Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 7:38 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Chcete prejit na PsychoStats ?
Ano 88%  88%  [ 28 ]
Ne 13%  13%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 32
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 7:23 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
Jiz dlouhou dobu me lidi upozornujou ze HLStats jsou pekne k prdu protoze loguje dost divne. Osobne jsem dodnes nepochopil system bodovani fragu, polozenych bomb atd.. Navic me trklo to, ze statistiky vede clovek kterej na gz uz dlouho nehraje a vubec nejlepsich 10 hracu uz asi nikdo nepredbehne. Navic autori HLStats vubec nevydavaji nove verze a neni jasne zda se na nove verzi vubec pracuje. Z tohoto duvodu me napadlo ze bychom mohli prejit na PsychoStats ktere jsou neustale vyvijeny a poskytuji mnoho zajimavych funkci kterych se u HLStats asi nedockame ... zaujalo me napriklad to, ze jde nastavit aby se hracum kteri jiz prestali hrat na serveru kazdy den ubirali body coz je degraduje na nizsi pricky a da tak sanci ostatnim hracum kteri pilne hraji... a co se mi vubec nejvic libilo je to, ze k PsychoStats existuje velmi prijemny plugin diky kteremu je mozne pouzivat ve hre prikazy /rank /top10 atd. ktere se tahaji primo z PsychoStats a hlavne je mozne zobrazit vase detailni statistiky primo ve hre a to v HTML formatu

... ma to ovsem i par hacku a sice ze databaze HLStats a PSychoStats jsou neslucitelne takze bychom museli provest reset statistik ... dale je problem v tom, ze PSychoStats negeneruji staty v realnem cas (i kdyz to je prislibeno v pristi verzi) coz znamena ze vase denni vysledky by se na webu projevili az v noci po vygenerovani statu ... ze systemoveho logu jsem zjistil ze jsem schopen obnovit staty hracu od 25.10.2005 dal

.... a proto zacinam toto hlasovani ... zatim testuji psychostats na testovacim serveru a pokud bude zajem a nebude zadnej problem tak to spustime.

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 8:12 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
tak jsem PsychoStats odzkousel na testovacim serveru a bezej hezky .. staty ve hre fungujou fakt zajimave .. napr po zadani /stats se vam objevi ve hre HTML stranka s vasim profilem a nejruznejsi informace ... moc pekny


jinak nechal jsem vygenerovat staty od 25.10. do 7.11. z FUN serveru ... muzete si je prohlednout na http://gamezone.czfree.net/psycho/

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hmm
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 9:08 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
takovy maly postreh:
v tabulkach je videt takove "male" nesrovnalosti ...
jaktoze jsou v prednich prickach statu lide, kteri jsou zabanovani??? zajimave...

ze by nekteri meli dynamickou ip???

u nekterych je mozne, ze to stihli udelat po tom 25.10. .. ale nekteri meli uz drive ban ...

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 9:19 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Docela mi prijde divne ze tam vubec nejsem a blabik co to hraje o neco min nez ja tam je to fakt nechapu

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 9:47 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Tam to dava kazdyho nezavisle na banech;))) ale jinak je to super...spidla je sice krasne odvazanej, ale to jen proto ze na jinejch serverech nehraje;)) vsude je to celkem bezna zalezitost;)

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 10:16 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
nemam cas hrat na jinejch serverech .... mam tu vlastni svet :)

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 07, 2005 10:48 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Nikdo ti to prece nevycita;)

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2005 8:12 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Jsem jednoznacne pro, vsechno jine je lepsi nez to je ted :-)
Navic jsem na Psyho zvykly ze serveru vysociny :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2005 12:00 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 27, 2005 12:54 pm
Příspěvky: 33
Ja som tiez za je to pekne graficky spracovane,proste sa mi to paci. :D

_________________
AMD Athlon 2600,512 RAM,Radeon 9550


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 08, 2005 3:59 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
takze zatim se neozval zadny hlas proti takze jsem spustil PsychoStats na vsech serverech ... HLStats budou stale k dispozici ale nebudou jiz aktualizovany

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 10:20 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Prihlaseni v psycho nejak nejde. jak to mam udelat ????? Musim se zase nekde registrovat ? Zkousel jsem vsechny mozne kombinace dle navodu a nic. Takze asi jedine bod 2 spravce :-)

How do I define my initial password?
Method 1) If the game server is running the PsychoStats plugin interface then all you have to do is connect to the game server like usual, open the console window (press ~), and type in the following: "ps_password [password]" (replace [password] with the actual password you desire). The password will then instantly be defined in your account on your game server stats website. You will now be able to log into your account.

Method 2) Your server admins can set a default password on your account for you. Once they've done this you can log into your account (and change your password to something personal). This method may take awhile, depending on the speed of which your server admins can deal with your request.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 3:06 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
no vtip je v tom ze ten plugin nepouzivame pac se hraci prihlasujou pres AmXModX ... a navic by se museli zase vsichni registrovat ... zatim na to nemam cas ale chci to nak vymyslet aby se hraci registrovali jen na webu ... ze by se zbytek nastavil sam .. ale to je zatim hudba budoucnsti :)

... ale pokud nekdo touzite po loginu do statistik tak mi napiste jaky chcete heslo a ja vam to tam udelam

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 3:16 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
vlastne planuju takovou inovaci na webu .... a sice chci udelat takovej nastroj na kterym se bude moci kazdy hrac prihlasit a zmenit heslo/mail/psychostats heslo

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 3:38 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
ok diky za info

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 7:12 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
tak jsem to trochu predelal vice zde https://gamezone.czfree.net/forum/viewtopic.php?t=273

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 09, 2005 7:13 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
a mimochodem ... ve hre funguji prikazy /rank /stats /top15 atd.. po zadani se objevi zdanlive nepouzitelna uvodni obrazovka ale kdyz pockate tak se po chvili zobrazi staty .. chce to obcas trpelivost

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 17, 2005 1:17 am 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 12, 2005 3:27 pm
Příspěvky: 30
Bydliště: most
u hlstats byl problem v tom, ze se vyuzival koeficient, kterej bral ohledy na to, jak vysoko je kdo v tabulce...takze kdyz nekoho z vysoko umístìných párkrát zabil nekdo, kdo byl na dnì, tak opravdu hodnì klesnul, kdeµto za zabití sobe rovneho nebo horsiho se body takøka nemìnily...
tudiz stacilo, aby se nejaky jiny dobry hrac pripojil pod jinym nickem a nebyl problem klesnout napr. o 200 bodu za dve hodiny.) jak presne funguji psychostats nevim...ty jsem zatim nepouzival...ale mozna to bude stejne. problem je v tom, ze si kazdej druhej meni nicky podle nalady(vim..delam to take a stydim se za to.)..my jsme to u nas øe±ili databazi hracu...kdo chtel hrat, musel se zaregistrovat a pod jinym nickem se na server nedostal...jedine tak to bylo aslespon trochu objektivni...i kdyz nevim, zda je to tady realny .)
...a sice je pekny, ze uz tu taky funguje /rank atd, ale na druhou stranu mi docela chybĂ­ standartni ingame stats z amx...teda pokud to neni jen muj problem..trochu se mi to ted posralo.)
...na zaver jeden dotaz...nemazou se psychostats pri restartu serveru?

_________________
amd athlon xp 1800+, 256 mb ram ddr, ati radeon 9200s 128 mb, hdd wd 80 gb, hdd wd 40 gb, lg gsa 4163b, win xp, debian


Naposledy upravil maoricio dne čtv lis 17, 2005 12:45 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 17, 2005 8:21 am 
Offline
active

Registrován: ned říj 23, 2005 8:32 am
Příspěvky: 175
Bydliště: KoÂąice , Slovensko
maoricio píše:
...na zaver jeden dotaz...nemazou se psychostats pri restartu serveru?

Nefim ale podla ,mna by to bola somarina,oni idu uuplne nezavisle ...ci nie ?:o

_________________
<512kbps>Pentium 4 , 2800mghz , 512 mbRam, 160 hDd, Lan connect ,Mx1000 laser | mouse :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hmm
PříspěvekNapsal: čtv lis 17, 2005 4:39 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 08, 2005 9:07 pm
Příspěvky: 492
Bydliště: I am back :)
je sice fajn, ze na Psychostat uz nejsou furt prvni jen ti sami ... ale zacina me to uz tak trochu deptat
zacnu hrat a dost se snazim a vysplham se az treba na 7 pricku!! ale pak se odpojim ...
na druhy den prijdu a zjistim, ze za tech 20 hodin co jsem nebyl na serveru, jsem klesnul o 200 pricek!!!! :evil:

s takovou abych hral non-stop od rana do vecera abych se vubec udrzel na prvnich mistech tabulky :?

_________________
<Erkor 512kbps> AMD Athlon XP 1800+ (1,5GHz) , RAM 512MB DDR , HDD Seagate 200GB , ATI RADEON 9600 XT , a proste vse co ma normal komp..
Desnake aka Just4FUN+mp3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: hmm
PříspěvekNapsal: čtv lis 17, 2005 5:08 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Desnake píše:
je sice fajn, ze na Psychostat uz nejsou furt prvni jen ti sami ... ale zacina me to uz tak trochu deptat
zacnu hrat a dost se snazim a vysplham se az treba na 7 pricku!! ale pak se odpojim ...
na druhy den prijdu a zjistim, ze za tech 20 hodin co jsem nebyl na serveru, jsem klesnul o 200 pricek!!!! :evil:

s takovou abych hral non-stop od rana do vecera abych se vubec udrzel na prvnich mistech tabulky :?


Tim to nebude..ja si jeste nevsiml, aby se nekomu z prvnich mist odecitaly s casem nejake body jako...Takze cheaters jsou porad prvni..

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz