Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:26 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

Chcete prejit na PsychoStats ?
Ano 88%  88%  [ 28 ]
Ne 13%  13%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 32
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 28, 2006 2:30 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 17, 2006 11:51 am
Příspěvky: 24
Bydliště: Snina
CS amateur noob píše:
Planuje se ulozeni stavajicich statistik a udelani uplne novych statistik pro kazdy server zvlast!!!

Jo a btw:
K : D pomer Kills : Deaths (fragy / smrti)
K : M kills per minute (fragu za minutu


To uz viem... Len som mal na mysli ked som tam na zaciatku pozeral... bodli by tam vysvetlivky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 10:20 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 17, 2006 6:08 pm
Příspěvky: 86
Bydliště: SVK-BA
T.H.O.R. píše:
CS amateur noob píše:
Planuje se ulozeni stavajicich statistik a udelani uplne novych statistik pro kazdy server zvlast!!!

Jo a btw:
K : D pomer Kills : Deaths (fragy / smrti)
K : M kills per minute (fragu za minutu


To uz viem... Len som mal na mysli ked som tam na zaciatku pozeral... bodli by tam vysvetlivky


uf, to vazne niekto si nemohol logicky domysliet, co je K : D a K : M ? :lol: Ale tak do novych statistych by sa mohli pridat nejake balonoven apovede - ked bude kurzor natom, tak by sa mu mohlo nadtym zobrazit, ze co to je...respektive v Helpe popisane vsetky skratky

_________________
CS played cca 3 years...old nick Sopo, PC: sempron 3000+, 1 GB RAM, 160 HDD, MSI 6800@GT, 1 MB DSL, LCD wide 20.1" Viewsonic 2025wm, Microsoft Intelli Optical (ma 3 roky:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 7:43 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 17, 2006 11:51 am
Příspěvky: 24
Bydliště: Snina
l0k1 píše:
T.H.O.R. píše:
CS amateur noob píše:
Planuje se ulozeni stavajicich statistik a udelani uplne novych statistik pro kazdy server zvlast!!!

Jo a btw:
K : D pomer Kills : Deaths (fragy / smrti)
K : M kills per minute (fragu za minutu


To uz viem... Len som mal na mysli ked som tam na zaciatku pozeral... bodli by tam vysvetlivky


uf, to vazne niekto si nemohol logicky domysliet, co je K : D a K : M ? :lol: Ale tak do novych statistych by sa mohli pridat nejake balonoven apovede - ked bude kurzor natom, tak by sa mu mohlo nadtym zobrazit, ze co to je...respektive v Helpe popisane vsetky skratky


Alebo aj tak :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 7:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
tak od tedka se budu tadytem statistikam maximalne tak vysmivat
byl jsem v ranku kolem 150. mista a zasel jsem si na zahrat na FUN. chytnul jsem zachvat skillu, odehral dve mapy, prvni se skore 38/8 a druhou se skore 42/6. tak se podivam do stats a hle propadnul jsem se na 14562. misto.
muzete mi to nekdo vysvetlit? :roll:

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 7:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Njn STATS to ted posledni dobou nejak nezvladaj hold... :D Ale pritom to driv slo celkem v poho...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 8:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
threeman píše:
tak od tedka se budu tadytem statistikam maximalne tak vysmivat
byl jsem v ranku kolem 150. mista a zasel jsem si na zahrat na FUN. chytnul jsem zachvat skillu, odehral dve mapy, prvni se skore 38/8 a druhou se skore 42/6. tak se podivam do stats a hle propadnul jsem se na 14562. misto.
muzete mi to nekdo vysvetlit? :roll:


na staty uz davno nehraju, nepotrebuju byt negde 2, 14 nebo 40, na skillu to neprida...mozna na sebevedomi, ale hrat CS jen kvuli statum :roll: (neberu tvuj pripad threemane)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 8:22 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
najdete nejaky lepsi staty :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 10:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jako tyhle STATs jsou dobry!! Maj je na spuste jinych servru a v pohode, i u nas to bylo driv pohode, nevim jen co se s tim ted stalo....

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte říj 10, 2006 9:49 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 28, 2006 10:46 pm
Příspěvky: 93
Spidla píše:
Jiz dlouhou dobu me lidi upozornujou ze HLStats jsou pekne k prdu protoze loguje dost divne. Osobne jsem dodnes nepochopil system bodovani fragu, polozenych bomb atd.. Navic me trklo to, ze statistiky vede clovek kterej na gz uz dlouho nehraje a vubec nejlepsich 10 hracu uz asi nikdo nepredbehne. Navic autori HLStats vubec nevydavaji nove verze a neni jasne zda se na nove verzi vubec pracuje. Z tohoto duvodu me napadlo ze bychom mohli prejit na PsychoStats ktere jsou neustale vyvijeny a poskytuji mnoho zajimavych funkci kterych se u HLStats asi nedockame ... zaujalo me napriklad to, ze jde nastavit aby se hracum kteri jiz prestali hrat na serveru kazdy den ubirali body coz je degraduje na nizsi pricky a da tak sanci ostatnim hracum kteri pilne hraji... a co se mi vubec nejvic libilo je to, ze k PsychoStats existuje velmi prijemny plugin diky kteremu je mozne pouzivat ve hre prikazy /rank /top10 atd. ktere se tahaji primo z PsychoStats a hlavne je mozne zobrazit vase detailni statistiky primo ve hre a to v HTML formatu

... ma to ovsem i par hacku a sice ze databaze HLStats a PSychoStats jsou neslucitelne takze bychom museli provest reset statistik ... dale je problem v tom, ze PSychoStats negeneruji staty v realnem cas (i kdyz to je prislibeno v pristi verzi) coz znamena ze vase denni vysledky by se na webu projevili az v noci po vygenerovani statu ... ze systemoveho logu jsem zjistil ze jsem schopen obnovit staty hracu od 25.10.2005 dal

.... a proto zacinam toto hlasovani ... zatim testuji psychostats na testovacim serveru a pokud bude zajem a nebude zadnej problem tak to spustime.


mne je to jedno podla mna spravny hrac kasle na statistyky proste hraje aj ked sa mu neari alebo dari

_________________
PC 2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5200 alebo tak nejak Very Happy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 3:24 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
At lidi nebrecej, stejne na ne nechodej, kazdej na to cumi pri hre pres csstats . tak to jim staci :-))

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 16, 2006 3:48 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Skvely!!! :evil: Sem parkrat "zaskilloval" a mel sem skore jak cheater a ono se to nezaznamenalo..... To je fakt skvely... :roll: Ale kdyz nekdy zalamim, to je tam hned ve STATS... :? :!:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 4:41 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tak tem STATS uz se da pouze smat... :roll:

Vcera jsem na GZ stravil (s klasickym nickem) cca 4/5 hodin, ale STATS to asi nezajima, tak se to tam vubec neprojevilo... :evil:

Tak ja uz opravdu nevim.... To je asi podle toho jakou maj STATS zrovna naladu, ze jednou zaznamenaj a podruhy zase ne...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 13, 2006 6:34 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
OMG!!!!! STATS SUXX!!! SUXX A LOT!!!!

nebo to je snad vypli?? Jinak nechapu duvod, proc tzo vubec nereaguje, ikdyz hraju a hraju.... :roll:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 13, 2006 8:27 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
ser na staty, na skillu ti to neprida ;)

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 13, 2006 10:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ale budu mit dobrej pocit a lip se mi bude usinat... :wink: :P

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 9:47 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
Mužete mi někdo poradit,v PsychStats se vůbec nevyznám,nemůžu se tam najít a to hraju docela dost,je potřeba se u toto nějak registrovat nebo přihlašovat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 9:55 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
KLiMson píše:
Mužete mi někdo poradit,v PsychStats se vůbec nevyznám,nemůžu se tam najít a to hraju docela dost,je potřeba se u toto nějak registrovat nebo přihlašovat


nemusis se registrovat - proste otevri odkaz cs statistiky na hlavni strance, v pravo nahore mas takovy okynko search, tak tam napis svuj nick a najde te to....ja jsem to zkousel a jsi tam tak by nemel byt problem

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 10:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
to už se zkoušel předtím,ale nenandte to můj přesný nick,jen nějakého KLimsona a ne KLiMsona,tak nevim no


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 02, 2007 11:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nekdy to dela problem s malymy a velkymy pismeny...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 03, 2007 2:16 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
threeman píše:
KLiMson píše:
Mužete mi někdo poradit,v PsychStats se vůbec nevyznám,nemůžu se tam najít a to hraju docela dost,je potřeba se u toto nějak registrovat nebo přihlašovat


nemusis se registrovat - proste otevri odkaz cs statistiky na hlavni strance, v pravo nahore mas takovy okynko search, tak tam napis svuj nick a najde te to....ja jsem to zkousel a jsi tam tak by nemel byt problem


já sem se tam našel asi 10x :) stačí jen o mezeru změnit a už se ti dělá jinej nick :/
dalo by se dát psychostats na ip a nick? jako nějak to udělat aby mi bralo stats pořád z mého pc i když mám jinej nick? pořád to měnim mám moentálně dva...

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz