Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je sob pro 03, 2022 6:08 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DUST SERVER
PříspěvekNapsal: sob črc 15, 2006 3:30 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
To je otazka, co udelat s DUST servem! Jasne je jen to, ze v dnesni podobe je fakt hroznej!!

1. Jedna moznost je, nechat ho, a mit opravdu servech specialne na DUST!! Ale pak ho udelat uplne znova, aby tam uz nebyl napr. ten BUG s tim zvukem atd...

Nastaveni servru:
sloty: 6on6 / 7on7 (+ reserv sloty)
freezetime: 2
timelimit: 20/25 min
roundtime: 2/2,5 min
startmoney: 800,-
friendlyfire: 1
autobalance: 1
autokick po 3/4 TK
c4timer: 40

MAPY:
- podle me je zbytecne davat tam ty divne dust mapy, kdyz uz dust server, tak proste jen dva zakladni dusty!!
-> de_dust2
-> (de_dust)

- campmeter

2. Nebo muzeme udelat treba DM Server (pro neznale DEATHMATCH)
- hraje se 6on6 vetsinou na tradicnich mapach

3. Vykaslat se na nej uplne, smazat ho, aby ostatni servry fungovaly lepe, nebo z nej udelat druhy PUB, nebo TG/CW server. Nebo neco uplne jineho!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Naposledy upravil CS amateur noob dne ned črc 16, 2006 9:37 am, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 15, 2006 3:57 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
sem by som dal uricite vjac map bo henti onudia alebo by som tento server uplne zrusil. ved na dusty je public novy predsa :wink:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 16, 2006 10:15 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
Z R U Š I T ---------------------- zavést jump server, ze začátku třeba pro 5 lidí :) 5/6 .. kdyby se to uchitilo, tak bych to zvedl třeba i na 10/11

----- bside jump server je 4ever plný a to svědčí o jisté oblíbeenosti jump serveru a těch je u nás co já vím pomálu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 16, 2006 2:11 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
jop myslim ze jump serv je lepsi napad ako dust serv. sak dusty sa hraju na publiku :) mohli by sme tak prilakat troska ine spektrum hracov.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 17, 2006 3:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
4. Muzeme udelat server specialne na FY_MAPS!!

- proste klasicke fy_mapy, ktere jsou pomerne oblibene, napr.: fy_iceworld, fy_pool_day, fy_dust, fy_aztec_hall, fy_rambohulk .........

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 17, 2006 6:25 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
[quote="CS amateur noob"]4. Muzeme udelat server specialne na FY_MAPS!!


vůbec :)

fy se hrajou na fun serveru :)) tak je tam nech tiše být a zruš dust server a nakopni zkušebně jump server :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 20, 2006 7:57 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
ja bych byl bud pro DM nebo pro KZ server - taky je potreba sem tam neco jen na odreagovani

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 20, 2006 9:17 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
threeman píše:
ja bych byl bud pro DM nebo pro KZ server - taky je potreba sem tam neco jen na odreagovani


na odreagování jump... ti dm, to nevím nevím.. a to další neznám :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 20, 2006 9:49 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
:lol: KZ jsou jump mapy!! :lol: to je jejich predpona, jako je aim_, cs_, awp_, fy_ tak jump mapy maj kz_ -> proto se tomu i rika KZ server!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 20, 2006 11:29 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 30, 2005 6:07 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Bratislava
jump SERVER???NO HM mna osobne to nikdy nebavilo!!!podla mna to nieje CS!!!pokial viem tak CS je o tom aby si si zastrielal a nie skakal po blbostiach!!!!ale ako chcete podla mna to je zbytocne

_________________
CPU Intel P4 1.8GHz , DDRAM 512MB , HDD Maxtor 80 GB, VGA Card ATI RAdeon 9200 , Win XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 6:24 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
:lol: KZ jsou jump mapy!! :lol: to je jejich predpona, jako je aim_, cs_, awp_, fy_ tak jump mapy maj kz_ -> proto se tomu i rika KZ server!! :wink:


k


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 6:25 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
mackoooo píše:
jump SERVER???NO HM mna osobne to nikdy nebavilo!!!podla mna to nieje CS!!!pokial viem tak CS je o tom aby si si zastrielal a nie skakal po blbostiach!!!!ale ako chcete podla mna to je zbytocne


jump je o skillu...

btw. třeba v nuke můžeš vyskočit na tu skálu z baráku.. bez vysazení... stačí umět long jump.. takže :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 8:51 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
N00B - Lestat píše:
btw. třeba v nuke můžeš vyskočit na tu skálu z baráku.. bez vysazení... stačí umět long jump.. takže :wink:


a kdyby jenom to.....
napr. v ty Nuke se da skocit na tu skalu jak maj T po pravy ruce - z toho nakladaku - a pak se tam da krasne chodit a mas krasnej vyhled na celou mapu....ale to uz je hodne o skillu

2 mackooo: ano to uz CT neni, ale sranda to docela je - aspon me to docela bavi, a proto jsem prave pro tento server - dust server suxx

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 9:35 am 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
a kdyby jenom to.....
napr. v ty Nuke se da skocit na tu skalu jak maj T po pravy ruce - z toho nakladaku - a pak se tam da krasne chodit a mas krasnej vyhled na celou mapu....ale to uz je hodne o skillu



jojo, nákla´dák, beton a pak skála, ale víš v čem je problém

:wink: že třeba gz to má zablokované svím nastavením... nikde na skále lést nemůžeš.. docela mně to štve.. třeba jak jsou na startu takový ty nájezdy na skály, tak tam se můžeš f pohodě sám dostat, ale pokud je server nastavený tak jak je, tak je to blkované.. nevím, jaké příkazy to omezujou..ale chtěl bych to povolit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 10:11 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 30, 2005 6:07 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Bratislava
no mne je to jedno ak chce vacsina jump server tak nech sa spravi na chvilu ako na skusku a ak to pojde tak nech ostane!!
moj nazor

_________________
CPU Intel P4 1.8GHz , DDRAM 512MB , HDD Maxtor 80 GB, VGA Card ATI RAdeon 9200 , Win XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 10:48 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
N00B - Lestat píše:
a kdyby jenom to.....
napr. v ty Nuke se da skocit na tu skalu jak maj T po pravy ruce - z toho nakladaku - a pak se tam da krasne chodit a mas krasnej vyhled na celou mapu....ale to uz je hodne o skillu



jojo, nákla´dák, beton a pak skála, ale víš v čem je problém

:wink: že třeba gz to má zablokované svím nastavením... nikde na skále lést nemůžeš.. docela mně to štve.. třeba jak jsou na startu takový ty nájezdy na skály, tak tam se můžeš f pohodě sám dostat, ale pokud je server nastavený tak jak je, tak je to blkované.. nevím, jaké příkazy to omezujou..ale chtěl bych to povolit


omg ale na tu skalu se da vylist jen když mas 100 fps ...a jeste nejak dobre nastavenou grafiku.,,jinak to nevilezes

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 21, 2006 10:52 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Radioactiv.eraser píše:
omg ale na tu skalu se da vylist jen když mas 100 fps ...a jeste nejak dobre nastavenou grafiku.,,jinak to nevilezes


to je zajimavy ze ja mam 69fps a doma tam lezu v pohode
na serveru nevim tam jsem to jeste nezkousel

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 28, 2006 7:46 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
"KONECNA" VERZE:

DEATHMATCH SERVER

Nastaveni servru:
sloty: 6on6 / 7on7 (+ reserv sloty)
freezetime: 0
timelimit: 27 min
roundtime: 9 min
startmoney: -
friendlyfire: 0
autobalance: 1
c4timer: -

MAPY:
DM se hraje na klasickych Publicovych mapach

- campmeter

- SK protection ON

(po domluve s hraci se pak muze tento server stridat po urcite dobe s JUMP servrem)

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 3:35 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tak jak to vypada????

Pro jistotu jedna se o plugin: csdm.amxx

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 2:05 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
Radioactiv.eraser píše:
N00B - Lestat píše:
a kdyby jenom to.....
napr. v ty Nuke se da skocit na tu skalu jak maj T po pravy ruce - z toho nakladaku - a pak se tam da krasne chodit a mas krasnej vyhled na celou mapu....ale to uz je hodne o skillu



jojo, nákla´dák, beton a pak skála, ale víš v čem je problém

:wink: že třeba gz to má zablokované svím nastavením... nikde na skále lést nemůžeš.. docela mně to štve.. třeba jak jsou na startu takový ty nájezdy na skály, tak tam se můžeš f pohodě sám dostat, ale pokud je server nastavený tak jak je, tak je to blkované.. nevím, jaké příkazy to omezujou..ale chtěl bych to povolit


omg ale na tu skalu se da vylist jen když mas 100 fps ...a jeste nejak dobre nastavenou grafiku.,,jinak to nevilezes



no tak to hovno na entou ty .... na fps a skále vůbec nezáleží... vylezl jsem to na 50,60,100 a já mám 100 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz