Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:05 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

co chcete?
Anketa končí za pon úno 27, 2006 11:17 am
fun 52%  52%  [ 14 ]
publick 44%  44%  [ 12 ]
steam 4%  4%  [ 1 ]
jiny 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 27
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 20, 2006 1:34 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 09, 2006 1:45 pm
Příspěvky: 107
Bydliště: Bratislava
San-Ty píše:
Jak rikam ptal sem se lidi a koukal na jinne servery a co by nebylo spatne aspon to skusit tak dat tam tyto mapy:
de_inferno
de_aztec
de_cbble
de_dust
de_train
de_nuke
de_dust2
de_prodigi
de_cpl_mill
de_cpl_strike
cs_assault

pls uvazuj o tom!!!

jo a chci se zeptat co a jak stim zvukem neslo by ten server restnout nebo preinstalovat ?? tet fakt nevim proto se ptam
btw:srn za chybu nebo vic!!


nie je z tohoto aj dalsi diel? de_cpl_mill

_________________
2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5500 alebo tak nejak :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 20, 2006 4:47 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
San-Ty píše:
Jak rikam ptal sem se lidi a koukal na jinne servery a co by nebylo spatne aspon to skusit tak dat tam tyto mapy:
de_inferno
de_aztec
de_cbble
de_dust
de_train
de_nuke
de_dust2
de_prodigi
de_cpl_mill
de_cpl_strike
cs_assault

pls uvazuj o tom!!!

jo a chci se zeptat co a jak stim zvukem neslo by ten server restnout nebo preinstalovat ?? tet fakt nevim proto se ptam
btw:srn za chybu nebo vic!!

Dal bych to bez d1, cs_assaultu a dla bych tam maplist a ne vote a bylo by pro problemu

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 04, 2006 9:38 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
na tom CW serveru by mohli hrát jenom hráèi registrovaný na GZ a zároveò ty, co pøispìli na serveru nebo se na nìm nìjak podílejí..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 04, 2006 1:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
N00B - Lestat píše:
na tom CW serveru by mohli hrát jenom hráèi registrovaný na GZ a zároveò ty, co pøispìli na serveru nebo se na nìm nìjak podílejí..


Myslis ze veskeri lide z tveho klanu na CW prispeli / podileji se na serveru :? ?

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 04, 2006 2:26 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
OZNAMENĂŤ!!!
A mame tu nejaky ty otazecky na ktere by to chtelo odpoved
Rezerve slot - ma:
-1a) kdo prispel
-1b) voteri (budou mit pokud budou + VIP nebo + sponzor, ale az v novem systemu)
-1c) admini
-1d) VIP
rezerve slot - nema:
-2a) kdo prispel (odporuje si s bodem 1a)pracuje se na tom!!!

Jak to vubec bude s serverem(GZ):
-3a) jestli ma byt jeden na CW
-3b) kolik bude serveru na free game
a jeste jedna :
-kdyz uz bude na ty CW, tak kdo bude mit pristup jestli jen ti hraci co prispeli nebo free, nebo staci jeden hrac s klanu co prispel?
???????????????????????????????????????????????????????
Temito otazkami se zabiva cely admin team...Prosim o cas!!!
vsem co prispeli nebo dodali (hw) se omlouvame a prosime o chvilku strpeni!!!



.................................................................................Dekuji!!!
ave
San-Ty

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 04, 2006 3:19 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CW atd bude dostnupna az na dalsich serverech s novym systemem webmin ktery je ted ve vyvoji spidlou

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 04, 2006 8:37 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
San-Ty píše:
OZNAMENĂŤ!!!
A mame tu nejaky ty otazecky na ktere by to chtelo odpoved
Rezerve slot - ma:
-1a) kdo prispel
-1b) voteri (budou mit pokud budou + VIP nebo + sponzor, ale az v novem systemu)
-1c) admini
-1d) VIP
rezerve slot - nema:
-2a) kdo prispel (odporuje si s bodem 1a)pracuje se na tom!!!

Jak to vubec bude s serverem(GZ):
-3a) jestli ma byt jeden na CW
-3b) kolik bude serveru na free game
a jeste jedna :
-kdyz uz bude na ty CW, tak kdo bude mit pristup jestli jen ti hraci co prispeli nebo free, nebo staci jeden hrac s klanu co prispel?
???????????????????????????????????????????????????????
Temito otazkami se zabiva cely admin team...Prosim o cas!!!
vsem co prispeli nebo dodali (hw) se omlouvame a prosime o chvilku strpeni!!!



.................................................................................Dekuji!!!
ave
San-Ty


:smt038 lepe bych to nenapsal

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 18, 2006 5:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
Cafa seci.

seci co mate radi GP tak by som vas cel poprosit o malu sluzbu, ktora spociva v tom ze potrebujeme urobit troska reklamu GP. v poslednom case sa tu udialo dost zmien a tak sme postracali hracov. keby sa dalo oboznamte co najviac vasich znamych s nasimi IP. pokial poznate stranky kde sa daju IP hernych serverov volne zverejnovat tak nevahajte. budeme vam moc vdacny . DIK Vas GP

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 18, 2006 8:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Ono je ale dobre, ze tu nehraje tolik lidi, protoze kdyz se na servru sejde vice hracu, tak servr absolutne nezvlada a jsou nehorazne lagy...

Tak radsi budu hrat 3v3 v pohode, nez 6v6 s pingama 400 ...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 18, 2006 11:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Ono je ale dobre, ze tu nehraje tolik lidi, protoze kdyz se na servru sejde vice hracu, tak servr absolutne nezvlada a jsou nehorazne lagy...

Tak radsi budu hrat 3v3 v pohode, nez 6v6 s pingama 400 ...


jj suhlasim ale mat server kde sa hra dust2 3vs3 je dost luxus. jasne lagy su problem a je pravda ze ked sa serv. konecne naplni tak sa zalaguje, resetne a sme zasa na zaciatku.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 27, 2006 11:52 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 12, 2005 8:16 pm
Příspěvky: 20
Bydliště: Hranice 4 - Drahotuse
Zdravím všechny nevím jestli ji mne ještě pamatujete :D
ale to teďkom bych neřešíl :)
Nemám moc času pročítat celé fórum dlouho jsem tu nebyl ale co takove hle spojení GameZone Counter-strike servrů s nějakým webem který má hodně hráčů a je známý. Přítáhnout na GZ nové hráče a opět GZ dostat do vyhlášených českých servrů. :)
je to jen nápad a jestliže již to tu někdo psal tak se omlouvám říkám nemám čas fórum pročítat celé.

_________________
AMD athlon 2500+ (1837 Mhz) 256 DDR ram ATI radeon 9200 (256MB)
HD 120Gb (112) WIFI 2000/500 kb/s Win XP pro+sp2 mouse Geius optical pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 27, 2006 11:53 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 12, 2005 8:16 pm
Příspěvky: 20
Bydliště: Hranice 4 - Drahotuse
Zdravím všechny nevím jestli ji mne ještě pamatujete :D
ale to teďkom bych neřešíl :)
Nemám moc času pročítat celé fórum dlouho jsem tu nebyl ale co takove hle spojení GameZone Counter-strike servrů s nějakým webem který má hodně hráčů a je známý. Přítáhnout na GZ nové hráče a opět GZ dostat do vyhlášených českých servrů. :)
je to jen nápad a jestliže již to tu někdo psal tak se omlouvám říkám nemám čas fórum pročítat celé.

_________________
AMD athlon 2500+ (1837 Mhz) 256 DDR ram ATI radeon 9200 (256MB)
HD 120Gb (112) WIFI 2000/500 kb/s Win XP pro+sp2 mouse Geius optical pro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 28, 2006 2:10 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
Goodlike píše:
Zdravím všechny nevím jestli ji mne ještě pamatujete :D
ale to teďkom bych neřešíl :)
Nemám moc času pročítat celé fórum dlouho jsem tu nebyl ale co takove hle spojení GameZone Counter-strike servrů s nějakým webem který má hodně hráčů a je známý. Přítáhnout na GZ nové hráče a opět GZ dostat do vyhlášených českých servrů. :)
je to jen nápad a jestliže již to tu někdo psal tak se omlouvám říkám nemám čas fórum pročítat celé.



tak například csspace se spojil s fakahedou :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 28, 2006 3:20 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
Goodlike píše:
Zdravím všechny nevím jestli ji mne ještě pamatujete :D
ale to teďkom bych neřešíl :)
Nemám moc času pročítat celé fórum dlouho jsem tu nebyl ale co takove hle spojení GameZone Counter-strike servrů s nějakým webem který má hodně hráčů a je známý. Přítáhnout na GZ nové hráče a opět GZ dostat do vyhlášených českých servrů. :)
je to jen nápad a jestliže již to tu někdo psal tak se omlouvám říkám nemám čas fórum pročítat celé.


no toto je otazka pre spidlu sj sharka a huntera, ale myslim ze skor ako spojenie budeme preferovat spolupracu :) . dobra spolupraca je casto vecsim prinosom ako spajanie sa.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 28, 2006 3:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Caf Goodliku, kdo by si te nepamatoval... :wink: Urcite budeme radi.. Ted se jeste pracuje na doladeni vseho, ale byla by to parada.. Diky za ochotu.. :)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz