Gameparty.cz

Forum herního portálu Gameparty.cz
Právě je stř pro 07, 2022 11:43 pm

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AIM+AWP SERVER
PříspěvekNapsal: sob črc 15, 2006 3:37 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Nastaveni servru:
sloty: 5on5 / 6on6 (+ reserv sloty)
freezetime: 0 (to je jasne, tady nepotrebujete nakupovat, a hlavne diky tomu bude prakticky nemozne dat SK)
timelimit: 10/15 min
roundtime: 1,5 min
startmoney: tady myslim nehraje roli, ale nekde si lide mohou aspon koupit deagla atd... klidne 10,000,-
friendlyfire: 0 (na tomto typu servru urcite lepsi kdyz je vypnuto)
autobalance: 1
SK protection: on

AWP MAPY:
awp_map
awp_dust
awp_india
awp_ruins
awp_metro
awp_city
awp_gowenna
awp_park2004
awp_dunes
awp_deep_snow
awp_teamwave
awp_wall2005
awp_darkness
awp_infernal
awp_space
awp_warzone

AIM MAPY:
aim_taliban
aim_aztec
aim_headshot
aim_lost
aim_3xd
aim_ak-colt2004
aim_ak-colt_vw
aim_akcolt_cz

- tento maplist, berte zatim s rezervou, na tom se bdue jeste pracovat, napsal jsem nekolik osvedcenych map, dalsi mi muzete poradit a navrhnout sami, urcite neni konecne, nejake se smazou a nejake zase pridaji, a nemusi to byt konstantni maplist, muzeme se domluvit, ze treba kazdych 14 dni ho budeme obmenovat, aby tam nebyli stale ty same mapy, ale abyhom zkusili i nove a objevili ty opravdu dobre!!

autoslay SK plugin
(na zacatku kola je pres obrazovku napsano DONT SHOOT a za par vterin to zmizi, a kdyz nekdo nekoho streli kdyz tam jeste ten Napis je, tak ho to automaticky Zabije, ale urcite pak jde nastavit treba i ze ho to kickne atd...)

- jeste by se mozna dalo v amx nastavit ...že když nekdo vystreli mezi 1-3 secundou do hrace tak to zpusobi 0 damage, ale to uz by bylo slozitejsi

- snizit votrum procenta na votekick

- automaticky psat at pri AIM mapach neberou AWP a naopak a at nedavaji SK

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 15, 2006 3:55 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
nooo tie aim mapy ete treba doplnit, ale ma nenapadaju ziadne teraz a votekick bol znizeny uz teda na fune mi presiel kazdy od ftedy co bol zraz na I chate takze dik.

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 16, 2006 9:34 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
Votekick byl snizen na FUNe a na DUST servru, ale ne uz na techto dvouch novych servrech, proto to sem pisu!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 16, 2006 2:00 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Votekick byl snizen na FUNe a na DUST servru, ale ne uz na techto dvouch novych servrech, proto to sem pisu!! :wink:



aha ..................no na fune ide vyborne som spokojny :wink:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 17, 2006 11:52 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
JO a dostal jsem jeste jeden napad!! Jelikoz ted na GZ hraje kupa DMNCe, bohuzel, tak by podle me bylo nejlepsi nastavit mp_buytime na 0!!

Pak nebude mozne si nic nakoupit a nebude stavat jak je tomu dnes, ze si ty kkti na techto mapach kupuji SHIELDY, na AWP mapach si kupuji Colty/Kalachy atd....

Asi budou nekteri z vas nastvani, ze si nemuzete koupit treba Kevlar ci Dugla, ale v zajmu lepsi hry to asi bude lepsi!! Kevlar vam stejne proti Awp nepomuze a AIM a AWP nejsou od toho, aby ste tam trenovali Dugla, od toho jsou jine specialni mapy, ktere jsou napr. na FUNe nebo jsou od toho DM servry, popr. PUBy!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 17, 2006 3:54 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 19, 2005 4:50 pm
Příspěvky: 594
Bydliště: Praha 12
mp_buytime 0 ti bohuzel fungovat nebude...0,25 je minimum

_________________
Threeman aka no name
UPC 10Mb, AMD Athlon 64 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon HD 3870, WinXP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 17, 2006 6:24 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
btw: někde jsem hrál awp map, myslím že chrudim bo kde.. a tam byla awp_map a člověšk si tam mohl koupit jenom vestu, sekundárku a héčko... :) nějak se to dá omezit to nakupování.. jen na vybrané předměty..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 18, 2006 10:07 am 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
To by bylo idealni, proste jen koupit kevlary, pistole a naboje!! Jen zjistit jak na to! :D

Jo a vyrazuju zatim mapu awp_dunes, nic moc podle me!!

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 18, 2006 2:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte bře 22, 2005 11:38 pm
Příspěvky: 973
Bydliště: Kladno
CS amateur noob píše:
JO a dostal jsem jeste jeden napad!! Jelikoz ted na GZ hraje kupa DMNCe, bohuzel, tak by podle me bylo nejlepsi nastavit mp_buytime na 0!!




:lol: :lol: :lol:

_________________
<optika 20MBit> ; MSI GX700PX, Intel(R) Core(TM) 2 Duo 7250, RAM 2 Giga, NVIDIA Geforce 8600M GT 512MB, HDD 320 GB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 18, 2006 2:59 pm 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
mam lepsi vypneme to taky :lol:

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 18, 2006 3:45 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
To by bylo idealni, proste jen koupit kevlary, pistole a naboje!! Jen zjistit jak na to! :D

Jo a vyrazuju zatim mapu awp_dunes, nic moc podle me!!


no bude chtít, asi upravit wad.soubor, mapu .. kua nejde mně shift, ani jeden xD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AIM+AWP SERVER
PříspěvekNapsal: čtv črc 20, 2006 11:12 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 30, 2005 6:07 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
Nastaveni servru:
sloty: 5on5 / 6on6 (+ reserv sloty)
freezetime: 0
timelimit: 10/15 min
roundtime: 1,5 min
startmoney: tady myslim nehraje roli, ale nekde si lide mohou aspon koupit deagla atd... klidne 10,000,-
friendlyfire: 0 (na tomto typu servru urcite lepsi kdyz je vypnuto)
autobalance: 1
SK protection: on


ja uplne suhlasim!!!!!!

_________________
CPU Intel P4 1.8GHz , DDRAM 512MB , HDD Maxtor 80 GB, VGA Card ATI RAdeon 9200 , Win XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 28, 2006 7:36 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
KONECNA VERZE:

Nastaveni servru:
sloty: 5on5 / 6on6 (+ reserv sloty)
freezetime: 0
timelimit: 12 min
roundtime: 1,5 min
startmoney: 5000
friendlyfire: 0
autobalance: 1
SK protection: on

AWP MAPY:
awp_map
awp_dust
awp_india
awp_ruins
awp_metro
awp_city
awp_gowenna
awp_park2004
awp_deep_snow
awp_teamwave
awp_wall2005
awp_darkness
awp_infernal
awp_space
awp_warzone
aim_awp

AIM MAPY:
aim_taliban
aim_aztec
aim_headshot
aim_lost
aim_3xd
aim_ak-colt2004
aim_ak-colt_vw
aim_akcolt_cz

- tento maplist, berte zatim s rezervou, na tom se bdue jeste pracovat, napsal jsem nekolik osvedcenych map, dalsi mi muzete poradit a navrhnout sami, urcite neni konecne, nejake se smazou a nejake zase pridaji, a nemusi to byt konstantni maplist, muzeme se domluvit, ze treba kazdych 14 dni ho budeme obmenovat, aby tam nebyli stale ty same mapy, ale abyhom zkusili i nove a objevili ty opravdu dobre!!

autoslay SK plugin
(na zacatku kola je pres obrazovku napsano DONT SHOOT a za par vterin to zmizi, a kdyz nekdo nekoho streli kdyz tam jeste ten Napis je, tak ho to automaticky Zabije, ale urcite pak jde nastavit treba i ze ho to kickne atd...)

- v amx nastavit ...že když nekdo vystreli mezi 1-3 secundou do hrace tak to zpusobi 0 damage, ale to uz bude slozitejsi

- snizit votrum procenta na votekick

- automaticky psat at pri AIM mapach neberou AWP a naopak a at nedavaji SK

- nastavit, aby sel koupit pouze KEVLAR, KEVLAR+HELM a PISTOLs

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 13, 2006 5:41 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
no konecne sa nam podarilo zohnat par ludi aj na Practic serv ( hrozna robota ich presviedcat ).

co sa tyka votovania tak je to to iste ako classic.

ale je tam jedna vec co mi moc vadi a to su tie luce. ktore rozdeluju mapu na polovicku a ked ich prekrocim tak ma to zabije. hrozne to kazi zazitok z hry prosim aby sa to vyplo bo zatial na to seci nadavaju a odpajali sa mi. thx

a neslo by rozsirit server aj o fy_mapy?? to bavi kazdeho na rozdiel od awp :wink:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 13, 2006 5:43 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
Neexistuje daky plugin, ktory by pri prichode admina alebo votera oznamil na servery ze sa pripojili??? napr ze sa pripojim a vypise sa im ze voter in da serv. alebo daco podobne???

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 13, 2006 5:44 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 04, 2005 5:25 pm
Příspěvky: 3996
Bydliště: Praha
FY mapy budou na FUNU!!!!!!!

JKdyz te nebavi AWP mapy, tak proc pak jdes na AWP server??? To je prece uplna blbost. Kdyz chces FY mapy, bez na FUN.

to je jako by si rekl, dejte na PUBLIC KZ(jump) mapy..... Kdyz si chces jit zaskakat, tak bez na KZ server.

:roll:

A ten plugin je podle celekm dobrej, aspon nekdo porad nerushuje. Aim nenni o tom, ze tam nabehnes a das je vsechny zezadu z jednoho metru!! :wink:

_________________
<ADSL 4Mbit> CPU: AMD Phenom Quad-Core 9500, RAM: 4x1GB RAM (800MHz), Grafika: Geforce 8800GTS (320Mb), HDD: 320+500GB, MB: Asus Crosshair - nForce 590 SLi, Speedlink Thebe2 head set, Genius ergo 525 mouse, OS: WIN XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 13, 2006 5:51 pm 
Offline
active

Registrován: čtv lis 17, 2005 2:57 pm
Příspěvky: 637
Bydliště: a že bych ti nenasral do ruk
CS amateur noob píše:
FY mapy budou na FUNU!!!!!!!

JKdyz te nebavi AWP mapy, tak proc pak jdes na AWP server??? To je prece uplna blbost. Kdyz chces FY mapy, bez na FUN.

to je jako by si rekl, dejte na PUBLIC KZ(jump) mapy..... Kdyz si chces jit zaskakat, tak bez na KZ server.

:roll:

A ten plugin je podle celekm dobrej, aspon nekdo porad nerushuje. Aim nenni o tom, ze tam nabehnes a das je vsechny zezadu z jednoho metru!! :wink:


když jsme u toho FUNu, tak jak to sním vypadá, kdo ho dává do kupy a tak


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 13, 2006 7:10 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: úte pro 27, 2005 11:09 pm
Příspěvky: 736
Bydliště: Bratislava
CS amateur noob píše:
FY mapy budou na FUNU!!!!!!!

JKdyz te nebavi AWP mapy, tak proc pak jdes na AWP server??? To je prece uplna blbost. Kdyz chces FY mapy, bez na FUN.

to je jako by si rekl, dejte na PUBLIC KZ(jump) mapy..... Kdyz si chces jit zaskakat, tak bez na KZ server.

:roll:

A ten plugin je podle celekm dobrej, aspon nekdo porad nerushuje. Aim nenni o tom, ze tam nabehnes a das je vsechny zezadu z jednoho metru!! :wink:


no ci je ten plugin dobry tak to ukaze cas, ale mne sa nelubi

jasne ze by som isiel na fun keby tam nesla dookola tyzden jedna mapa :wink:

_________________
AMD XP 2600, 512 MB RAM, Geforce Fx 5700, Maxtor 120 GB, SB live,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 13, 2006 9:58 pm 
Offline
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 30, 2005 6:07 pm
Příspěvky: 316
Bydliště: Bratislava
No podla mna je tam ten plugin uplne kokotny!!!§aspon mne to tam vadi a stazuje sa nato viac hracou!!!a preco by sa nemohlo rushovat???alebo hram za T a chcem m4 tak preco by som sa nemohol pokusit si ju ist zobrat??ak ma pritom zabiju tak to je moja vec nie?

_________________
CPU Intel P4 1.8GHz , DDRAM 512MB , HDD Maxtor 80 GB, VGA Card ATI RAdeon 9200 , Win XP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 11:07 am 
Offline
spammer :-)
Uživatelský avatar

Registrován: stř říj 05, 2005 1:06 pm
Příspěvky: 1031
Pokud si hraci stezuji at se prijdou postezovat sem. :wink:
nejake anonymi neberu. :lol:
Ale je mozne ze ten plug in dam pryc, uvidime

_________________
<LAN 100Mbit> CPU: AMD Quad-Core, RAM: 4x2GB RAM , Grafika: 2x Geforce 9800GTO (1Gb), HDD: 2TB


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz