Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 1:20 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: start kill protection
PříspěvekNapsal: pát říj 28, 2005 1:16 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
Hm , pisem tu preto lebo tato vymozenost servru moc nepoomaha ako som mal moznost dnes na mape napr awp_map vidiet pretoze sa pusti o par sekund neskor ako skonci freez time , a wtedy maju niektory spekulanti cas na SK , neda sa ta ochrana aktivovat skor us pocas fz , wtedy by nebol problem alebo vypnut freez time a nechat ochranu , tak ako je.Potom by nebol problem lebo za ten zlomok sekundy nestihne zamierit ani heaton :) to je len navrh..treba s tym daco sprawit.. nefim ci to je iste ale zdalo sa mi ze niekedy sa SK protection ani nezaktivizovala..

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: start kill protection
PříspěvekNapsal: pát říj 28, 2005 1:22 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
3RiX píše:
Hm , pisem tu preto lebo tato vymozenost servru moc nepoomaha ako som mal moznost dnes na mape napr awp_map vidiet pretoze sa pusti o par sekund neskor ako skonci freez time , a wtedy maju niektory spekulanti cas na SK , neda sa ta ochrana aktivovat skor us pocas fz , wtedy by nebol problem alebo vypnut freez time a nechat ochranu , tak ako je.Potom by nebol problem lebo za ten zlomok sekundy nestihne zamierit ani heaton :) to je len navrh..treba s tym daco sprawit.. nefim ci to je iste ale zdalo sa mi ze niekedy sa SK protection ani nezaktivizovala..


JJ, je to problem ale daleko vetsi problem je demence nekterych hracu;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: start kill protection
PříspěvekNapsal: pát říj 28, 2005 1:23 pm 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
Underarchiever píše:
3RiX píše:
Hm , pisem tu preto lebo tato vymozenost servru moc nepoomaha ako som mal moznost dnes na mape napr awp_map vidiet pretoze sa pusti o par sekund neskor ako skonci freez time , a wtedy maju niektory spekulanti cas na SK , neda sa ta ochrana aktivovat skor us pocas fz , wtedy by nebol problem alebo vypnut freez time a nechat ochranu , tak ako je.Potom by nebol problem lebo za ten zlomok sekundy nestihne zamierit ani heaton :) to je len navrh..treba s tym daco sprawit.. nefim ci to je iste ale zdalo sa mi ze niekedy sa SK protection ani nezaktivizovala..


JJ, je to problem ale daleko vetsi problem je demence nekterych hracu;)
Hehe ale ten prvy je riesitelny narozdiel od toho druheho .. snad nase deti us budu hrat bez SK , Tk , Wh . . . ale nepredpokladam ;P

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: start kill protection
PříspěvekNapsal: pát říj 28, 2005 1:39 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
3RiX píše:
Underarchiever píše:
3RiX píše:
Hm , pisem tu preto lebo tato vymozenost servru moc nepoomaha ako som mal moznost dnes na mape napr awp_map vidiet pretoze sa pusti o par sekund neskor ako skonci freez time , a wtedy maju niektory spekulanti cas na SK , neda sa ta ochrana aktivovat skor us pocas fz , wtedy by nebol problem alebo vypnut freez time a nechat ochranu , tak ako je.Potom by nebol problem lebo za ten zlomok sekundy nestihne zamierit ani heaton :) to je len navrh..treba s tym daco sprawit.. nefim ci to je iste ale zdalo sa mi ze niekedy sa SK protection ani nezaktivizovala..


JJ, je to problem ale daleko vetsi problem je demence nekterych hracu;)
Hehe ale ten prvy je riesitelny narozdiel od toho druheho .. snad nase deti us budu hrat bez SK , Tk , Wh . . . ale nepredpokladam ;P


Kdyz se cheatuje prosim..Ale dmnci tolerovat nechci a nebudu..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 28, 2005 7:40 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
??? A cheaty chces tolerovat??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 29, 2005 9:21 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
koukal jsem na to ... je to proste bug v pluginu ... napisu autorovi pluginu nebo se to pokusim sam napravit

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 29, 2005 9:32 am 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
Spidla píše:
koukal jsem na to ... je to proste bug v pluginu ... napisu autorovi pluginu nebo se to pokusim sam napravit
Okis :)

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2005 12:41 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Spidla píše:
koukal jsem na to ... je to proste bug v pluginu ... napisu autorovi pluginu nebo se to pokusim sam napravit


A jaky pouzivas plugin? ono jich je vic

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 04, 2005 4:18 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jestli se nemejlim tak to uz funguje, coz je fakt hodne dobre!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 05, 2005 1:50 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
jjjj je to fajn ...
good work admin =D>

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 10:20 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Desnake píše:
jjjj je to fajn ...
good work admin =D>


Musim Vas zklamat funguje ,ale stale s problemem.
Vcera jsem na FUNu dostal tri startkillovy hedky po sobe. A pritom to vypadala na to,ze to funguje(aspon to server psal).
Spis to vypada, ze muze byt problem pouze u nekterych map.
Ale to bych neresil. je to nasazene funguje to na 95 procent ,resi to mnohe a ti koukmaci co to porusi by meli dostat BAN aby je ty roupy presly.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 4:58 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
ja to kutim tak, ze pri startu se bud rychle pohnu na nejakou necekanou stranu (ale to kdyz je start_protection off)

ale jinak se rychle sklonim!! a proste nez mi premiri na hlavu, tak uz je to davno zapnute ...
ale stejne, kdyby se o to nahodou nekdo pravidelne pokousel, tak mu dam banana za dmnci ... :twisted:

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2005 4:01 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
dle fora na AmxModX webu jsem opravil bug ve Spawn Protection ... uvidime jestli to pomuze

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz