příspěvky: 125
Bydliště: de_Strizov
bych dal "bĂ­tlfĂ­lda 1944" ;)

_________________
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 2.00GHz =( , 256 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" Siemens Nixdorf , ZK Soundmax, HDD 80 GB a dal nic nevim..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 13, 2005 1:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
A3is píše:
Vypnete csko a podte dat DOD :headbang:


Mas moji plnou podporu! Klidne bych si teda zahral i neco jinyho nez DoDa, ale ani CoDa ani bitlfilda 1944 nemam. :cry:

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 17, 2005 6:38 pm 
Offline
active

Registrován: úte črc 26, 2005 12:56 pm
Příspěvky: 52
Jo, dal bych urcite nekdy CoD, jen se domluvit... ja muzu prakticky skoro kazdej vecer. Staci rict kdy... a taky mam ted nove nhl 2006, tak kdyby chtel nekdo zaparit, at se ozve :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 17, 2005 6:38 pm 
Offline
active

Registrován: úte črc 26, 2005 12:56 pm
Příspěvky: 52
Jo, dal bych urcite nekdy CoD, jen se domluvit... ja muzu prakticky skoro kazdej vecer. Staci rict kdy... a taky mam ted nove nhl 2006, tak kdyby chtel nekdo zaparit, at se ozve :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podte hrat neco jinyho nez csko
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 3:21 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 26, 2005 10:33 am
Příspěvky: 43
Bydliště: Teplice
sj-shark píše:
sakra lidi podte hrat taky neco jinyho

vsechny ostatni gamesy sou supr

et
cod
ut2004
ut
bf1942

vsechno jsou fakt good gamesy
vetsinou lepsi propracovanejsi nez csko

Sice bych moh hrat neco jynyho ale to bych pak nemel tolik casu na CS........ :roll: :P :lol:

_________________
AMD Athlon 1000Mhz,512MB Ram,Radeon 9000,80Hdd,Proste supr komp...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hry
PříspěvekNapsal: úte lis 01, 2005 3:09 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Pokud nepojede CS budu klidne hrat cokoliv.
Ale to tady rika kazdy.

Coz takhle udelat kalendar zapnutej serveru.

pondeli jen CS
utery jen CoD
streda UT

A nebo po tydnech.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hry
PříspěvekNapsal: úte lis 01, 2005 4:32 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Hunt3r píše:
Pokud nepojede CS budu klidne hrat cokoliv.
Ale to tady rika kazdy.

Coz takhle udelat kalendar zapnutej serveru.

pondeli jen CS
utery jen CoD
streda UT

A nebo po tydnech.


beru :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hry
PříspěvekNapsal: stř lis 02, 2005 1:55 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
sj-shark píše:
Hunt3r píše:
Pokud nepojede CS budu klidne hrat cokoliv.
Ale to tady rika kazdy.

Coz takhle udelat kalendar zapnutej serveru.

pondeli jen CS
utery jen CoD
streda UT

A nebo po tydnech.


beru :-)


Parada tak o kdy mi bude chodit do emailu tydenni rozpis zapnutej serveru :?:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hmmpf
PříspěvekNapsal: stř lis 02, 2005 4:35 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
Eaon píše:
bych dal "bĂ­tlfĂ­lda 1944" ;)

jak se opovazujes napsat spatne jmeno takove modly jako je BattleField 1942 !!? :D
btw: battlefield se cte jako "batlfĂ­ld" a NE "bĂ­tlfĂ­ld" !!! 8)

ja bych klidne sel do:
Warcraft 3 (klidne i do datadisku The Frozen Throne)
CoD
ET (no to jen v krajnim pripade, protoze me to zrovna moc nebavi..)
Battlefield 1942 nebo Battlefield 2
no a jeste na cokoliv na co by byla chut..

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: COD
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 12:53 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Takze je to jasne,skoro vsude se objevuje zkratka COD.
takze pujcte mi nekdo instalaci co se da hrat tady na GZ a jdeme na to.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 3:07 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
ja jsem taky pro CoD....
jen potrebuju "pomocnej" soubor, instalaci mam, kdyztak na pm diky

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 4:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ok!! Sem pro. Jen si nekde sezenu ten CoD a klidne se rad pridam taky!!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 4:08 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Mne dneska prines COD kamosh do skoly a ja si to od nej zapomnel vzit :cry:

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz