Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 01, 2022 11:43 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Uvitali byste importovani log do CS 1.6 jako v CS Source
Ano, byl bych rád :-) 43%  43%  [ 3 ]
Ne, rad_i to udìlám po staru 29%  29%  [ 2 ]
Ano, ale asi bych ji nevyuzil :-) 29%  29%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dotaz (LOGO v CS 1.6)
PříspěvekNapsal: pon srp 15, 2005 10:24 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 14, 2005 6:01 pm
Příspěvky: 47
Bydliště: V Opavì u PC :-)
Cau chcu se zeptat, neslo by nejakym zpusobem nastavit v CS 1.6 aby sli loga importovat treba jako v CS Source, kdy jednoduse dam v NASTAVENI import logos a je to. Je to jednoduzsi.

PS: Kdyby neslo, mohl by mi nekdo napsat 100% zpusob jak muzu dat svuj obrazek do CS jako logo??? DIk za odpovedi :) :) :) :) :) :)

PPS: Cekam na vase odpovedi v hlasovani :-)

_________________
Intel P4 1.7GHz , 512MB RAM, GeForce MX440, klavesnice Samsung, mys Logitech , pripojeni 2-3Mbity


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 15, 2005 12:47 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
na 100% s pc neni nic, jedine to ze umrem vsichni...

takze zkus treba http://www.cznonsteam.tk a hledat, tam to najdes.
ja to podle toho taky udelal.... :idea:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: odpoved
PříspěvekNapsal: úte lis 01, 2005 3:11 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Na http://www.gamezone.cz byl taky navod

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 01, 2005 4:34 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
k cemu je sakra to hlasovani?????

kdyz to kazdymu zjednodissi praci tak bud ok nebo je mu to jedno pac to nepouziva

nebo to jako pak posles vyvojarum cska aby to tam implementovali? nejlepe rovnou do nosteamu :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 01, 2005 7:53 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
sj-shark píše:
k cemu je sakra to hlasovani?????

kdyz to kazdymu zjednodissi praci tak bud ok nebo je mu to jedno pac to nepouziva

nebo to jako pak posles vyvojarum cska aby to tam implementovali? nejlepe rovnou do nosteamu :-)


hhhhh ... jj pojdme poslat vyvojarum NonSteamu ze chceme aby pridali podporu pridani log :D ... to bude sranda :D

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz