Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 1:12 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

co chcete?
Anketa končí za pon úno 27, 2006 11:17 am
fun 52%  52%  [ 14 ]
publick 44%  44%  [ 12 ]
steam 4%  4%  [ 1 ]
jiny 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 27
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 3:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Hunt3r píše:
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
Underarchiever píše:
A ten vas klan hraje TG/CW treba na awp_mape nebo na cs_arena??:-o

Víš, my ten klan nemáme zas tak dlouho, tak sme zatim TG/CW nehráli. Ale na dnešek Bolek dohodnul S Noob-Lestat že veèer asi budem paøit, ale fakt nevim na jaký mapì :wink:


A na to bych se rad podival. :lol:

Vidiš, já to bych to radši ani nevidìl :lol: , ale sranda musí bejt a kdo ví, tøeba se stane zázrak a pujde nám to :D ....Ještì k tìm mapám, tak dust, dust2, aztec, inferno,....toho sem se napaøil po LANu docela dost tak myslim že to zvládnu :wink:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 3:59 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
Tak to bych chtel ten zapas taky videt..Nechcete dat s nama?;)

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 11:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Tak to máme za sebou...Bylo to fakt dobry, uznavam byli lepsi ale ani my sme na tom nebyli nejhur....Underarchiever klidne muzem nekdy dat s vama :D

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 11:34 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
Tak to máme za sebou...Bylo to fakt dobry, uznavam byli lepsi ale ani my sme na tom nebyli nejhur....Underarchiever klidne muzem nekdy dat s vama :D


Dobre;)) sezente nonsteam server a my si s vama dame exibicni zapas;)) Nebo mate steamy?

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 15, 2006 11:53 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Underarchiever píše:
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
Tak to máme za sebou...Bylo to fakt dobry, uznavam byli lepsi ale ani my sme na tom nebyli nejhur....Underarchiever klidne muzem nekdy dat s vama :D


Dobre;)) sezente nonsteam server a my si s vama dame exibicni zapas;)) Nebo mate steamy?

Hmmm, jak mám sehnat ten server? :oops:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 16, 2006 7:54 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 01, 2005 7:18 am
Příspěvky: 465
Bydliště: Jizak, Praha 11
My ho sezenem...V pohode;)

_________________
AMD 3200+, 1024 MB RAM, 200 GB HDD, geforce GT6800 256 MB, 17" lcd, MX 518


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 16, 2006 1:43 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
Já hlasuju pro fun .....život neni jen porad vsechno delat ,pracovat byt aktivni ale taky aby byla sranda a to mi fun umožnuje ...ale jinak public je taky good :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 16, 2006 4:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 24, 2005 6:56 pm
Příspěvky: 325
Bydliště: Podoli
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
Tak to máme za sebou...Bylo to fakt dobry, uznavam byli lepsi ale ani my sme na tom nebyli nejhur....Underarchiever klidne muzem nekdy dat s vama :D

Juu uz se tesim :D

_________________
AMD Athlon 2GHz , 1024MB DDR, ATI Radeon 9000P, HDD 80GB, Win XP, podlozka 25Kè Makro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 17, 2006 10:39 pm 
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
SHARKY píše:
[Bratri_v_triku]Lolek píše:

Stejnì hlasuju pro FUN



Veeeelmi spravne a dotiahni aj kamaratov s klanu nech hlasuju
:wink:

Ked ich dotiahne tak funko bude vzhravat o 20 hlasov, lebo ich je milion v clane :D :D :D


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 17, 2006 11:41 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
/SG 1/ Hugo88 (StArGaTe) píše:
SHARKY píše:
[Bratri_v_triku]Lolek píše:

Stejnì hlasuju pro FUN



Veeeelmi spravne a dotiahni aj kamaratov s klanu nech hlasuju
:wink:

Ked ich dotiahne tak funko bude vzhravat o 20 hlasov, lebo ich je milion v clane :D :D :D


Noooooo to stoji za zvazenie.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 18, 2006 4:37 pm 
Offline
Beginner
Beginner
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 11:08 am
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha
PUBLIC 4EVER AND EVER :D

_________________
AMD Duron 1200Mhz,384mb ram,Geforce 2 MX,60 GB HDD,mouse ibm,connection : PE3NY NET (PRAHA) = 2Mbps :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 16, 2006 8:33 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
já osobnì bych byl pro CW public :-) .. VIP hráèi registrovaní na GZ by na server mìli požnost hraní CW (cca max. 1 CW dennì) ... server by za normálních okolností bìžel jako public, ale v pøípadì, že by jsme tøeba amateur noob a já N00B chtìli sehrát na serveru CW, tak by jsme si mohli dát na server heslo, kicknout all players.. nastavit server, pokuï by již nebyl a v klidu sehrát CW a cca po 90 minutách server opustili.. no to je moje myšlenka.. co vy na to?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 16, 2006 12:07 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
N00B - Lestat píše:
já osobnì bych byl pro CW public :-) .. VIP hráèi registrovaní na GZ by na server mìli požnost hraní CW (cca max. 1 CW dennì) ... server by za normálních okolností bìžel jako public, ale v pøípadì, že by jsme tøeba amateur noob a já N00B chtìli sehrát na serveru CW, tak by jsme si mohli dát na server heslo, kicknout all players.. nastavit server, pokuï by již nebyl a v klidu sehrát CW a cca po 90 minutách server opustili.. no to je moje myšlenka.. co vy na to?


definuj VIP

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 16, 2006 10:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
HH souhlasim!!!! Nice napad Lestate. Taky sem ho mel, ale bal sem se to napsat!! :D

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 16, 2006 10:42 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
CS amateur noob píše:
HH souhlasim!!!! Nice napad Lestate. Taky sem ho mel, ale bal sem se to napsat!! :D


hehe

jsem pro tuto spatnost az bude dalsi server, tj klan muze celej prispet a je to :)

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 17, 2006 2:56 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
sj-shark píše:
CS amateur noob píše:
HH souhlasim!!!! Nice napad Lestate. Taky sem ho mel, ale bal sem se to napsat!! :D


hehe

jsem pro tuto spatnost az bude dalsi server, tj klan muze celej prispet a je to :)



:thumbright: OK

:thumbleft: Ja chci taky do klanu.

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 17, 2006 5:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
nebo tak ale hlavne stim neco sharku udelej stim dust serverem omg!!!

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 17, 2006 5:58 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
San-Ty píše:
nebo tak ale hlavne stim neco sharku udelej stim dust serverem omg!!!



JJ je to nejake hodne divne bez toho zvuku a hlavnì se mi zdaj ty moje fragi nìjake (ako by neboli moje) hh ....a mì tam nìjaka lama tvrdila že to je modifikace ROFL :lol:

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 20, 2006 1:23 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 09, 2006 1:45 pm
Příspěvky: 107
Bydliště: Bratislava
vazne nieco s tym zvukom urob. a mohol by si tam pridat aj neake dalsie mapy. sice by to uz nebol dust server ale aj tak. :D

_________________
2.8 GHz, 256 RAM, 120 GB HDD, GeForce FX 5500 alebo tak nejak :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 20, 2006 1:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
Jak rikam ptal sem se lidi a koukal na jinne servery a co by nebylo spatne aspon to skusit tak dat tam tyto mapy:
de_inferno
de_aztec
de_cbble
de_dust
de_train
de_nuke
de_dust2
de_prodigi
de_cpl_mill
de_cpl_strike
cs_assault

pls uvazuj o tom!!!

jo a chci se zeptat co a jak stim zvukem neslo by ten server restnout nebo preinstalovat ?? tet fakt nevim proto se ptam
btw:srn za chybu nebo vic!!

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 115 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz