Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je čtv pro 08, 2022 1:22 am

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 2:06 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
"KONECNA" VERZE:


(po domluve s hraci se pak muze tento server stridat po urcite dobe s JUMP servrem)



kill zone to tak myslím dělá, good idea :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 2:33 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
dust server jiz nebude, a jeho nahrada taky nebude

bude novy server ale ne nahradou na stejnem stroji

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 4:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Duvod?
Proc nebude?
Porad by to bylo lepsi nez ten FUN ve stavu ve kterem momentalne je!!!!!!
By me zajimalo, co misto toho tam chces dat.
Doufam, ze aspon neco rozumneho a ne neco ve stylu Cs_ASSAULT na sto zpusobu!! :wink:


A to LESTAT:
Zacni se laskave ovladat. Jeste jednou jsem napises nejake sproste slovo, uplne bezduvodne a je mi jedno, jestli jsi voter ci ne a dam ti BAN!
A nemusis mi na to psat, ze ti to nevadi, ze je 4125 jinych servru, uz jsi mi to psal!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 4:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
.
Doufam, ze aspon neco rozumneho a ne neco ve stylu Cs_ASSAULT na sto zpusobu!! :wink:



to by som bral :lol:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 5:48 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
duvod je prosty vsechny cs servery jsou na cs masine chapes?

dust bude preportovan na publick

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 6:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
CS amateur noob píše:
... a dam ti BAN!


ban mu nedavej pak by tady bylo uplne mrtvo

krom toho ty tady taky dost casto haizs bezduvodne sprosty slova

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 7:55 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
sj-shark píše:
duvod je prosty vsechny cs servery jsou na cs masine chapes?


Nevim, proste z toho porad nechapu, proc bude DUST server zrusen?!!!
Nebo to snad nekdo z tohodle pochopil??

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 8:13 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
CS amateur noob píše:
Nebo to snad nekdo z tohodle pochopil??


no pochopil jsem to tak ze DUST server se zrusi a vytvori se novy server

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 9:04 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jo, ale jakej je duvod toho zruseni ....

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 9:57 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 22, 2005 7:02 pm
Příspěvky: 373
Bydliště: Nedabyle 81 u Ceskych budejovic
chces slyset duvot ???? ja ti jeden reknu
Dust server je dmntni server omfg nechapu ho proste zabira mysto nejakemu lepsimu a kvalitnejsimu serveru !!! proto!!!

_________________
<czfree> Intel Celeron CPU 1.60GHz =384 MB RAM, VGA Graficka karta ATI Radeon 9600XT precipovana , 17" liteon , 5.1 repro kinyo, HDD 40 GB
Srn za pravopis!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 4:43 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
??? Je videt, ze na forum nechodis moc casto...

Nebo jsi si nevsiml, ze jsem tady asi tak mesic se snazil vytvorit nove servry, ze tady bylo hlasovani co udelat z DUST servru a bylo odhlasovano ze z nej udelame DM (deathmatch) server.

A ty mi ted napises, ze DM je na ... ???

San-Ty píše:
takze dal sem hlasu DM myslim ze je to dost popularni a ze tam bude dost lidi je to takova odreagovacka a hlavne rychlost :wink:


Zajimave, ze jsi sam pro nej hlasoval a ted pises k cemu to je, ze to chces zrusit....

nechapu co si o tom mam myslet ...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 7:16 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
nevim jestli ti uz ty americky hamburgery vlezly na mozek nebo co, ale proste:

dust se zrusi
misto nej se udela novej
santy pise ze dust je na nic - ne ze dm je na nic
duvod zruseni - bude na jinym serveru

how elementary, dear Watson

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 11:52 am 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
dajte radsi misto toho jump server..... ???

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 1:18 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
San-Ty píše:
chces slyset duvot ???? ja ti jeden reknu
Dust server je dmntni server omfg nechapu ho proste zabira mysto nejakemu lepsimu a kvalitnejsimu serveru !!! proto!!!


:wink: třeba když někdo střílel, tak neslyšel výstřeli :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 1:21 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
threeman píše:
CS amateur noob píše:
... a dam ti BAN!


ban mu nedavej pak by tady bylo uplne mrtvo

krom toho ty tady taky dost casto haizs bezduvodne sprosty slova



já na ten ban čekám jak na smylování :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 3:46 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
threeman píše:
nevim jestli ti uz ty americky hamburgery vlezly na mozek nebo co, ale proste:

dust se zrusi
misto nej se udela novej
santy pise ze dust je na nic - ne ze dm je na nic
duvod zruseni - bude na jinym serveru

how elementary, dear Watson


Ne me opravdu hamburgery nelezou na mozek protoze je nejim!!!!
JA TADY NEPISU O DUSTU. DUST SERVER MYSLIM OBECNE TEN SERVER. ALE DOHODLO SE, ZE TAM MISTO TOHO BUDE DM!!!!
DEATMATCH SERVER!!!!!!!!!!!
A ja se ptam proc chce zrusit ten DM server (ktery sice jetse neni ale mel byt)
Ja vim a umim cist, ze ho chce zrusit, ale jeste tu nikde nenapsal proc!!!
Kdyz ho ani nezapnul a uz ho chce rusit ten DM????!!!!

Tak nechapu co sem furt tahate ten DUST ONLY. Tady ma byt DM!! O tom se tu mluvi. Jestli jste si nevsimli, tak jsem uzavrel hlasovani a do konecneho nastaveni jsem napsal, ze tohle ma byt DM server!!

Takze .. [-X

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 3:49 pm 
Offline
Super Admin
Super Admin
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 20, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 3268
Bydliště: Praha
takze polopate

fun a dust server je na gz1, na cs servery je urceny gz2 server

tj dust server konci, konci cs krome funu na gz1

bude novy server "misto dustu" na gz2 a to dm

kapis?

_________________
<10mbps> AMD Phenom II X4 905e (4x2,5GHz) (+AC Freezer Xtreme (rev. 2)), 4x2GB (8GB) Corsair DDR III 1600MHz DHX+, Ati Radeon Gigabyte HD6850 1GB, MB Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, LG GSA-H55L + GSA-H50L, Logitech mause MX510 keyboard G15, Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, Logitech Z-5500, Teac 5.1...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 3:58 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Aha, tak proc nereknes rovnou, ze ho jen presunes z GZ1 na GZ2 a konecne udelate DM.
Misto toho si napsal, ze tento server zrusis. :? Z cehoz jsem usuzoval, ze ho zrusis uplne...

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 4:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
CS amateur noob píše:
Aha, tak proc nereknes rovnou, ze ho jen presunes z GZ1 na GZ2 a konecne udelate DM.
Misto toho si napsal, ze tento server zrusis. :? Z cehoz jsem usuzoval, ze ho zrusis uplne...


pochopili to vsichni krom tebe 8)

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 4:04 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jj, ted kdyz si to ctu dozadu a vim ted uz o co jde, tak uz to z toho vidim, ale predtim jsem to tak neopochopil, asi moje chyba, ale porad sem napsal mensi blbost nez San-Ty ze j.. :D :oops:


Sakra, dneska jdu do Alcatrazu, se tam asi zavru a uz nevylezu ..... ](*,)

A nepiste mi na to, at to udelam, ze to bude jedine dobre, nebo mi z toho bude smutno!!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz