Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 11:49 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Chcete prejit na PsychoStats ?
Ano 88%  88%  [ 28 ]
Ne 13%  13%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 32
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 03, 2007 2:55 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Ne psychostats jdou bud na NICK nebo jen na IP . Soucasne to nejde.

PROC SI ASI MYSLITE ZE VAM TLUCEME DO TECH HLAV ABY JSTE HRALI POD JEDNIM NIKEM???? NESRANDY TO NENI. :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 03, 2007 3:16 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
lofas píše:
threeman píše:
KLiMson píše:
Mužete mi někdo poradit,v PsychStats se vůbec nevyznám,nemůžu se tam najít a to hraju docela dost,je potřeba se u toto nějak registrovat nebo přihlašovat


nemusis se registrovat - proste otevri odkaz cs statistiky na hlavni strance, v pravo nahore mas takovy okynko search, tak tam napis svuj nick a najde te to....ja jsem to zkousel a jsi tam tak by nemel byt problem


já sem se tam našel asi 10x :) stačí jen o mezeru změnit a už se ti dělá jinej nick :/
dalo by se dát psychostats na ip a nick? jako nějak to udělat aby mi bralo stats pořád z mého pc i když mám jinej nick? pořád to měnim mám moentálně dva...


pac si hovado a kokot

na nick mas reserve slot tvoje smula

kazda zmena nicku byt jen mezera je kurva jiny slovo

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 03, 2007 3:51 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
tak může mi někdo říct jak najdu svoje stats?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 03, 2007 4:14 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
KLiMson píše:
tak může mi někdo říct jak najdu svoje stats?


stats jsou under (re)construction

budou kompletne vymazany a nahrazeny novymi

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 03, 2007 5:30 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
sj-shark píše:
lofas píše:
threeman píše:
KLiMson píše:
Mužete mi někdo poradit,v PsychStats se vůbec nevyznám,nemůžu se tam najít a to hraju docela dost,je potřeba se u toto nějak registrovat nebo přihlašovat


nemusis se registrovat - proste otevri odkaz cs statistiky na hlavni strance, v pravo nahore mas takovy okynko search, tak tam napis svuj nick a najde te to....ja jsem to zkousel a jsi tam tak by nemel byt problem


já sem se tam našel asi 10x :) stačí jen o mezeru změnit a už se ti dělá jinej nick :/
dalo by se dát psychostats na ip a nick? jako nějak to udělat aby mi bralo stats pořád z mého pc i když mám jinej nick? pořád to měnim mám moentálně dva...


pac si hovado a kokot

na nick mas reserve slot tvoje smula

kazda zmena nicku byt jen mezera je kurva jiny slovo


reserve slot nejde....

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 03, 2007 5:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
sj-shark píše:
KLiMson píše:
tak může mi někdo říct jak najdu svoje stats?


stats jsou under (re)construction

budou kompletne vymazany a nahrazeny novymi



jj dik konecne mi nekdo kloudne odpovedel :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 07, 2007 4:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
kdy to teda bude??semt tam zaznamenanej este kdyz sem zacinal,takze skore nic moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2007 11:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Asi prestanu respektovat pravidlo o jednom nicku...

Ikdyz hraju porad za CSAN a hraju jeden den treba hodinu ci vic na GP, tak ve STATS se to vubec neobjevi, zacnu si davat pokazdy jinej nick, protoze pak se to tam vzdy objevi aspon...

Nebo se to neda nejak doladit ci restartovat...???

PS: Pro nektere lidi tady, toto bylo mysleno s urcitou nadsazkou...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2007 2:15 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
Možná sem se přehlíd když jsem procházel tenhle topic,možná je to někde jinde,ale může mi NĚKDO říct jakej je update na Psychostats tady na GP?

P.S.:Je to ůplně čudné :roll: ...Je psychostats pro všechny servery GP?(Classic,DM,FUN,AIM/AWP)...mám např. svůj screen z FUNu kde sem měl score cca. 70:15(only scout) a na psychostats to vůbec není...

Thx za kažkou odpověď... :) :cry:


Naposledy upravil Sm@jl dne úte led 09, 2007 4:40 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2007 4:15 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
JJ STATS nejsou v poradku.. Nejak blbnou.. Nejsi sam Smajle... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2007 5:13 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
lofas píše:
reserve slot nejde....


Tak si GUMA... rikam ze jde a .
Každý server ma zatím 2 reserve sloty no a kdyz jsou oba plne tak mas pochopitelne SMULU :-))

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Naposledy upravil Hunt3r dne stř led 10, 2007 3:01 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 10, 2007 2:34 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Hunt3r píše:
Tak si GUMA... rikam ze jde a .
Každý server ma zatím 2 reserve sloty no a kdyz jsou oba plne tak mas pochopitelne SMULU :-))


doclea rád bych se stebou na tom domluvil s tebou a chtěl bych měnší změnu tak mi pls odepiš někdy na icq :wink: díky

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 10, 2007 2:57 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
No ja jsem ti slot nedal. takze se dohodni s tim kdo ti ho dal. Ja bych ti ho totiz nedal, protoze nevim proc ho mas mit. :wink: jsou tu lidi , kterym bych ho dal spis nez tobe. A za me rikam, zkus si na to prijit sam nebo ti ho smazu a hotovo. :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 10, 2007 4:42 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Hunt3r píše:
No ja jsem ti slot nedal. takze se dohodni s tim kdo ti ho dal. Ja bych ti ho totiz nedal, protoze nevim proc ho mas mit. :wink: jsou tu lidi , kterym bych ho dal spis nez tobe. A za me rikam, zkus si na to prijit sam nebo ti ho smazu a hotovo. :wink:


myslim, ze prispel HW, ale nejsem si jistej... :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 5:01 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
ee nepřispěl..

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 175 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz