Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 1:42 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 177 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2005 5:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
?? nechapu Sharku.

1. ja ti ten text prece psal jako zpravu (PM) a pak ti asi trikrat rikal ze to nemam jako txt protoze to si napsal az asi za tejden, ze to mas jako PM
2. 8 map???? tak to byste meli aktualizovat ten seznam na foru, jak jinak mam vedet co uz tady je, a pro me to byli novy mapy
3. musim posilat novy mapy misto toho??? poslal sem jich asi 25 tak - 8 je to stejne porad vic jak tich 10
4. jen mapy + 2 adresare + PM=ten txt, vzdyt to je vse co si chtel, btw, vse sem zkousel vsechny mapy a zadna wad nepotrebovala

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2005 5:29 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amatuer nooob píše:
?? nechapu Sharku.

1. ja ti ten text prece psal jako zpravu (PM) a pak ti asi trikrat rikal ze to nemam jako txt protoze to si napsal az asi za tejden, ze to mas jako PM
2. 8 map???? tak to byste meli aktualizovat ten seznam na foru, jak jinak mam vedet co uz tady je, a pro me to byli novy mapy
3. musim posilat novy mapy misto toho??? poslal sem jich asi 25 tak - 8 je to stejne porad vic jak tich 10
4. jen mapy + 2 adresare + PM=ten txt, vzdyt to je vse co si chtel, btw, vse sem zkousel vsechny mapy a zadna wad nepotrebovala


jak ja ti to tam teda nahraju ale je to "vopruz" :-)

CHLAPE!!! ty nemas map pack? doufam ze to nemyslis vazne co si napsal
na foru to samozrejme neni aktualni uz podle data a data dalsich map packu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2005 9:08 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Takze poslal jsem jeste 4 mapy do hry. Soubor se jmenuje proste hunt3r.rar. Prolezl jsem vsechny GZmappacky alfa,beta,gama,delta,full a ja nevim kolik jich vlastne je a nenasel jsem je tam :wink: tak doufam ze je to tak a shark je nema :lol:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Naposledy upravil Hunt3r dne stř lis 16, 2005 12:08 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 15, 2005 10:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ok Sharku nebo mi to jen posli zpatky a ja to tam dam v tom txt. Ale jak chces!
Samozrejme ze mam mappacky ale ne tich par nejnovejsich. Posledni dobou sem mel problemy s netem a rozhodne sem si nemohl dovolit stahovat toho tolik. Ale ted je to snad uz v poho. Ale zase pro zmenu je nejakej divnej comp!!! :?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 16, 2005 3:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
caff sj shark
No dovol prej pojebany aspon to mam uhledny a nic se mi tam nemota to by si mel uznat ...lepsi abych tam mel 15 map volne nahazeny na jedne slozce to je prece kravi...Âąna a na druhe slozce mit nahledy to je fakt nesmysl..... si myslim ja kazdy mame na tu danou vec jinny nazor tomu se rika demokracie...jo vim meli sme to udelt tak jak si napsaal ale prislo miit o fakt .....!!!!
Fakt promin ale nemyslim si ze sdem to skonil jen udelal lip pro orientaci !!!!!! To by se melo uznat nechci si nejak fandit ale uz je to tak !!!

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2. konkurz na admina cska
PříspěvekNapsal: pát lis 18, 2005 1:13 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
sj-shark píše:
je nedostatek aktivnich adminu takvyhlasuju konkurz na admina cs serveru

pozadavky:
- caste hrani
- znalost cheatovani
- loajalnost k serveru (admin nesmi byt adminem jineho serveru)
- pritomost na ichatu a teamspeaku
- snaha o vylepseni serveru
- cestne a ferove jednani (nesmi si menit mapy podle nalady, zohlednovat kamary, apod. )
- adminovani cs serveru :-)
- splnit vse co muze splnovat jiz od precteni tohoto prispevku do konkurzu

co za to:
- rezervovanej slot na csku
- moderatora fora
- dobrej pocit

+ co s sebou si vzit na konkurz
- vlastni map pack (musi obsahovat nejmene 10 hratelnych a odzkousenych map ktere nejsou obsazeny v mem map packu + nahledove obrazky ke vsem mapam)
- navrhy na zlepseni serveru
- prispevek na novy server (neni podminkou, ale je jistou zarukou ze to dotycny mysli vazne)

tak to je zatim vsechno
pokud me neco napadne noveho dam vedet!
datum neni stanoveno, mozna vikend, ale spi v tydnu, cca streda
sraz bude tam jako minule (jestli se nekdo zepta kde je automaticky vyloucen)


howg :-)


No já bych teda jako :D mìl docela velký zájem :-)

1. N00B - Lestat ( samy posuïtì jak èasto jsem vidìt)
2. Cheaty nepou¾ívám, tak¾e je vyzkou¹ený nemám....
párkrát jsem cheatera vidìl v akci tak¾e bych to nejspí¹ poznal
taky jsem vidìl pár screenu, kde bylo jasný, ¾e má player cheat..
3. Admina zatím nikde nedìlám :D
4. Team speak mám, pou¾ívám.... ichat neznám omg
5. Snaha by být urèitì mohla :-)
6. Jo èestný budu :-) studuju veøejnoprávní akademii v Praze..
7. Bude mi ctĂ­ :-)
8. Tak tuhle otázku jsem nìjak nepopbral...

omg problém....ve støedu nejsem k zasti¾ení...omgomgomg co takhle radìji o výnekdu pls


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 18, 2005 1:18 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
ROFL Lestate, mozna kdyby ten konkurz nebyl asi tak dva tejdny uz uzavrenej tak by si mel sanci!!!!! :D

Ale to co sem videl dneska, to se nezlob ale to by ti moc nepomohlo!
Abych ujasnil ostatnim, Lestat dneska hral ale porad byl AFK, zacal hrat vzdycky az na konci kola, jestli vubec zacal, a kdyz sem se ho zeptal proc nehraje rekl: Sorry ja si pisu na icq!!!! :lol: :roll:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 18, 2005 5:22 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amatuer nooob píše:
ROFL Lestate, mozna kdyby ten konkurz nebyl asi tak dva tejdny uz uzavrenej tak by si mel sanci!!!!! :D

Ale to co sem videl dneska, to se nezlob ale to by ti moc nepomohlo!
Abych ujasnil ostatnim, Lestat dneska hral ale porad byl AFK, zacal hrat vzdycky az na konci kola, jestli vubec zacal, a kdyz sem se ho zeptal proc nehraje rekl: Sorry ja si pisu na icq!!!! :lol: :roll:


Jo to je pravda :-) ... jsem si domlouval schĂązku s jednou holkou woe
Ale jinak jsem pak tým vyhrabal z overkillu :-) teda si myslím :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 20, 2005 11:15 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Tak a mame tu nedeli :cry: je nejaka zmena :?:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 20, 2005 5:43 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
Hunt3r píše:
Tak a mame tu nedeli :cry: je nejaka zmena :?:


muzu ti k tomu neco rict??
Admin je jenom clovek .. chapej :)
vsichni to delame ve svem volnem case a na prvnim miste je bezproblemy chod serveru...

btw: no uz jsem na tom zacal v Sobotu delat .. skontroloval jsem par map (nic vic k tomu nemuzu rict, protoze misto nicku adepta je tam jen cislo :wink: )

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 20, 2005 7:39 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 18, 2005 3:49 pm
Příspěvky: 36
Bydliště: ĂšstĂ­ nad OrlicĂ­
bych to klidne delal, ale ta podminka co se tyce mappack, tu bych si stahl az v prosinci :D

_________________
AMD Athlon 1,2GHz, no bylo to 900Mhz :), pak tam je nejaky sluchadlo, ktery porad vypadava, takze to pri CW obcas nasazuju, Genius nejaka ta Myska s 4tlacitky, fungujici ovsem jen ty 2hlavni,no GeForce 2 MX/MX 400, ram 512 SDR. Obrazovka AOC 17"
steam clan: (http://www.pearlstrikers.com)

.: S požehnáním do života biRd


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 20, 2005 7:44 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
biRd píše:
bych to klidne delal, ale ta podminka co se tyce mappack, tu bych si stahl az v prosinci :D

biRd
beginer


ZaloÂľen: 18. 11. 2005
Pøíspìvky: 1
Bydli¹tì: Ústí nad Orlicí


..GooD luck :)

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 21, 2005 10:23 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
biRd píše:
bych to klidne delal, ale ta podminka co se tyce mappack, tu bych si stahl az v prosinci :D


Cetl jsi to od zacatku ? nebo stranku pred (10)? asi ne :lol:

sj-shark píše:
tak jsem se konecne dostal k adminum

z prihlasenych jsem map packy a texty naselu

San-Ty
CS amatuer nooob
LOKRIS
3RiX
Hunt3r

timpadem
LOKRIS vypadl!

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 21, 2005 7:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hunt3r píše:
Tak a mame tu nedeli :cry: je nejaka zmena :?:


Dockej casu jako house klasu!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 21, 2005 7:20 pm 
Offline
active

Registrován: pon črc 18, 2005 3:56 pm
Příspěvky: 106
rika se husa klasu 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 23, 2005 10:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Caff vsem nechci byt nedockavi (jo a spravne je to "vyckej casu jako San-Ty klasu..pro presnost)...ale uz se neco zmenilo v adminech ..jestli uz byl nekdo z volen .......

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 23, 2005 10:47 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
biRd píše:
bych to klidne delal, ale ta podminka co se tyce mappack, tu bych si stahl az v prosinci :D


utopie :)

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 23, 2005 10:57 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Spidla píše:
biRd píše:
bych to klidne delal, ale ta podminka co se tyce mappack, tu bych si stahl az v prosinci :D


utopie :)


od Thomase Moora

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 27, 2005 4:41 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Hunt3r píše:
Tak a mame tu nedeli :cry: je nejaka zmena :?:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 04, 2005 6:16 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
tak prozatim je admin pouze
Hunt3r

3RiX je adminama zamitnut pokud se pry bude snazit ma sanci az bude novej server

noob prej nerozezna citery

dal nevim

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 177 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz