Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 7:33 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 1:09 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
hele,proc ste zmensili Kapacitu serveru?? predtym bolo max.20 hracu,a ted jenom 13 hracu(a jeste 2 mista pro admin)
ale jenom 13 hracu :? se mi to zda malo :-|

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 1:25 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tom@s píše:
hele,proc ste zmensili Kapacitu serveru?? predtym bolo max.20 hracu,a ted jenom 13 hracu(a jeste 2 mista pro admin)
ale jenom 13 hracu :? se mi to zda malo :-|


Me se zase zda malo to, jakej mame HW a moznosti serveru vubec...

Prispej na server a bude tam treba vic slotu zas... :roll:

****
Ony se ty servry totiz nerodi samy na stromu, jak si mozna myslis, ze nekdo luskne prsty a nahle je tu server, kde si deti muzou hrat!!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 1:27 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Tak zas na druhou stranu nechapu proc 13, melo by to byt spis nejake sude cislo ne?

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 3:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
cim min dmnce se tam nahrne, tim lip:D

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 3:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
btw. ten pocet slotu je v pohode.. je 13slotu z toho jeden admin.. tedy, pro normalniho playera 12/13=plny server.. a 6v6 je akorat.. mozna na 7v7 ale vic uz je sado maso(tedy hotovy raj pro dmnty)

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 3:13 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
Sm@jl píše:
cim min dmnce se tam nahrne, tim lip:D


ale o to nejde,dmnc :roll: ,ale 13 :? ?? kdyz se na to kouknes je to 6 proti5
a to je nevyhoda,6 proti 5,to v ktorom tyme budu 6 to bude Over,malo by sa to vyrovnat ,mali by ste tam dat 14 slotu,aby to bolo 6 na 6 (+nejaky Admini) !! :wink: podle mne

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 3:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
Tom@s píše:
ale o to nejde,dmnc :roll: ,ale 13 :? ?? kdyz se na to kouknes je to 6 proti5
a to je nevyhoda,6 proti 5,to v ktorom tyme budu 6 to bude Over,malo by sa to vyrovnat ,mali by ste tam dat 14 slotu,aby to bolo 6 na 6 (+nejaky Admini) !! :wink: podle mne

maj gad.. post nad tim.. 12/13 je pro normalniho cloveka plny server.. je to 6v6.. jeden slot pro admina jako vzdy..

///edit///sry tak ne.. byl tam admin s vyuzitym slotem.. moje chyba.. je to 11/13.. tazke blbe...

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 3:19 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: pát črc 13, 2007 6:28 pm
Příspěvky: 343
Bydliště: Dubova
ok,Sm@jle nebudu a nechci se s tebou hadat, podle mne by tam bolo akurat pridat jeste 1 slot, aby to bolo 6on6 +2 adminy to je 7on7 Akuratn vyrovnane sily na obou stranach :)

_________________
Moj PC : MD-ASUS M2N-MX SE,AMD sempron 3000+,512Mb ddr2 667mhz,vga Geforce 6100+ on Board,Hdd-120 Gb,Mercury DVD-Rom,Optical Mouse-Genius,
[Windows XP Profesional]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 4:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
Tom@s píše:
ok,Sm@jle nebudu a nechci se s tebou hadat, podle mne by tam bolo akurat pridat jeste 1 slot, aby to bolo 6on6 +2 adminy to je 7on7 Akuratn vyrovnane sily na obou stranach :)


omG co tu riesis ake nevyhody teamov....aj tak sa vseci seru do overu...

predtym bolo 20 miest a a aj tak boli 2 miesta volne....a to vratnane aj tych hracov co stale boli len v spectate lebo sa im nepacila mapa....

cize sucastny stav 13 miest je dobry=plny server aktivnych hracov....spectat sa bude kickovat

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 5:03 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
dUFFm4N píše:
spectat sa bude kickovat

hodte tam spec kick0r.. 300s na odchyceni cheatera by melo pro "neadminy" stacit.. admini maj imunitu..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 3:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Over tam bude, kdyz tam prijde omylem nejakej dobrej hrac!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 7:38 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
Jsem tky pro snizeni slotu. (navrh DOctora) 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 5:44 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
threeman píše:
OT: Proc porad tady kazdej pise, ze je GP Fun ve srackach? Jsou tam cheateri? Ti jsou vsude. Je tam demence? To je trochu i tim zamereni, jsou tam fun mapy tak proste hraci to neberou tak smrtelne vazne jako na "normalnich" mapach. Kazdej se honi za rankem? To je taky vsude. Vzdyt kdo by nechtel byt lepsi nez ostatni.

Takze me reknete: jaky je kriterium dobryho serveru? Hraci, co tam chodi se bavi a radi se tam vraci, to je to hlavni. A to Fun splnuje. Kdyby ten server stal za hovno, tak tam nikdo nechodi. A jestli se progamerum CSANovi, Smajlovi a podobnym nelibi, ze tam nekdo nejde polozi bombu na de_iceworldu, tak at tam nechodi (jakozto CSAN tam opravdu nechodi) a jdou radsi kempit s awkem na dlouhou.


Vubec to nema s tim, ze to je FUN nic spolecnyho, ale s tim, ze to neni dodelany poradne!! Kdyby se to udelalo poradne, nejaky good mapy a ne 70% sracek, co restartujou server, nejdou, maj malo spawnu, jsou naprosto nehratelnych, pak by se tam dali nejaky pluginy (treba i for fun nejaky) a nastavilo se to, aby nesly delat nejaky ty blbosti, co tam vetsina dela a kazi pak prave ostatnim zabavu, tak pak nereknu a treba se tam i sam dojdu na odreagovani...

(Btw, driv jsem tam chodil a spousta dalsich, byli tam normalni lidi, ted jsou tam 8 lety deti, kteri proste si delaj co chtej...)

----
Pisu to sem, aby nebyl dalsi spam v topicu DOSTAL JSI BAN...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 02, 2008 7:07 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
threeman píše:
..A jestli se progamerum CSANovi, Smajlovi a podobnym nelibi, ze tam nekdo nejde polozi bombu na de_iceworldu,....

za 1. nejsem pg a
za 2. debilnejsi priklad si dat nemohl:D na de_iceworld sem polozil jednou hned sem zdechl

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 2:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
no ja na fun servery travim asik najviac casu z vas, three... a csan to vlastne spolu zhrnuli aj ked si oponuju. bo FUNko je server vylozene ne odreagovanie, su tam ine typy hracov....postup v mape neni moc premysleny skor tam ide o rychlost, znalost mapy a pohyb. mapy maju svih.

co je pravda je to ze to neni dotiahnute bo naozaj su tam mapy co restartuju server dalej tam vobec nepatria a maju malo spawnov...ale zase neznamena to ze ten server je v srackach :)

pri CSANovy mam pocit ze je dost silno zalozeny na klasickej hre co ma hlavu a patu preto mu moc FUNserver nevonia. fun server sa proste vymyka beznemu sposobu hry :)

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 2:27 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Rikam, jde tam o lagy, spatne nastaveny server a dmnci hracu...

Jinak bych tam klidne i obcas zasel!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 3:14 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
CS amateur noob píše:
Rikam, jde tam o lagy,...

ja narazil na nejakej Lag Booster nebo FPS Booster nebo jak se to jmenovalo a prej to fakt funguje - zvysuje fps serveru a tedy snizuje jeho ping..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 06, 2008 7:51 pm 
Offline
active

Registrován: pát črc 13, 2007 6:39 pm
Příspěvky: 62
ja tam chodim iba pre de_omg fy_snow fy_pool_suite a starwars :) moji milacikovia :) a este aby som mohol dat cheatrov (ovela viac potesi ked das cheatra ako ked das obycajneho hraca :D )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2008 8:01 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte led 01, 2008 9:29 pm
Příspěvky: 39
Bydliště: Ostrava
Kde se stratily FUN mapy? Třeba Fun_rollercoaster se stratil.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 7:42 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
nwm, nejsou pod stolem? díval ses pořádně?

včera jsem hrál luxus simpson mapu, takže až najdu odvahu a zapnu csko tak se podívám na název a můžete jí potom hodin na fun.. celkem funny..

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz