Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:33 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 177 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2. konkurz na admina cska
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 3:30 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
je nedostatek aktivnich adminu takvyhlasuju konkurz na admina cs serveru

pozadavky:
- caste hrani
- znalost cheatovani
- loajalnost k serveru (admin nesmi byt adminem jineho serveru)
- pritomost na ichatu a teamspeaku
- snaha o vylepseni serveru
- cestne a ferove jednani (nesmi si menit mapy podle nalady, zohlednovat kamary, apod. )
- adminovani cs serveru :-)
- splnit vse co muze splnovat jiz od precteni tohoto prispevku do konkurzu

co za to:
- rezervovanej slot na csku
- moderatora fora
- dobrej pocit

+ co s sebou si vzit na konkurz
- vlastni map pack (musi obsahovat nejmene 10 hratelnych a odzkousenych map ktere nejsou obsazeny v mem map packu + nahledove obrazky ke vsem mapam)
- navrhy na zlepseni serveru
- prispevek na novy server (neni podminkou, ale je jistou zarukou ze to dotycny mysli vazne)

tak to je zatim vsechno
pokud me neco napadne noveho dam vedet!
datum neni stanoveno, mozna vikend, ale spi v tydnu, cca streda
sraz bude tam jako minule (jestli se nekdo zepta kde je automaticky vyloucen)


howg :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2. konkurz na admina cska
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 4:03 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
sj-shark píše:
NEODPOVIDAT S CITACI PROSIM



No myslim ze se to da zvladnout tyto podmĂ­nky splnit jen nevim o tech dvouch pri tom konkurzu(ten prispevek je sice nepovinej ale kdyz chci pomahat tak se csim vsudy jen se bojim ze na tet zrovna nemam) a za druhe nechci se plist do zalezitosti navrhu na zlepseni mozna neco pridam ale to nebu stat mozna ani za rec ale jinak se mi to zda v oki
Hlásim se
------------------------------------
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 1.40GHz =384 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB...


Naposledy upravil San-Ty dne stř říj 26, 2005 4:26 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 4:10 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 06, 2005 1:54 pm
Příspěvky: 62
Bydliště: Bratislava
JO parada, tak natoto som cakal! Takze sa NEhlasym! A aby ma nik nemohol presviecat, aspon to skus! Tak sa pitam - Kde sa to stretneme? :P A som v pytli. hh


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2. konkurz na admina cska
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 4:17 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 26, 2005 10:33 am
Příspěvky: 43
Bydliště: Teplice
mozna ze se taky prihlasim akorat otazka je to nejak vymezeny vekove?

_________________
AMD Athlon 1000Mhz,512MB Ram,Radeon 9000,80Hdd,Proste supr komp...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 5:09 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Skatman píše:
JO parada, tak natoto som cakal! Takze sa NEhlasym! A aby ma nik nemohol presviecat, aspon to skus! Tak sa pitam - Kde sa to stretneme? :P A som v pytli. hh


tak tohle jsem fakt nepochopil

PRO VSECHNY PISTE SEM JEN POKUD MATE ZAJEM

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 5:21 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
Ja zaujem mam ,ale to uz asi wies :)

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:19 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 26, 2005 10:33 am
Příspěvky: 43
Bydliště: Teplice
Nic proti ale v tom dotazniku je CASTE hrani a toho Skatmana a San-tyho sem tam skoro nikdy newidel a to sem tam kazdej den....napr. 3Rix ten tam je taky skoro kazdej den....zamyslete se nad sebou :( :evil: :x

_________________
AMD Athlon 1000Mhz,512MB Ram,Radeon 9000,80Hdd,Proste supr komp...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:30 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát říj 14, 2005 7:11 pm
Příspěvky: 2
Bydliště: Snina Slovensko
ja mam tiez zaujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:32 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
--J4nd!s-- píše:
Nic proti ale v tom dotazniku je CASTE hrani a toho Skatmana a San-tyho sem tam skoro nikdy newidel a to sem tam kazdej den....napr. 3Rix ten tam je taky skoro kazdej den....zamyslete se nad sebou :( :evil: :x
Dikes za reklamu :D

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:34 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 26, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 18
no tak ja se hlasim i kdyz teda nemam moc velkou sanci :D ale i tak ! no jinac s tema mapa ten svuj pack je velkou podminkou?jeste neco ten pack co mas v downloadu mi nejde nikde stahnout je to chyba na mojem kompu nebo na serveru?a dik ze si vymzal teckocarku :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:34 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: stř říj 26, 2005 10:33 am
Příspěvky: 43
Bydliště: Teplice
3RiX píše:
--J4nd!s-- píše:
Nic proti ale v tom dotazniku je CASTE hrani a toho Skatmana a San-tyho sem tam skoro nikdy newidel a to sem tam kazdej den....napr. 3Rix ten tam je taky skoro kazdej den....zamyslete se nad sebou :( :evil: :x
Dikes za reklamu :D
V poho ja jen rikam pravdu me to stve my tady hrajeme cestne a casto a mame stejne velkou sanci jak nekdo kdo tam skoreo vubec nehraje takze ani newime jestli je cestnej!!!Treba je to nekdo kdo chce delat bordel.......co my vime? :?: :?:

_________________
AMD Athlon 1000Mhz,512MB Ram,Radeon 9000,80Hdd,Proste supr komp...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:39 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
--J4nd!s-- píše:
3RiX píše:
--J4nd!s-- píše:
Nic proti ale v tom dotazniku je CASTE hrani a toho Skatmana a San-tyho sem tam skoro nikdy newidel a to sem tam kazdej den....napr. 3Rix ten tam je taky skoro kazdej den....zamyslete se nad sebou :( :evil: :x
Dikes za reklamu :D
V poho ja jen rikam pravdu me to stve my tady hrajeme cestne a casto a mame stejne velkou sanci jak nekdo kdo tam skoreo vubec nehraje takze ani newime jestli je cestnej!!!Treba je to nekdo kdo chce delat bordel.......co my vime? :?: :?:

Musime to nechat len na adminov , aby rozhodli kto je ten sptawny... oni uuurcite vedia kto ma aku sancu...

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:42 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 06, 2005 1:54 pm
Příspěvky: 62
Bydliště: Bratislava
No to jest pravda ja chodim na GZ tak max. na tri mapy denne! Neskor po obede je tam uz stale plno. A preto sa nehlasim!! Ale bordel som v zivote nerobyl!!! CHILL OUT


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:43 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
LO-., píše:
no tak ja se hlasim i kdyz teda nemam moc velkou sanci :D ale i tak ! no jinac s tema mapa ten svuj pack je velkou podminkou?jeste neco ten pack co mas v downloadu mi nejde nikde stahnout je to chyba na mojem kompu nebo na serveru?a dik ze si vymzal teckocarku :)


ten pack je tou nejjednodussi podminkou :-)

na to druhy se zeptej jinde to tady rozebirat nebudu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:44 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát říj 14, 2005 7:11 pm
Příspěvky: 2
Bydliště: Snina Slovensko
Ja chodim kazdy den ale teras musim preinstalowat windows lebo mi vipina CS :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:49 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
Skatman píše:
No to jest pravda ja chodim na GZ tak max. na tri mapy denne! Neskor po obede je tam uz stale plno. A preto sa nehlasim!! Ale bordel som v zivote nerobyl!!! CHILL OUT
Tak to mas pravdu ze je tam plno ale mne dakedy trva aj 30 min kedy sa pre mna najde slot , ted cakam us 20 minut a stale nic..no musis si zvyknut ..

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 6:55 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
3RiX píše:
Skatman píše:
No to jest pravda ja chodim na GZ tak max. na tri mapy denne! Neskor po obede je tam uz stale plno. A preto sa nehlasim!! Ale bordel som v zivote nerobyl!!! CHILL OUT
Tak to mas pravdu ze je tam plno ale mne dakedy trva aj 30 min kedy sa pre mna najde slot , ted cakam us 20 minut a stale nic..no musis si zvyknut ..


na druhym serveru je volno

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 7:03 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
2 Buble39
Nejsem si jistej (asi jen 99procent ) ale nemivas ping 1500?

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 7:14 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Rofl, kde nekteri lide berou tu drzost sem vubec napsat, to vazne nechapu;)) rofl..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 7:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
--J4nd!s-- píše:
Nic proti ale v tom dotazniku je CASTE hrani a toho Skatmana a San-tyho sem tam skoro nikdy newidel a to sem tam kazdej den....napr. 3Rix ten tam je taky skoro kazdej den....zamyslete se nad sebou :( :evil: :x


tak to je sice dobry zes mne tam jeste nevidel sice nevim jestli hrajes na publicu nebo na fun ale ja tam urcite uz byl.... hhhh tomu se muzu jen zasmat hhhhhhhh ja co sem doma na compu tak tam sem zeptej se treba asterikse, eaona nebo nevim jirmiho nebo tak ale na svou pobhajobu sem tam jeste nevidel ja tebe ale to je jedno !!!
---------------------------
<czfree-CB> Intel Celeron CPU 1.40GHz =384 MB RAM, nVidia GF 440 MX , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 177 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz