Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 12:14 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 7:39 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
tak rovnou ze seznamu muzeme vyloucit,kz,dm,zm,surf a gguz je ten vyber o neco lepsi,kdyby nekdo dal na server ZIP soubor techto map tak bych to aj odkzkousel,ale stahovat to po jedne to urcite teda delat nebudu

tady je seznam map,ktery pripadaj v uvahu,este nejsou vymazany mapy,ktery uz na serveru jsou a klasik mapy,nevim kde sehnat vypis map na sreveru,takze az to bude,tak se do toho muzem pustit
http://counter-strike.ic.cz/sw.doc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 8:13 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 03, 2006 12:53 pm
Příspěvky: 1585
zajímavé :D


btw Sharky ty cheater xD

_________________
amd Athlon 6tácu +, 2 giga ramky na hafec hercích, celkem asi 550 Gigáčů Hardisk + teďka nove terabajtovej.. ^^, Atina x1950 512Mega, sedumnácka elcédé monitor ejsr, win ixpé, plus noutbuk toshiba satellite m35x-s114 (upg 150gb hdd, 768mb ram)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 11:12 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
pro ty co to nepochopili
to je storage map
proste takovy sbirka, z ktere muzou vsichni tahat mapy

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 11:12 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
ps: tech map je 1165

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát lis 07, 2008 12:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
A proc mi to teda ukazuje 2182 radku?

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát lis 07, 2008 2:35 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Registrován: ned pro 10, 2006 9:33 pm
Příspěvky: 1256
sou tam i textovy soubory a res soubory,a shruba na jeden soubor map-bsp pripada jeden txt nebo res,tak asi proto

ja vim,ze z toho muzu tahat,ale chtel jsem po nekom aby to nekdo upnul nekam,odkud to muzu stahnout jako celek,nebudu stahovat mapu po mape a pak ju jeste testovat,az to stahnu jako celek a budu moci vyloucit mapy ktere jsou na server uz nahrane,tak klidne s tim zacnu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát lis 07, 2008 4:21 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
KLiMson píše:
sou tam i textovy soubory a res soubory,a shruba na jeden soubor map-bsp pripada jeden txt nebo res,tak asi proto

ja vim,ze z toho muzu tahat,ale chtel jsem po nekom aby to nekdo upnul nekam,odkud to muzu stahnout jako celek,nebudu stahovat mapu po mape a pak ju jeste testovat,az to stahnu jako celek a budu moci vyloucit mapy ktere jsou na server uz nahrane,tak klidne s tim zacnu

to by samozrejme slo
ale to je 2x tolik mista
kdyz to stahnes treba free download managerem kterej umi stahnou vse ze zobrazeny stranky

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pát lis 07, 2008 9:46 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
dUFFm4N píše:
ak je to taka mapa na brokovnice tak je to asi fy_shipfight...teda aspon sa mi zda ze ma taky nazov



ano ano to moze byt ona... ;nemas ju ??

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pon led 26, 2009 9:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Musim rict ze at nemam rad moc preplacanost serveru tak plugin /hats (klouboucky) me opravdu pobavil, pravej fun ;)....Jen by myslim bylo dobry aby se to na serveru jednou za cas vypsalo, jinak na to lidi neprijdou

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUN SERVER
PříspěvekNapsal: pon led 26, 2009 9:44 pm 
Offline
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: ned čer 03, 2007 2:53 pm
Příspěvky: 1859
:) ale lidi stejne barevne napisy nectou :D skoda takze nevim kam to nahodit, zase dalsi plugin pro vypisovani.. nwim ;) ted na tom stroji bez celkem 5x csko :) se vsema pluginama atp cronama a asik 100webama
takze si rikam ze to jede dost slusne


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz