Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:09 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 177 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 06, 2005 2:31 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
iceSee píše:
Asteriks píše:
iceSee píše:
Desnake píše:
Jand!s .. jj , vpoho .. nac se omlouvas?? (chces zanechat dobry dojem, ze?? :D )


2 LO,.
hmm .. shrnu moje odpovedi na tve podnety:
nikdy zadnej admin nenadaval nekomu ze je lama, protoze se na neco pta! sice nejsou zrovna stestim bez sebe, ze maji neco napsat po milionte osme, ale napisou to...
na publicu je vec kazdeho zvlast, k jakemu teamu se prida, a jestli proste ma u T (nebo CT) kamose, tak pujde za nim! (ty by jsi to snad udelal nejak jinak??)
aspon, ze jste uz tuhle "off-topic debatu" ukoncili :wink:




jj,bych udelal jinak,neni vetsi slasti nez zabit mullDieho a pak ho buzerovat cestou do skoly :-D

ty mas docela uchylku buzerovat lidi co?



neznas me,neznas mulla,neser se do me.. howgh

Asi si moc nepamatujesh ale na serveru si do me zacal buzerovat prvni tak STFU :!: thx

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 06, 2005 10:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Zdravíèko tak sem tu zas chtìl sem se zeptat kdo teda prosel tim viberem sice koukam resi se tu uplne neco jinneho to nechpu a je mi do toho hovno....

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 06, 2005 10:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sj-shark píše:
nestiham nic sorry
cekam ze to provedem zejtra


Si necetl asi pozorne! :wink: JJ, tahle debata byla trochu offtopic!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 06, 2005 11:14 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Myslim, ze zatim se nic nerozhodlo;)) tak nezbyva nez cekat cekat nebo cekat;)

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 9:55 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Underarchiever píše:
Myslim, ze zatim se nic nerozhodlo;)) tak nezbyva nez cekat cekat nebo cekat;)

vidis jak tise cekam :lol:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 11:57 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Jo, je to jako Reklama na ticho;)) hh;)

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 4:06 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Kua samĂ­ reklami uz sem si mylsel ze se sem nedostanou ale zase mne dostali a jeste k tomu reklama na ticho tak to uz je moc i na mne jejda!!!! :lol:

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 5:54 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
San-Ty píše:
Kua samĂ­ reklami


musim si rejpnout kdyz to poznam i ja a to je co rict

reklamy

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 9:48 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Pro nobrainy a neznale popripade pro krizence: Reklama na ticho je pisnicka od Teamu;)) Thx

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2005 2:28 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Underarchiever píše:
Pro nobrainy a neznale popripade pro krizence: Reklama na ticho je pisnicka od Teamu;)) Thx

sice sem meganobrain ale tohle sem zrovna vedel :)

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 8:29 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Koukam a na to, ze se tu nedeje nic k tematu, tak je to skoro nejctenejsi vlakno. Ze by to delal ten nadpis :lol:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 10:54 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
im sorry stale nestiham
je mi lito, vidim to na patek a nedeli

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2005 10:40 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
sj-shark píše:
im sorry stale nestiham
je mi lito, vidim to na patek a nedeli


Nic nerikam, jen cekam :-) . Budu pryc tak se necham do pondelka prekvapit :-)

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 10, 2005 6:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
ouki douki sj shark
---jo asory ze furt otravuju :wink:

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 13, 2005 1:34 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
vsem adeptum na admina se moc omlouvam, proste nejak nestiham
predelaval jsem komplet pulku site a nebyla to sranda

dneska pokracuju
takze v tejdnu to zmaknem

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 13, 2005 2:03 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
Underarchiever píše:
Pro nobrainy a neznale popripade pro krizence: Reklama na ticho je pisnicka od Teamu;)) Thx


a znate "Reklama na freitra" od "Morcata na Uteku" ... oni tu pisnicku do Teamu prezpivali a udelali z toho celkem velkou svandu :D .. vsem vrele doporucuju.. :twisted:

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 13, 2005 5:01 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Hm Koukam ze s konkurzu na admina k cemu toto foru melo slouzit se stal konkurz na reklamniho poradce nebo jak bych to rekl ......ROFL.....

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2005 4:18 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
tak jsem se konecne dostal k adminum

z prihlasenych jsem map packy a texty naselu

San-Ty
CS amatuer nooob
LOKRIS
3RiX
Hunt3r

timpadem
LOKRIS vypadl!

co se tyka obsahu tak nevim nevim
melo se vybrat aspon 10 supr map
Hunt3r 50MB rar balik, to sem zvedavej co vybral
San-Ty 14MB
3RiX 7MB
jde jen o rar archiv, cs to ma v adresari o velikosti 50MB
a dalsi adresare
San-Ty 30MB
Hunt3r 55MB
koukam trochu zmatek, celkove to ma 161MB

tak ted se podivame co tam je az se mi to za tech 90 vterin stahne, to je doba, asi si pujdu dat slofika

ok uz to je tam dem na to
nejvice pojebany to ma santy
nejen ze ma vsechny mapy v kazdy slozce zvlast, ke kazdy milion nahledu a mapy zabaleny v zipu, jeste kevsemu tam nekdy v tom zipu ani mapu nema napr dust_simpsons, a ted jsem narezil na nejakej jeho map pack, kde je ale zase kazda mapa zazipovana, to se ale nevztahuje na admin map pack

noob ma jen mapy + 2 adresare, zadnej wad, asi neni potreba
3rix ma jen mapy a nic vic

sakris hosici, snad mate staly moje map packy tak vite jak to ma vypadat!!!

TEXTY NEDODALI : noob a rix
mate cas dovecera do 22:00 to tam nahrat!!!

ted se podivame na mapy z hlediska jestli uz nejsou v mejch map pacich
hunter: 1x de_arizona.bsp
noob: 8x to uz trochu prehanis!
3rix: 2x mini_dust2.bsp, kz_real_adventure_b01.bsp
santy: 0x dobry!

prosim o nahrazeni techto map, mate cas zase do vecera, pripadne +1 den

celkove: nic moc
nekdo si dal zalezet vic nekdo min, nekdo to opravdu hodne odflak
vecer dostanou vse annonymne k testovani admini, tak uvidime kdo to odflak po strance hratelnosti

tot zatim vse

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2005 4:30 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Uff ten nam to nandal :cry:

Jen se chci zeptat na tohle
"prosim o nahrazeni techto map, mate cas zase do vecera, pripadne +1 den "

Jak by to melo vypadat ? nahradit jednu mapu a zase poslat celej 50MB nebo staci jen jedna zabalena mapa?
tzn jen jeden *.rar s jednou mapou

A bude vyhlasena nejlepsi mapa? Mam tam jedno velice horke zelizko :lol:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Naposledy upravil Hunt3r dne úte lis 15, 2005 8:18 pm, celkově upraveno 4

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2005 4:34 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
podle me staci poslat jen tu jednu chybejici mapu ...
je asi trosku zbytecne to cele posilat znovu, kdyz uz to stejne na webu je..

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 177 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz