Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 11:55 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 3:48 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Byl jsem si zahrat na DM serveru a musim rict ze to nejak nefungovalo :!: ...Poprve kdyz sem se pripojil tak se mi normalne ukazalo menu, vybral sem si zbrane a sel strilet ale jaksi DM to nebyl, byla to normalni hra. Tak sem dal reconnet a pak uz se mi neukazalo ani nakupovaci menu a moch sem mit jen glock....chyba asi nebyla u me ptze to bylo u vsech hracu. Pls podivejte se na to :wink:

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 4:01 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
[Bratri_v_triku]Lolek píše:
Byl jsem si zahrat na DM serveru a musim rict ze to nejak nefungovalo :!: ...Poprve kdyz sem se pripojil tak se mi normalne ukazalo menu, vybral sem si zbrane a sel strilet ale jaksi DM to nebyl, byla to normalni hra. Tak sem dal reconnet a pak uz se mi neukazalo ani nakupovaci menu a moch sem mit jen glock....chyba asi nebyla u me ptze to bylo u vsech hracu. Pls podivejte se na to :wink:


u mě taky se to nekolikrat stalo.....ale ty pingy sou tam vostry.....300a vice...

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 6:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 01, 2006 3:42 pm
Příspěvky: 558
Bydliště: bRnO
to ja sem o tech pingach jen slysel a jako to mi stacilo abych se tam jeste neukazal :D jinak dobrey DM je aji CS chrudim.cz nebo nejak tak....

_________________
AMD Athlon(tm)XP 2400+ 1.8Ghz vytahley na 1.96Ghz, 768 RAM, RADEON 9200 series - 64 Mb damm shit, Color monitor 17",myš+klávesnice, repro 2+1 genius


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 8:52 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Tak jsem se vratil a sel jsem si zkusit nase nove servry.
A k DM asi tohle:
JJ pingz jsou vzsoke, ale spis je to opravdu nejak spatne nastavene. Taky se mi to nekolikrat pokazilo, ze jsem nemel treba vubec v ruce zbran a jen sem mohl behat napr.
A take, na DM servru je vetsinou nastavene, ze hra konci az timelimitem, kterz je 8 min, ale tadz se to restartuje, vzdy kdyz nejaka strana nekoho zabije.
Je to mozna zpusobene tim, ze kdyz hraji na jinych DM tak tam je plno a nikdy se nestane, ze by bylo vsech 7 v teamu mrtvych, ale tady kdyz se hraje 2on2 napr. se to stava bezne. Je to takove divne.
Jinak good.

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 20, 2006 9:41 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
Tak co podle me se to stejne jeste nejak urcite dosteluje a pak to pofrčí good.. :P

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 21, 2006 12:38 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
no ja som tam bol a vsetko islo f pohode. len tam bolo malo ludi tam by sa siklo aj 10 na 10 nech je to masaker. a pingy som mal uplne f pohode.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 21, 2006 1:01 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
Nemohl by se na DM vypnout frienldy fire? diky

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 21, 2006 1:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
JJ to je dalsi bod, sem zapomel napsat.

Urcite vypnout!! je to tak vsude a je to mnohem lepsi! Dik!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 21, 2006 7:32 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:52 pm
Příspěvky: 542
Bydliště: Chlumec n. C.
Tak dneska to bylo uz v poradku....vse funguje jak ma, GJ :D

_________________
<wifi BezvaNet>, Notebook HP: Intel Core 2Duo CPU 1,83GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS, Win Vista SP1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 12:09 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
DEATHMATCH SERVER

Nastaveni servru:
sloty: 6on6 / 7on7 (+ reserv sloty)
freezetime: 0
timelimit: 27 min
roundtime: 9 min
startmoney: -
friendlyfire: 0
autobalance: 1
c4timer: -

MAPY:
DM se hraje na klasickych Publicovych mapach

- campmeter

- SK protection ON


Hotovo, prosim jen o nastaveni Friendly fire na 0, zapnuti campmetru a SK protekce. Diky!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 12:16 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
no ja by som pridal aj dake fy_mapy to by bol poriadny masaker

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 12:21 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Jsou k tomu udelane spawny pro deathmatch?? Pokud ano tak se o tom muze hlasovat, ale ja to tedy jeste nevidel....

A hlavne ty mapy jsou prilis male pro DM 7on7 napr... Masakr by to byl, ale nemyslim, ze moc dobry.

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 12:24 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Jsou k tomu udelane spawny pro deathmatch?? Pokud ano tak se o tom muze hlasovat, ale ja to tedy jeste nevidel....

A hlavne ty mapy jsou prilis male pro DM 7on7 napr... Masakr by to byl, ale nemyslim, ze moc dobry.


no to je pravda ale taky buzzkill by bol podla mna fajn. fuf a tie spawny nevim ci su urobene.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:05 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
kdyz jsem se pripojil na DM do spectatu kvuli sledovani nejakyho cheatera, tak mi to naspalo: you have access to: reserve slot; admin menu

neco me rika ze to admin menu bych tam asi mit napsano nemel, ale to je jen takova drobnost :)

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 23, 2006 10:30 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Abych jeste doplnil, ale adminovat mu neslo ... :D jen mu to tam napsalo..

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 24, 2006 8:14 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
DM ko tak jak je je plne BUGU a sra.....ek . hledam jinou alternativu. :wink:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Není to zbytečné?
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 9:02 pm 
Offline
Beginner
Beginner

Registrován: pát zář 15, 2006 3:21 pm
Příspěvky: 22
Já si myslim že dust server je opravdu zbytečný ale možná by to bylo lepší kdyby bylo více dust map na hraní co myslíte?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Není to zbytečné?
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 9:31 pm 
Offline
active
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 15, 2006 2:28 pm
Příspěvky: 856
Bydliště: Tabor
bald píše:
Já si myslim že dust server je opravdu zbytečný ale možná by to bylo lepší kdyby bylo více dust map na hraní co myslíte?


SPAM SPAM PRECTI SI CO PISES HNED OD ZACATKU THREADU

_________________
<2 Mbit dsl>Microsoft Windows XP Home,AMD Sempron 3100+ (1.81 GHz), 2048 MB RAM, nVidia GeForce FX5200, NEC DVD-RW ND-3550A, LCD Benq FP71G+ 17", mys Trust 460L - qiip fabric XL , extreme skatezz ,Speed Link Ares² a Logitech Digital Precision PC gaming Headset


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Není to zbytečné?
PříspěvekNapsal: pát zář 15, 2006 11:40 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
bald píše:
Já si myslim že dust server je opravdu zbytečný ale možná by to bylo lepší kdyby bylo více dust map na hraní co myslíte?


Zadnej dust server uz neni a nebude. Je misto nej DeathMatch server....

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Není to zbytečné?
PříspěvekNapsal: sob zář 16, 2006 11:21 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
bald píše:
Já si myslim že dust server je opravdu zbytečný ale možná by to bylo lepší kdyby bylo více dust map na hraní co myslíte?


o com tocis? aj si si daco precital ci si sem len hodil prispevok do zbierky?

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz