Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:18 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CS 1.6 | nepovelene znaky v nicku
PříspěvekNapsal: čtv úno 02, 2006 4:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
kdo bude mit v nicku znak +-=<>, bude upozornen na zmenu a kdyz si to neopravi, tak kick a prinejhorsim zabanovan.
vymluvy typu ze jde o clan nazev me nezajima, tohle neni clanserver, tady hraje kazde za sebe.
dale pak nicky typu saddamova armada, neco - rozehra, neco - mp3, me taky nezajima, je mi fuk co u toho poslouchas, ale v nicku to proste nebude. o vulgarnich slovech ceskych nebo cizych ani nemluve :!:
odkaz na tenhle post si nabinduju a budu ho ukazovat pri hre, takze kdo chce a kdo vi co je forum, najde ho, da si praci s podpisem, a neco sem napise, pak mu odpovim, do te doby kick, kick, ban :roll: :wink:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Naposledy upravil Doctor dne pon led 29, 2007 1:45 pm, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 02, 2006 10:10 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
=D> =D> =D> BIND mam hotovy a 100 procente souhlasim. Budu delat to same. :smt023 :smt023 :smt023

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 02, 2006 10:33 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
to sem zvedavej :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 03, 2006 10:45 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
Parada aspon se to bude na foru vic hadat a bude tu nejaka akce. :D

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 13, 2006 7:00 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 6:25 pm
Příspěvky: 448
Bydliště: Podolí
nehci vas s tema nickama nak moc buzerovat ale tohle je opravdu demence

'[#_#]'{|_Y{PLUGIN_BODY}}'----->-_-

webmin je z toho opravdu v rausi

_________________
<AP> AMD Athlon XP 2200+ 1,8Ghz , 1.3GB DDR, ATI Radeon 9600Pro, MSI KT6 Delta, HDD 320GB Seagate Baracuda, 17" AOC CRT + Samsung LCD 17", ASUS 52x32x52x, Win XP Pro + Notebook ASUS X51R 1,6Ghz, 2GB DDR2, 120 GB SATA, 15,4", Ubuntu Intrepid 8.10


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 13, 2006 7:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
Spidla píše:
nehci vas s tema nickama nak moc buzerovat ale tohle je opravdu demence

'[#_#]'{|_Y{PLUGIN_BODY}}'----->-_-

webmin je z toho opravdu v rausi


takovyhle si davam k snidani...
ma dve kola na zmenu, pak 2x kick, a ban na tejden at se klidne uz nevraci.
to je fakt debilita zucastnenych...:-(

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 14, 2006 1:05 am 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
Spidla píše:
nehci vas s tema nickama nak moc buzerovat ale tohle je opravdu demence

'[#_#]'{|_Y{PLUGIN_BODY}}'----->-_-

webmin je z toho opravdu v rausi


vsim sem si
chudacek :-)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 27, 2006 1:11 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 09, 2006 1:45 pm
Příspěvky: 107
Bydliště: Bratislava
toto este plati? :o

_________________
2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5500 alebo tak nejak :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2007 7:33 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Souhlasim.. značky k ničemu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2007 7:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
dog.big píše:
Souhlasim.. značky k ničemu


Prosim, koukni se na datum a uvidis, ze je zbytecny reagovat na rok starej topic, kterej uz neni aktualni!!!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned čer 03, 2007 8:40 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
dog.big píše:
Souhlasim.. značky k ničemu



uprav si podpis a nemel tu ************************

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2007 4:04 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 31, 2007 4:46 pm
Příspěvky: 38
Bydliště: Žilina
A dôvod preco si to ma zmenit je aky? :lol:

_________________
My CoMP: Mouse: Genius,podlozka JaMiZ,AMD Sempron(tm) Processor 2800+ ,1.61GHz, 512 MB RAM,GeForce 6600, Win XP, hard disk: 250GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 | nepovelene znaky v nicku
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 1:46 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
Doctor píše:
kdo bude mit v nicku znak +-=<>, bude upozornen na zmenu a kdyz si to neopravi, tak kick a prinejhorsim zabanovan.
vymluvy typu ze jde o clan nazev me nezajima, tohle neni clanserver, tady hraje kazde za sebe.
dale pak nicky typu saddamova armada, neco - rozehra, neco - mp3, me taky nezajima, je mi fuk co u toho poslouchas, ale v nicku to proste nebude. o vulgarnich slovech ceskych nebo cizych ani nemluve :!:
odkaz na tenhle post si nabinduju a budu ho ukazovat pri hre, takze kdo chce a kdo vi co je forum, najde ho, da si praci s podpisem, a neco sem napise, pak mu odpovim, do te doby kick, kick, ban :roll: :wink:


co to zase zprovoznit ? tohle pravidlo ...

jak behaj na serveru husty týpci s nickem a za tim ... -mp3 to je moc ^^ ... nechapu jak o ostatních hráčích mužou vedet když jedou skor nosound ...bud ho maj - tim padem sou dementi nebo maj wh jak cyp

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 7:49 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
na par serverech kdyz sem hral prevazne pod nickem Sm@jl me to pripripojovani kicklo za nepovoleny znak v nicku @.. asi je to plugin takze to bude nastavitelne a sly by tam dat tyhle znaky, mozna i ty slova(mp3 atd) :shock:

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 | nepovelene znaky v nicku
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 1:41 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
Radioactiv.eraser píše:
Doctor píše:
kdo bude mit v nicku znak +-=<>, bude upozornen na zmenu a kdyz si to neopravi, tak kick a prinejhorsim zabanovan.
vymluvy typu ze jde o clan nazev me nezajima, tohle neni clanserver, tady hraje kazde za sebe.
dale pak nicky typu saddamova armada, neco - rozehra, neco - mp3, me taky nezajima, je mi fuk co u toho poslouchas, ale v nicku to proste nebude. o vulgarnich slovech ceskych nebo cizych ani nemluve :!:
odkaz na tenhle post si nabinduju a budu ho ukazovat pri hre, takze kdo chce a kdo vi co je forum, najde ho, da si praci s podpisem, a neco sem napise, pak mu odpovim, do te doby kick, kick, ban :roll: :wink:


co to zase zprovoznit ? tohle pravidlo ...

jak behaj na serveru husty týpci s nickem a za tim ... -mp3 to je moc ^^ ... nechapu jak o ostatních hráčích mužou vedet když jedou skor nosound ...bud ho maj - tim padem sou dementi nebo maj wh jak cyp


nikoho to na serveru neomeziju ani neuráži.. nevim proč by to mělo bejt :?: :idea:

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz