Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 6:57 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 9:30 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 28, 2006 4:22 pm
Příspěvky: 1329
Bydliště: Wallachia
LoFi píše:
včera jsem hrál luxus simpson mapu, takže až najdu odvahu a zapnu csko tak se podívám na název a můžete jí potom hodin na fun.. celkem funny..


fy_simpsons? ta tam byla pokud se nepletu..

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz, MB: ASUS M4A87TD EVO, GPU: Gigabyte 9800GT 1GB DDR3, RAM: Kingston HyperX Black Edition 4GB DDR3 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 1TB, CASE: Thermaltake V3 Black Edition, MOUSE: Logitech MX518, KEYBOARD: Razer Lycosa, Win7 Ultimate 64bit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 10:35 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
ne, nějak fy_finallysimpsons nebo fy_completesimpsons nebo něco takovýho

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 11:20 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
urcite
jsem pro obmenu pridani novych a ubrani starych map z funu

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát říj 31, 2008 1:24 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
nove fun mapy urcite ano.... som za...ale tak zasa treba tam dat overenu kvalitu...a ne pack vsehochute.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: ned lis 02, 2008 11:50 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
fy_realsimpsons
se teda jmenuje ted jsem to našel...
mám v maps asi 200 mapa co začínaj Fy_ nebo Fun_ tak kdyby ste někdo chtěli něco poslat nebo upnout tak řeknete.. a může se to dát na web.. nebo to můžu přeposlat dogovi jestli tam má práva

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: ned lis 02, 2008 9:10 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
sepiště FUNKČNÍ mapy + někam to nauploadujte (mimo rapidu) (nezapomenout na all wady)
a pak to nakopu na server


opakuji funkční - nechce se mi každou mapu nahranou zvlášť testovat na serveru


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: ned lis 02, 2008 10:55 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
všechny moje mapy si odemě stáhnul sj-shark

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: ned lis 02, 2008 11:15 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
LoFi píše:
všechny moje mapy si odemě stáhnul sj-shark

Doufam ze je tam all nenahraje :/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 8:26 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: úte led 01, 2008 9:29 pm
Příspěvky: 39
Bydliště: Ostrava
To je fajn, když FUN server tak by jste mohli přidat pár FUN map ne? Chybí mi třeba He_Glass.

A plánuje se i na FUN server přidání hlášek typu HeadShot, Ultra Kill, Monster Kill... atd?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 11:55 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
tady je vse co muzem pouzit

http://www.gameparty.cz/cs/

konkretne mapy
http://www.gameparty.cz/cs/maps/

odhadne nekdo kolik jich je?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 11:26 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
sj-shark píše:
tady je vse co muzem pouzit

http://www.gameparty.cz/cs/

konkretne mapy
http://www.gameparty.cz/cs/maps/

odhadne nekdo kolik jich je?


no z hentych mappackov sme robili s klimsonom vyber ktory je teraz maplistom na fune.
mapy sme presli, vyhodili tie ktore sa nehodili alebo nesli.
ked nove mapy tak by bolo asi najlepsie nahodit tam jednotlivo naozaj dobre kusky a nie velky map pack ktory da do vote mapy co do 5 minut vyprazdnia server .

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 1:17 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
něco vyberte a naházím to tam, btw nejdříve to otestujte ;)
a dohledejte správné wady
na to zas tolik času nemám ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 1:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sj-shark píše:
odhadne nekdo kolik jich je?

2182

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 2:11 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
už tě vidim .. 1434,1435 :D :D
čim si to spočítal? podle počtu řádku se ti někde ukázalo?

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 5:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
dog.big píše:
něco vyberte a naházím to tam, btw nejdříve to otestujte ;)
a dohledejte správné wady
na to zas tolik času nemám ;)


hentie mapy su prebrate!! su rozdelene na servery... robil som to s klimsonom niekolko dni omg tak tam tie sracky znova nehadzte...samozrejme ze sa tam moze najst daco hratelne.... bo vinimka potvrdzuje pravidlo...mpy ako HP_4 sme proste vyhodili bo tam sa robil bordel a podobne... chcelo by to overene mapy ktore sa hraju dakde inde a su fun,.

ja si osobne spominam na jednu taku... velmi dobru... to boli take dve lode.... a stasne marovacky medzi nimi...ete tak vedet jej nazov :)

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 6:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: úte pro 20, 2005 9:26 am
Příspěvky: 456
Bydliště: Košice, SR
ak je to taka mapa na brokovnice tak je to asi fy_shipfight...teda aspon sa mi zda ze ma taky nazov

_________________
Desktop: ***AMD Sempron 2800+, 2x DDRAM 512MB Kingston 400 CL2.5, Radeon 9550, HP w2207v***
Notebook: ***HP Compaq 6735s: AMD Turion X2 Dual-Core RM-70 (2.0-GHz), 2048MB DDR II 800,250 GB SATA, 15,4" WXGA, ATI Mobility Radeon HD 3200***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 6:40 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
SHARKY píše:
dog.big píše:
něco vyberte a naházím to tam, btw nejdříve to otestujte ;)
a dohledejte správné wady
na to zas tolik času nemám ;)


hentie mapy su prebrate!! su rozdelene na servery... robil som to s klimsonom niekolko dni omg tak tam tie sracky znova nehadzte...samozrejme ze sa tam moze najst daco hratelne.... bo vinimka potvrdzuje pravidlo...mpy ako HP_4 sme proste vyhodili bo tam sa robil bordel a podobne... chcelo by to overene mapy ktore sa hraju dakde inde a su fun,.

ja si osobne spominam na jednu taku... velmi dobru... to boli take dve lode.... a stasne marovacky medzi nimi...ete tak vedet jej nazov :)

mi ten maplist posli ;) nebo sou uz nahranem, jestli sem to pochopil ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 6:45 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
dog.big píše:
SHARKY píše:
dog.big píše:
něco vyberte a naházím to tam, btw nejdříve to otestujte ;)
a dohledejte správné wady
na to zas tolik času nemám ;)


hentie mapy su prebrate!! su rozdelene na servery... robil som to s klimsonom niekolko dni omg tak tam tie sracky znova nehadzte...samozrejme ze sa tam moze najst daco hratelne.... bo vinimka potvrdzuje pravidlo...mpy ako HP_4 sme proste vyhodili bo tam sa robil bordel a podobne... chcelo by to overene mapy ktore sa hraju dakde inde a su fun,.

ja si osobne spominam na jednu taku... velmi dobru... to boli take dve lode.... a stasne marovacky medzi nimi...ete tak vedet jej nazov :)

mi ten maplist posli ;) nebo sou uz nahranem, jestli sem to pochopil ?


nahrate su :) je to tento map list co je na fune teraz.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 6:45 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
Kilecko :) no nepochval sa :) co sa da secko na FUNe

http://rapidshare.com/files/161249930/B ... 1.jpg.html

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 7:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
LoFi píše:
už tě vidim .. 1434,1435 :D :D
čim si to spočítal? podle počtu řádku se ti někde ukázalo?

- http://www.gameparty.cz/cs/maps/
- ctrl + a, ctrl + c
- notepad, ctrl + v
- vymazal jsem radky, kde nebyla mapa
- ulozil jsem jako txt
- v consoli dal prikaz "wc -l mapy.txt" a to mi napsalo pocet radku...
:)

Teda jeste predtim jsem to musel nahrat pres WinSCP3 ten textak do myho skolniho profilu a pak pres putty ssh se tam pripojit vzdalene, pac doma nemam linux, mozna to winy umi taky nejak, ale to jsem nechtel googlit...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz