Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:07 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: sob črc 15, 2006 3:24 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nastaveni servru:
slotu: 6on6/7on7 (+ reserv slots)
freezetime: 2
timelimit: 10 min
(nekdy ta mapa je opravdu FUN a zabavna, ale kdyz uz se hraje dele, tak naopak uz muze zacit hodne stvat, proto mozna dat moznost map extending ale kratsi timelimity)
roundtime: 2/2,5 min
startmoney: 800,- / 10,000,- (at to je fun :-) )
friendlyfire: 1
autobalance: 1
autokick po 3/4 TK
c4timer: 40

CHCE TO PROMAZAT MAPY, KDE JE MALO SPAWNU, KTERE RESTARTUJI, JSOU DMNTNI ATD....

Na tomto servru budou predevsim FY mapy, netradicni mapy
(otazka jestli tam chcete nechat public mapy a aim/awp mapy, kdyz ted jsou na to specialne dva nove servry)

- ne kick za kill hostage, az treba za vic

- take se da dat campmeter

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 15, 2006 3:59 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
start money by som dal na 2000. preto ze ked je 10 000 tak je s toho awp serv. public mapy by som supol von uplne a awp mapy by som nechal bo tie sa radia tes k FUN mapam. ked bude dobra reklama na AWP serv tak ludia pojdu tam a ked ne budu trcat na starom-znamom FUNE :)

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 16, 2006 4:20 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
SHARKY píše:
start money by som dal na 2000. preto ze ked je 10 000 tak je s toho awp serv. public mapy by som supol von uplne a awp mapy by som nechal bo tie sa radia tes k FUN mapam. ked bude dobra reklama na AWP serv tak ludia pojdu tam a ked ne budu trcat na starom-znamom FUNE :)


ja by jsem nejradsi dal 850 dolaru...jelikož to aspon staci na deagla s plno naboji ...vic už neni treba...a 2000 je moc...:D

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 17, 2006 7:31 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pon dub 17, 2006 6:08 pm
Příspěvky: 86
Bydliště: SVK-BA
startmoney dajte tak 6500....nech je na awp+vesta+flash

_________________
CS played cca 3 years...old nick Sopo, PC: sempron 3000+, 1 GB RAM, 160 HDD, MSI 6800@GT, 1 MB DSL, LCD wide 20.1" Viewsonic 2025wm, Microsoft Intelli Optical (ma 3 roky:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 17, 2006 6:42 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
900 stačí... CT deagle + defus :)

T deagle + nothing :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv črc 20, 2006 10:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 30, 2005 6:07 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Nastaveni servru:
slotu: 6on6/7on7 (+ reserv slots)
freezetime: 2
timelimit: 10 min
(nekdy ta mapa je opravdu FUN a zabavna, ale kdyz uz se hraje dele, tak naopak uz muze zacit hodne stvat, proto mozna dat moznost map extending ale kratsi timelimity)
roundtime: 2/2,5 min
startmoney: 800,- / 10,000,- (at to je fun :-) )
friendlyfire: 1
autobalance: 1
autokick po 3/4 TK
c4timer: 40




no tak : :)
slotou by som nechal tak 7on7 to je akurat a da sa zahrat...

timelimit no 10minut no to je aj malo podla mna!!!ked je dobra mapa tak sa sa hrat aj dlhsie to by chcelo nejake to votovanie o timelimite mapy :) neviem ci sa to da...

startmoney no to by som dal tak 2000 ako napisal sharky!!!!je to aj malo a aj dost!!!!

autokick po TK no to by som dal tak za 4 lebo kazdemu s moze stat ze trafi svojeho hraca.

a ja by som tam nechal aj niektore mapy z publiku.

ne kick za kill hostage to nesuhlasim!!je to dobra vec!!!ale zato ze zabijem 1 hostage je to blbost!!!ja by som to dal tak za 2 hostage!!!!

campmeter no je to dobra vec len mi niekedy leze na nervy :) heh viem nemam tolko campit :D

_________________
CPU Intel P4 1.8GHz , DDRAM 512MB , HDD Maxtor 80 GB, VGA Card ATI RAdeon 9200 , Win XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 6:29 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
ne kick za kill hostage to nesuhlasim!!je to dobra vec!!!ale zato ze zabijem 1 hostage je to blbost!!!ja by som to dal tak za 2 hostage!!!!



nesouhlasím, tahle sračka je na píčku, ale totááál.. když vám třeba v italy utíká ct s hostages a náhodou zabijete rukojmi, tak vás spíčený server kikne a vás team stratí bod.. nechal bych to třeba za kick 3 hostages = kick


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 9:28 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
mackoooo píše:
CS amateur noob píše:
timelimit: 10 min
(nekdy ta mapa je opravdu FUN a zabavna, ale kdyz uz se hraje dele, tak naopak uz muze zacit hodne stvat, proto mozna dat moznost map extending ale kratsi timelimity)


timelimit no 10minut no to je aj malo podla mna!!!ked je dobra mapa tak sa sa hrat aj dlhsie to by chcelo nejake to votovanie o timelimite mapy :) neviem ci sa to da...


Jak sem rekl, mohla by tam byt moznost MAP EXTENDING, kdyz je to zrovna dobra mapa a hracum se libi, delsi ne, nidko nebude hrat mapu napr. de_rats nebo cs_assault1544545686 30 minut!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 10:13 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 30, 2005 6:07 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob : tak sry som asi nepochopil kedze som to pisal v noci a som spal uz skoro :)

_________________
CPU Intel P4 1.8GHz , DDRAM 512MB , HDD Maxtor 80 GB, VGA Card ATI RAdeon 9200 , Win XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 23, 2006 11:42 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
Preco je len 5/6 slotov? dajte to PLS tak ako to bolo 15/16 nemam kde hrat :cry:

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 28, 2006 7:31 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
KONECNA VERZE:

Nastaveni servru:
slotu: 7on7 (+ reserv slots)
freezetime: 2
timelimit: 12 min
- moznost map extending
roundtime: 2 min
startmoney: 2,000,-
friendlyfire: 1
autobalance: 1
autokick po 4 TK
c4timer: 40

CHCE TO PROMAZAT MAPY, KDE JE MALO SPAWNU, KTERE RESTARTUJI, JSOU DMNTNI ATD....

Na tomto servru budou predevsim FY mapy, netradicni mapy, ale budou ty i PUB a jine mapy

- ne kick za kill hostage, az treba za vic (4)

- campmeter

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 02, 2006 11:52 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
fun serv bezi jeho obdoba by mal byt server PRACTIC a ten NEJDE co sa deje ???

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 03, 2006 11:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Proc je na FUNu o5 jen 5 slotu? :(

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 04, 2006 6:49 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
Proc je na FUNu o5 jen 5 slotu? :(

podkial ide Classic a Practics tak FUN nam "ani velmi" netreba :D

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 13, 2006 5:53 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
FUN je Sharkovo dite :lol: tak by ho mel dat do kupy on, ale myslim, ze Hunter uz ma konecne pristup i k nemu, tak az budemit cas, tak ho urcite da do kupy. :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 25, 2006 11:27 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Dnes jsem zacal pracovat na presunu FUN serveru na novy server GZ2.
Byla provedena kopie serveru. Ted prijde na radu tunning.
:wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Good server
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 9:01 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát zář 15, 2006 3:21 pm
Příspěvky: 22
FUN je asi nejlepší co???nebo se mi to jen zdá?:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 16, 2006 2:05 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 16, 2006 1:40 pm
Příspěvky: 2
Bydliště: bratislava
SHARKY píše:
start money by som dal na 2000. preto ze ked je 10 000 tak je s toho awp serv. public mapy by som supol von uplne a awp mapy by som nechal bo tie sa radia tes k FUN mapam. ked bude dobra reklama na AWP serv tak ludia pojdu tam a ked ne budu trcat na starom-znamom FUNE :)
PROSIM TA PORADIS MI S SSC??????????PRECO SA MI V NOM NEZOBRAZUJE GAMEZONE FUN?????????UZ SOM HO TAM MAL ALE SA MI NEJAKO VIMAZAL A STRASNE MA TO SERE..............


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 16, 2006 2:12 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: sob zář 16, 2006 1:40 pm
Příspěvky: 2
Bydliště: bratislava
PROSIIIIIIIIIIIM VAAAS POMOZTE MI Z SSC NEVIeM TAM NAJST GAMEZONE FUN..............DOST MI TO VADI A CHCEL BY SOM NA NOM HRAT NO TAK MI POMOZETE???????????


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 16, 2006 2:18 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
jack#3 píše:
PROSIIIIIIIIIIIM VAAAS POMOZTE MI Z SSC NEVIeM TAM NAJST GAMEZONE FUN..............DOST MI TO VADI A CHCEL BY SOM NA NOM HRAT NO TAK MI POMOZETE???????????


stačí si ho tam přidat ne..


add


gz2.gamezone.czfree.net:20001

a pak dáš save


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz